Outlander II GEN Techniczne - rdzewieje na potęgę
mkm - 14-07-2013, 11:20
Bo to są "doradcy"
Co się im dziwicie jak tam większość po filologii romańskiej lub innych pokrewnych kierunkach "technicznych" .
Skąd mają biedne żuczki mieć jakiekolwiek pojęcie? Z godzinnego "szkolenia" czy z gazetki "Auto świat"?
Matejko - 14-07-2013, 11:30
doczytajcie w instrukcji, pierwszy przeglad perforacji po ponad roku, jest to darmowe, przynajmniej w serwisach w kaliszu,
przeglad robisz kiedy wychodzi, a na sprawdzenie perforacji po roku od zakupu
regon - 14-07-2013, 11:45
Matejko napisał/a: | przeglad robisz kiedy wychodzi, a na sprawdzenie perforacji po roku od zakupu |
no tak bo dealerzy mają tak duże sprzedaże, że trudno wysłać e-maila z przypomnieniem o potrzebie sprawdzenia.
rezon - 14-07-2013, 12:37
są dealerzy, którzy świadomie nawet nie proponują niektórym klientom przeglądu nadwozia - musieliby wykryć "gratisowy" lakier na drzwiach . U mnie Boguchwała nawet nie zająknęła się, aby robić przegląd nadwozia. Dopiero po prawie trzech latach jak robiłem w przegląd Grafixie to zaproponowali i tym samym przypomnieli mi o konieczności takich przeglądów. A rzeszowskie ASO nie chciało zarabiać
Andrex - 16-11-2013, 23:29
Na potęgę to rdzewiały merce bo dotyczyło to wielu egzemplarzy. Współczuję i uważam , że MMC powinno wziąć to "na klatę" jak najprędzej. Nic tak nie obniża ceny odsprzedaży samochodu jak fama o korozji.
Czy na pewno przegląd powłoki lakierniczej musi wykonywać ASO ?
Ps. U nas leci się z ludzmi w kulki bo nasze sądownictwo to porażka.
|
|
|