To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5V6, 2000r, sedan, srebrny, Radom

gawron - 21-05-2013, 09:19

giez podjade dziś oblukam go
giez - 21-05-2013, 09:23

super, dziękuję
szuwar - 21-05-2013, 09:37

Cacper napisał/a:
natomiast progi powinny być srebrne.

tomek84, ma rację nie muszą być srebrne i nie doszukujmy się na siłę wad aby coś napisać. Poza tym każdy chce mieć indywidualny styl i zmieniając cokolwiek nie świadczy to o złej woli sprzedającego. Niech poda VIN i sprawdzi się detale z oryginalnością.

Ale ten egzemplarz budzi podejrzenia jak dla mnie przede wszystkim książką serwisową i przebiegiem.

giez - 21-05-2013, 23:44

gawron, jak tam, byłeś, widziałeś, jechałeś, żyjesz?
gawron - 22-05-2013, 08:23

giez byłem po 17.00 mieli czekać na mnie ale już było zamknięte ... ale odrazu ci odradzam bo w tym komisie już kiedyś byłem oglądać galanty i okazały sie one totalnymi syfami a sprzedawcy cwaniakami pierwszej wody dlatego ja bym tam nic nie kupił :twisted: W czwartek jak chcesz to moge podjechac jeszcze raz bo będę mógł być do 17.00 (do 17 jest otwarty komis) i profilaktycznie zerknąc na niego.
giez - 22-05-2013, 21:57

nie no ta opinia mi wystarczy, dajemy spokój, dziękuję
Anonymous - 23-05-2013, 22:04

no przecież , że to elegance 1999rok (może rejestracja 2000) mam/mialem takiego samego(czarne progi i te same felgi to samo wnetrze) i przerobilem na avance'a http://forum.mitsumaniaki...ghlight=galante

edicion to pewnie zabieg marketingowy że niby się nie zna i nie jest handlarzem - na klapie bagażnika jest naklejka edition podobnie te poduszki .\

Czy sprzedajacy to przypadkiem nie Robert J. ? jeśli tak to ja kupilem od niego auto w 2007r z przebiegiem 196 tys i smigam do dziś tzn 299500km

sw20 - 25-05-2013, 13:40

Jak dla mnie to normalny polift z pakietem Nardi.
wersje elegance jak pewnie wiecie występowały w ostatnim lifcie, czyli drugim (m.in inna poduszka, 4 sondy zamiast dwoch)

Elegance w wersji 2,5V6 mial zawsze lakierowane progi i oryginalnie wychodził na felgach polerowanych 15cali (dla laika prawie nie widać róznicy). Miał też na bocznych tylnych drzwiach logo "elegance". W przypadku 2.0 mial w stosunku do wersji komfort inną tapicerką lub skorę, HC i el. skł. lusterka.

Ten ani nie ma progow lakierowanych, ani felg elegance, ani znaczkow na drzwiach więc po prostu nie jest to elegance :)

A sprzedawca ładnie koloryzuje dodając, że auto ma komp. pokladowy, 6 poduszek, fotochrom ... i najbogatsza wersja. A gdzie ciemne szyby, chyba nawet TCL nie ma (a szwajcary w 90% miały), gdzie jakiś pakiet typu elegance/avance, elektrycznie skladane lusterka (ten raczej ich nie ma będąc pierwszym liftem).

Sycior - 25-05-2013, 15:10

Na szwajcarach chyba nie znaczków na drzwiach ;) Spytać o numer VIN i będzie wiadomo, u mnie też znaczków nie ma i nigdy nie było(avance), i generalnie na szwajcarach nie widziałem znaczków. a co do reszty. Hmm nie wiedziałem że galant ma komputer i 6 poduszek :D D