To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,4 GDI Avance Gdańsk 2001rok

fj_mike - 24-04-2013, 21:54

ogon56 napisał/a:
Z niedokładnych zdjęć można wywnioskować tyle, że przód był walony bo brakuję emblematów GDI na obu błotnikach.

Daleko idące wnioski. Zapoznaj się z przyklejonym tematem w tym dziale pt. "Ocena auta ze zdjęć - przestroga".

ogon56, proponuję Tobie przeczytać i przemyśleć własne posty przed wysłaniem.
Dalsze lanie wody i dywagacje w tym dziale będą skutkowały czerwonym paskiem (w pierwszej kolejności) i zakazem pisania w tym dziale.

elMaklak napisał/a:
Dziękuje wam za odpowiedz

Nie widzę, za co dziękujesz. Ja z tych wypowiedzi niczego się nie dowiedziałem o tym aucie.

Krzyzak - 25-04-2013, 09:02

ogon56 napisał/a:
Ceny kompletnych silników są podobne i kosztują w granicach 800-1500zł.
dodaj inną skrzynię, półosie, wiązkę przewodów, komputer(y) i kompletny osprzęt i przestaje być różowo
+ mnóstwo pracy
(da się co udowodnił np. Bartek, ale trzeba mieć wiedzę)

Tomek - 25-04-2013, 09:15

Krzyzak napisał/a:
ogon56 napisał/a:
Ceny kompletnych silników są podobne i kosztują w granicach 800-1500zł.
dodaj inną skrzynię, półosie, wiązkę przewodów, komputer(y) i kompletny osprzęt i przestaje być różowo
+ mnóstwo pracy
(da się co udowodnił np. Bartek, ale trzeba mieć wiedzę)

+ dodaj fakt posiadania przeszczepa, jako wartość dodaną
a z tymi to zawsze jakieś kwiatki są

Bartek to przerzucał go MSW i tutaj szacun

w Galu przerzucał Kojec i jeździ

gawron - 25-04-2013, 11:16

Nie wiem jak w tym przypadku ale taki przebieg jest jak najbardziej realny szczególnie na benzynie, fakt że cena do przebiegu nie adekwatna. Są ludzie którzy mają więcej niż 1 samochód i nie każdym robią 80 tys rocznie. Ja w Polsce robie 8 tys rocznie więc ktoś w Niemczech może jeździc tak samo poza tym swojego kupiłem z przebiegiem 118000 2001 rok i sprawdzałem w salonie w niemczech i jest on prawdziwy.
Sycior - 25-04-2013, 18:20

Ja na przebiegi to już nie patrze. Jak auto zadbane to może i mieć 300k i będzie śmigać. U mnie jest przebieg 86 tys :O alee po stanie auta i dokumentach jestem w stanie w ten przebieg uwierzyć.
Z fotek tak naprawdę nic nie wynika, ale możliwe że był bity. W ogłoszenia nie ma nic że bezwypadkowy, ew. zapytaj się sprzedawcy gdzie i może jak w moim przypadku będzie dysponował fotkami. No cena zastanawiająca, aczkolwiek przy GDI się nie orientuję po ile chodzą bo ja jestem wyznawcą V6 ;)

fj_mike - 25-04-2013, 22:03

Uważam, że Galant z ogłoszenia jest ciekawym egzemplarzem. Jego bezwypadkowość do zweryfikowania tylko na miejscu (zdjęcia faktycznie dużo nie mówią ale nie wynika z nich, że auto miało jakąś przygodę). elMaklak, możesz poprosić o dodatkowe zdjęcia.

Nie obiecuję, ale w drugiej połowie maja mogę sprawdzić go dla Ciebie (wszystko zależy jak się u mnie wszystko potoczy).

Zadanie dla zainteresowanych znaczkami. Znajdźcie dwa Galanty EA na europejskim rynku, fabryczne Avance GDI ze znaczkami na błotnikach.

Sycior napisał/a:
W ogłoszenia nie ma nic że bezwypadkowy

"Bezwypadkowość" i "bity" to bardzo szerokie pojęcia które mają pewne wspólne cechy ;)

ogon56 - 26-04-2013, 00:32

fj_mike napisał/a:
zdjęcia faktycznie dużo nie mówią ale nie wynika z nich, że auto miało jakąś przygodę
Zadanie dla zainteresowanych znaczkami. Znajdźcie dwa Galanty EA na europejskim rynku, fabryczne Avance GDI ze znaczkami na błotnikach.

Zdjęcia same za siebie mówią aby zweryfikować czy auto miało przygodę. jeżeli chodzi o zadanie to bez problemu można znaleźć więcej niż dwa auta ze znaczkami na błotnikach.