Carisma - Ogólne - Shell V-Power Nitro+ opinie
Krzyzak - 12-06-2013, 10:21
rysiul napisał/a: | Co do jakości paliw w Polsce to słabo to wygląda. | e no bez przesady - ja mam inne doświadczenia
od kilkunastu lat nie odczuwam żadnej różnicy - pod jednym warunkiem: nie tankuję na Shell'u (w Niemczech ani w PL)
a w PL tankuję tylko na dużych, firmowych stacjach
milo - 12-06-2013, 14:49
Tankuje zawsze na shell ( przeważnie ) i nowe paliwo diesel nitro plus, powiem tak że spalanie spadło i bardziej żwawszy samochód
benq - 12-06-2013, 20:39
Najlepiej to zrobić taki test:
Niech ktoś z waszych znajomych zaleje wam paliwa i nie powie jakie to jest. Następnie jeszcze jedno tankowanie i ta sama sytuacja. Chciałbym wtedy posłuchać waszych opinii. Założę się że nikt nie odczuje różnicy.
Greg89 - 13-06-2013, 17:05
Krzyzak napisał/a: | rysiul napisał/a: | Co do jakości paliw w Polsce to słabo to wygląda. | e no bez przesady - ja mam inne doświadczenia
od kilkunastu lat nie odczuwam żadnej różnicy - pod jednym warunkiem: nie tankuję na Shell'u (w Niemczech ani w PL)
a w PL tankuję tylko na dużych, firmowych stacjach |
no jeśli shell'a nie zaliczasz do dużych firmowych stacji to coś nie tak.
JCH - 13-06-2013, 17:43
Greg89 napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | rysiul napisał/a: | Co do jakości paliw w Polsce to słabo to wygląda. | e no bez przesady - ja mam inne doświadczenia
a w PL tankuję tylko na dużych, firmowych stacjach | no jeśli shell'a nie zaliczasz do dużych firmowych stacji to coś nie tak. | Krzyzak jest specyficzny - 10 lat temu zatankował na Shellu, auto mu muliło więc powiedział: "never more!"
Krzyzak - 14-06-2013, 07:33
JCH napisał/a: | Krzyzak jest specyficzny - 10 lat temu zatankował na Shellu, auto mu muliło więc powiedział: "never more!" |
10 lat temu przez cały rok tankowałem na Shell - dopóki się nie okazało, jaki syf tam sprzedają...
zraziłem się i już tam nie tankuję
Greg89 napisał/a: | jeśli shell'a nie zaliczasz do dużych firmowych stacji to coś nie tak | tzn. masz rację, ale skrótowo miałem na myśli by nie tankować na stacjach prywatnych czy franczyzowych
|
|
|