Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,4 GDI Avance Gdańsk 2001rok
fj_mike - 24-04-2013, 21:54
ogon56 napisał/a: | Z niedokładnych zdjęć można wywnioskować tyle, że przód był walony bo brakuję emblematów GDI na obu błotnikach. |
Daleko idące wnioski. Zapoznaj się z przyklejonym tematem w tym dziale pt. "Ocena auta ze zdjęć - przestroga".
ogon56, proponuję Tobie przeczytać i przemyśleć własne posty przed wysłaniem.
Dalsze lanie wody i dywagacje w tym dziale będą skutkowały czerwonym paskiem (w pierwszej kolejności) i zakazem pisania w tym dziale.
elMaklak napisał/a: | Dziękuje wam za odpowiedz |
Nie widzę, za co dziękujesz. Ja z tych wypowiedzi niczego się nie dowiedziałem o tym aucie.
Krzyzak - 25-04-2013, 09:02
ogon56 napisał/a: | Ceny kompletnych silników są podobne i kosztują w granicach 800-1500zł. | dodaj inną skrzynię, półosie, wiązkę przewodów, komputer(y) i kompletny osprzęt i przestaje być różowo
+ mnóstwo pracy
(da się co udowodnił np. Bartek, ale trzeba mieć wiedzę)
Tomek - 25-04-2013, 09:15
Krzyzak napisał/a: | ogon56 napisał/a: | Ceny kompletnych silników są podobne i kosztują w granicach 800-1500zł. | dodaj inną skrzynię, półosie, wiązkę przewodów, komputer(y) i kompletny osprzęt i przestaje być różowo
+ mnóstwo pracy
(da się co udowodnił np. Bartek, ale trzeba mieć wiedzę) |
+ dodaj fakt posiadania przeszczepa, jako wartość dodaną
a z tymi to zawsze jakieś kwiatki są
Bartek to przerzucał go MSW i tutaj szacun
w Galu przerzucał Kojec i jeździ
gawron - 25-04-2013, 11:16
Nie wiem jak w tym przypadku ale taki przebieg jest jak najbardziej realny szczególnie na benzynie, fakt że cena do przebiegu nie adekwatna. Są ludzie którzy mają więcej niż 1 samochód i nie każdym robią 80 tys rocznie. Ja w Polsce robie 8 tys rocznie więc ktoś w Niemczech może jeździc tak samo poza tym swojego kupiłem z przebiegiem 118000 2001 rok i sprawdzałem w salonie w niemczech i jest on prawdziwy.
Sycior - 25-04-2013, 18:20
Ja na przebiegi to już nie patrze. Jak auto zadbane to może i mieć 300k i będzie śmigać. U mnie jest przebieg 86 tys :O alee po stanie auta i dokumentach jestem w stanie w ten przebieg uwierzyć.
Z fotek tak naprawdę nic nie wynika, ale możliwe że był bity. W ogłoszenia nie ma nic że bezwypadkowy, ew. zapytaj się sprzedawcy gdzie i może jak w moim przypadku będzie dysponował fotkami. No cena zastanawiająca, aczkolwiek przy GDI się nie orientuję po ile chodzą bo ja jestem wyznawcą V6
fj_mike - 25-04-2013, 22:03
Uważam, że Galant z ogłoszenia jest ciekawym egzemplarzem. Jego bezwypadkowość do zweryfikowania tylko na miejscu (zdjęcia faktycznie dużo nie mówią ale nie wynika z nich, że auto miało jakąś przygodę). elMaklak, możesz poprosić o dodatkowe zdjęcia.
Nie obiecuję, ale w drugiej połowie maja mogę sprawdzić go dla Ciebie (wszystko zależy jak się u mnie wszystko potoczy).
Zadanie dla zainteresowanych znaczkami. Znajdźcie dwa Galanty EA na europejskim rynku, fabryczne Avance GDI ze znaczkami na błotnikach.
Sycior napisał/a: | W ogłoszenia nie ma nic że bezwypadkowy |
"Bezwypadkowość" i "bity" to bardzo szerokie pojęcia które mają pewne wspólne cechy
ogon56 - 26-04-2013, 00:32
fj_mike napisał/a: | zdjęcia faktycznie dużo nie mówią ale nie wynika z nich, że auto miało jakąś przygodę
Zadanie dla zainteresowanych znaczkami. Znajdźcie dwa Galanty EA na europejskim rynku, fabryczne Avance GDI ze znaczkami na błotnikach.
|
Zdjęcia same za siebie mówią aby zweryfikować czy auto miało przygodę. jeżeli chodzi o zadanie to bez problemu można znaleźć więcej niż dwa auta ze znaczkami na błotnikach.
|
|
|