To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.5 V6, 2000r, sedan, srebrny, Warszawa

gawron - 26-07-2013, 15:43

Sanyo napisał/a:

Poza tym prosiłem o jakąś radę na co zwrócić uwagę przy tej skrzyni i silniku, więc skoro jesteś taki obeznany w cenie to wiesz tez czego można od takiego miśka oczekiwać.

Skrzynia tak jak i zwykły automat: nie może szarpac powinna płynnie zmieniac biegi.
Silnik przy tym przebiegu tak jak pisałeś nie może tykać i szarpać.
Podsumowując za te kase to coś musi byc nie tak albo gościa przycisnęlo bo ja swojego co prawda teraz w avancie- za 20000 bym nie sprzedał bo wiem co mam.

Sanyo - 26-07-2013, 18:38

No cóż, Galanta ciężko jest na szybko sprzedać, bo jest mało znany i niedoceniony na polskim rynku. Na Allegro już pół roku wisi 2,5 V6 Sport Edition z 2000r. i nie może się sprzedać - cena już spadła z prawie 13tys do 9,9tys i nadal nic. Gdyby to był VW lub ewentualnie Audi to by szybko sprzedał.

A poza tym:
Tomii napisał/a:
Zresztą kto sprzedaje dobre auto ;)

szczególnie w Polsce :P

W dodatku w tym wieku Galanta jak jest na oryginalnych jeszcze częściach to zacznie się zabawa typu: przewody hamulcowe, rdza (maska, kielichy, nadkola), tłumik, chłodnica, no i zawias na polskich drogach w galanta nie jest zbyt trwały (z tym że komfortowy).

Obawiam się także tego, że skoro auto jest rzadko używane to jak w końcu zacznie jeździć to poszczególne podzespoły będą po kolei wołać o pomoc :?

Tomek - 26-07-2013, 23:16

Tomii napisał/a:

Zresztą kto sprzedaje dobre auto ;)

ja sprzedałem jedno
a za rok zamierzam sprzedać jedno, a może i dwa