| 

| Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,4 GDI Avance Gdańsk 2001rok

fj_mike - 24-04-2013, 20:54

| ogon56 napisał/a: |  	  | Z niedokładnych zdjęć można wywnioskować tyle, że przód był walony bo brakuję emblematów GDI na obu błotnikach. | 
 Daleko idące wnioski. Zapoznaj się z przyklejonym tematem w tym dziale pt. "Ocena auta ze zdjęć - przestroga".

ogon56, proponuję Tobie przeczytać i przemyśleć własne posty przed wysłaniem.
 Dalsze lanie wody i dywagacje w tym dziale będą skutkowały czerwonym paskiem (w pierwszej kolejności) i zakazem pisania w tym dziale.

| elMaklak napisał/a: |  	  | Dziękuje wam za odpowiedz | 
 Nie widzę, za co dziękujesz. Ja z tych wypowiedzi niczego się nie dowiedziałem o tym aucie.
 Krzyzak - 25-04-2013, 08:02

dodaj inną skrzynię, półosie, wiązkę przewodów, komputer(y) i kompletny osprzęt i przestaje być różowo 	  | ogon56 napisał/a: |  	  | Ceny kompletnych silników są podobne i kosztują w granicach 800-1500zł. | 
 + mnóstwo pracy
 (da się co udowodnił np. Bartek, ale trzeba mieć wiedzę)
 Tomek - 25-04-2013, 08:15

| Krzyzak napisał/a: |  	  | dodaj inną skrzynię, półosie, wiązkę przewodów, komputer(y) i kompletny osprzęt i przestaje być różowo 	  | ogon56 napisał/a: |  	  | Ceny kompletnych silników są podobne i kosztują w granicach 800-1500zł. | 
 + mnóstwo pracy
 (da się co udowodnił np. Bartek, ale trzeba mieć wiedzę)
 | 

+ dodaj fakt posiadania przeszczepa, jako wartość dodaną
 a z tymi to zawsze jakieś kwiatki są

Bartek to przerzucał go MSW i tutaj szacun

w Galu przerzucał Kojec i jeździ
 gawron - 25-04-2013, 10:16

Nie wiem jak w tym przypadku ale taki przebieg jest jak najbardziej realny szczególnie na benzynie, fakt że cena do przebiegu nie adekwatna. Są ludzie którzy mają więcej niż 1 samochód i nie każdym robią 80 tys rocznie. Ja w Polsce robie 8 tys rocznie więc ktoś w Niemczech może jeździc tak samo poza tym swojego kupiłem z przebiegiem 118000 2001 rok i sprawdzałem w salonie w niemczech i jest on prawdziwy.
 Sycior - 25-04-2013, 17:20

Ja na przebiegi to już nie patrze. Jak auto zadbane to może i mieć 300k i będzie śmigać. U mnie jest przebieg 86 tys :O alee po stanie auta i dokumentach jestem w stanie w ten przebieg uwierzyć.
 Z fotek tak naprawdę nic nie wynika, ale możliwe że był bity. W ogłoszenia nie ma nic że bezwypadkowy, ew. zapytaj się sprzedawcy gdzie i może jak w moim przypadku będzie dysponował fotkami. No cena zastanawiająca, aczkolwiek przy GDI się nie orientuję po ile chodzą bo ja jestem wyznawcą V6
   fj_mike - 25-04-2013, 21:03

Uważam, że Galant z ogłoszenia jest ciekawym egzemplarzem. Jego bezwypadkowość do zweryfikowania tylko na miejscu (zdjęcia faktycznie dużo nie mówią ale nie wynika z nich, że auto miało jakąś przygodę). elMaklak, możesz poprosić o dodatkowe zdjęcia.

Nie obiecuję, ale w drugiej połowie maja mogę sprawdzić go dla Ciebie (wszystko zależy jak się u mnie wszystko potoczy).

Zadanie dla zainteresowanych znaczkami. Znajdźcie dwa Galanty EA na europejskim rynku, fabryczne Avance GDI ze znaczkami na błotnikach.

| Sycior napisał/a: |  	  | W ogłoszenia nie ma nic że bezwypadkowy | 
 "Bezwypadkowość" i "bity" to bardzo szerokie pojęcia które mają pewne wspólne cechy
   ogon56 - 25-04-2013, 23:32

| fj_mike napisał/a: |  	  | zdjęcia faktycznie dużo nie mówią ale nie wynika z nich, że auto miało jakąś przygodę Zadanie dla zainteresowanych znaczkami. Znajdźcie dwa Galanty EA na europejskim rynku, fabryczne Avance GDI ze znaczkami na błotnikach.

| 

Zdjęcia same za siebie mówią aby zweryfikować czy auto miało przygodę. jeżeli chodzi o zadanie to bez problemu można znaleźć więcej niż dwa auta ze znaczkami na błotnikach.

|  | 
 |  |