To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - Problem z Galantem!

FourKce - 02-06-2013, 14:32

deejay napisał/a:
FourKce napisał/a:
A co jeśli prąd nie dochodzi ?

Uszkodzona instalacja, lub korozja połączeń przy akumulatorze lub na karoserii auta .

Myślę, że całkiem możliwe bo z tego co tam zaglądałem to okablowanie w tym aucie raczej jest w opłakanym stanie..

[ Dodano: 02-06-2013, 14:33 ]
radek79 napisał/a:
może elektrowłącznik padł, jak przekręcasz kluczykiem to słychać takie stuknięcie :?:

Kiedy przekręcam kluczyk na start, występuje taki charakterystyczny dźwięk i "gra" on tak długo aż nie przekręcę spowrotem na on.

radek79 - 02-06-2013, 14:37

FourKce napisał/a:
może elektrowłącznik padł, jak przekręcasz kluczykiem to słychać takie stuknięcie :?:

Kiedy przekręcam kluczyk na start, występuje taki charakterystyczny dźwięk i "gra" on tak długo aż nie przekręcę spowrotem na on.
może zwyczajnie zaśniedziały klemy i nie łączą, słychać taki terkot czy jak by coś się szybko kręciło
FourKce - 02-06-2013, 14:45

radek79 napisał/a:
FourKce napisał/a:

może zwyczajnie zaśniedziały klemy i nie łączą, słychać taki terkot czy jak by coś się szybko kręciło

Kurdę ciężko mi to opisać słowami, dźwięk jest jednostajny nie przyspiesza czy zwalnia (że tak powiem) Chodzi o klemy z akusia ?

radek79 - 02-06-2013, 14:49

FourKce napisał/a:
Chodzi o klemy z akusia ?
Cytat:

tak
jak możesz to nagraj filmik np. telefonem i wrzuć na you tube

FourKce - 02-06-2013, 15:10

radek79 napisał/a:
FourKce napisał/a:
Cytat:

tak
jak możesz to nagraj filmik np. telefonem i wrzuć na you tube

Dobra, ale taką możliwość będę miał dopiero wieczorem. Rozchodzi Ci się o to czy klemy nie są brudne/zardzewiałe ? Bo jeśli o to to już je raz czyściłem.