To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - Galant 2.5 v6 AVANCE sedan 2001R Skwierzyna prosba o opinie

Bartekkita - 26-04-2013, 12:20

Cytat:
Dlaczego nie?
Mój miał uzupełnianą konserwację co dwa lata.

chwali się ;) miałeś szczęście
a czemu nie, bo nie widziałem jeszcze takiego co by miał robioną konserwację, ani z tych co oglądałem ani z tych na ogłoszeniach na mobile.de za te pieniądze. Zresztą na zachodzie potrafią sprzedać półroczny samochód, bo się przydarzyła stłuczka, stąd moje wątpię :)

a co do serwisu to oczywiście dobry pomysł, zapomniałem o nim napisać. Czasami nie trzeba dzwonić po prostu google nic takiego nie zna :D

Jacek-elegance - 26-04-2013, 13:07

no wiec witam ponownie...;) ale juz jako szczesliwy posiadacz galanta;)

panowie od poczatku punkt 8.30 rano bylem u Pana Macka pozdrawiam serdecznie.
auto czekalo. nie odpalane oczywiscie sprawdzilem bagnet plyn wszystko faktycznie nie wskazywalo na odpalanie przed przyjazdem...
przejechalem sie auto rakieta idzie jak zle z carismy 1.8 to przepasc.
srodek zadbany czysty kierownica praktycznie bez przetarcia jak ktos tam( wspominal)
wizualnie jeszcze lepiej jak na zdjeciach.faktycznie wylamana kratka jedna w grilu. pekniete przednie lewe nadkole i chyba to na tyle a i jeszcze marmurek poprostu pekniety;)
nadkole tylnie prawe do poprawki 3/4 parchy malutkie wyszkoczyly.

ale najlepsze teraz:

Jak sie okazalo pan Maciek zajmuje sie galantami na mala skale

pokazal mi jeszcze sedana 2.0 16 i kombi 2.0 16v no i jeszcze jednego sedana ktorego nie mial wystawionego bo przyjechal wczoraj wieczorem

2002r. sedan czarny elegance ale w skorach i pelnej opcji i przejechane 132tys.km
przetarte drzwi pasazera i tylni blotnik... cena byla tak zachecajaca ze nie moglem sie zdecydowac ktorego chce,ale padlo na niego czarnucha.umowilem sie z panem ze auto zostanie naprawione u niego i odbiore juz cale zostawilem zaliczke i za 2tyg. bedzie auto do odebrania, komplet papierow ja mam wiec od poniedzialu zaczynam rejstracje.
pozdrawiam serdecznie i dziekuje za pomoc ale panowie mimo wszystko czasami nim postawicie opinie warta ja przemyslec 2 razy;)napewno odwiedzi forum Maciej z ciekawosci jak oceniliscie jego sedana;) troszke reklamy narobilem ale to celowo dobrych ludzi sie chwali a nie szufladkuje ze zlymi;)

bbandi - 26-04-2013, 16:56

Jacek-elegance napisał/a:
nadkole tylnie prawe do poprawki 3/4 parchy malutkie wyszkoczyly.

Po zimie pewnie reperaturki trzeba bedzie wstawić.

panowie mimo wszystko czasami nim postawicie opinie warta ja przemyslec 2 razy;)

Ale czego oczekujesz od ludzi pytając o opinie na podstawie zdjęć :shock: że mają szklaną kule przed sobą i widzą co pod tym ''złotym'' podkładem siedzi.
Po co więc wogóle pytać o rady?

To normalne że się cieszysz z zakupu :D , ale pojeździj troche "przetrwaj" zime która skutecznie zwerefikuje stan i jak coś jest zaszpachlowane to wyjdzie.
I oczywiście nie twierdze że kupiłeś auto kombinowane czy coś...ale np przebieg można włożyć między bajki

celowo dobrych ludzi sie chwali a nie szufladkuje ze zlymi;)

Możliwe że to był anioł, ale jaki ma być facet skoro chce sprzedać produkt.

Jacek-elegance - 26-04-2013, 17:32

Cytat:
Ale czego oczekujesz od ludzi pytając o opinie na podstawie zdjęć że mają szklaną kule przed sobą i widzą co pod tym ''złotym'' podkładem siedzi.
Po co więc wogóle pytać o rady?

oczekuje pomocy a nie rzeczoznawcy zdjeciowego.
tego nikt nie potrafi ocenic ze zdjec...a i czasami ciezko po ogledzinach...

wyszystkie auta sa bite spawane z 4-ech po dachowaniu i spaleniu!!!!!!!!
a na przekur auta tych co komentuja sa zlote i kupione w salonie no i oczywiscie kazdy z was ma orginalny przebieg!!!
dlaczego sugerujesz ze ten co ja zaliczkowalem ma skrecony przebieg czym to potwierdzisz?a twoj ile ma przejechane a ile mial?>???
mam ksiazke servisowa gdzie ostatni wpis miala w 08.2012 i przebieg 121tys. cala historie z dekry i tuv?

wam sie wydaje ze macie najlepsze doinwestowane auta a inne to smietniki...
wyjdzcie troche poza podworko otworzcie oczy szeroko pozdrawiam fachowcow.;)

nie do wszystkich to sie ma oczywiscie sa ludze naprawde pomocni i uczciwi.

Cytat:
Możliwe że to był anioł, ale jaki ma być facet skoro chce sprzedać produkt.

i znowu ocenianie proponuje poznac czlowieka a potem szufladkowac...
cwaniaka z daleka widac a normalnego goscia traktujesz z szacunkiem.
przedewszystkim nie wciskal mi niczego tylko rozmawialismy wszystko mi pokazal nie mial nic do ukrycia takiego przywiozl nawet nie byl mega czyszczony normalny stan uzytkowy bez picowania i polerki.[/quote]

bbandi - 26-04-2013, 18:28

Napisałem tylko swoja opinie, zobacz w moim temacie masz wszystko nie ukrywam tam nic.
Juiceman - 26-04-2013, 21:21

Bartekkita napisał/a:
Cytat:
Dlaczego nie?
Mój miał uzupełnianą konserwację co dwa lata.

chwali się ;) miałeś szczęście
a czemu nie, bo nie widziałem jeszcze takiego co by miał robioną konserwację, ani z tych co oglądałem ani z tych na ogłoszeniach na mobile.de za te pieniądze. Zresztą na zachodzie potrafią sprzedać półroczny samochód, bo się przydarzyła stłuczka, stąd moje wątpię :)

Ja w książce serwisowej mam wzmiankę o konserwacji ;-) Nie wiem na czym polegała bo auto od spodu suche jak pieprz, może tylko w profile zamknięte wosk lali? Tak czy siak od lutego zaczęły wyłazić nadkola :evil: Reasumując i Niemcy konserwowali auta na swój sposób xD

fj_mike - 27-04-2013, 19:46

Jacek-elegance, po odbiorze auta liczę na założenie tematu w "Naszych Miśkach" ;)

Zamykam