To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II Ogólne - Przegląd po dwóch latach.

mitsu00 - 10-10-2013, 10:33

borsak1 napisał/a:
@emil_d

no to za sprzątanie zapłaciłeś jakieś 700 zł, jak będziesz następnym razem potrzebował daj znać podjedź do mnie wysprzątam za 500 dla kolegi z forum :)

Nieeee..... Stowa za mycie, szesset za kopniecie w kolo :mrgreen: Tak czy siak duzy plus ze wogole posprzatali. Robilem u nich wczesniej 2 przeglady i kilka napraw gwarancyjnych, jak jeszcze sie miescili na Wroclawskiej i nigdy mi nie posprzatali, nawet szyby szmata nie przetarli.... Moze maja nowego kierownika serwisu i mechaniorow troche pognil?

emil_d - 10-10-2013, 16:48

mitsu00 napisał/a:
borsak1 napisał/a:
@emil_d

no to za sprzątanie zapłaciłeś jakieś 700 zł, jak będziesz następnym razem potrzebował daj znać podjedź do mnie wysprzątam za 500 dla kolegi z forum :)

Nieeee..... Stowa za mycie, szesset za kopniecie w kolo :mrgreen: Tak czy siak duzy plus ze wogole posprzatali. Robilem u nich wczesniej 2 przeglady i kilka napraw gwarancyjnych, jak jeszcze sie miescili na Wroclawskiej i nigdy mi nie posprzatali, nawet szyby szmata nie przetarli.... Moze maja nowego kierownika serwisu i mechaniorow troche pognil?

Eee - olej wymienili, filtry też :) widziałem przez okno - nie wiem co się stało ale spalanie na razie niżej o 1l/100 :) Może filtr powietrza w zeszłym został zmieniony z lewej na prawą :)

rezon - 10-10-2013, 18:06

klima Ci się nie załącza ;)
emil_d - 10-10-2013, 18:10

rezon napisał/a:
klima Ci się nie załącza ;)

No nie - nie załącza się już od miesiąca :) A to spostrzeżenia od wczoraj :)

rezon - 10-10-2013, 19:17

a nie zmieniłeś przypadkiem marki oleju? Może być czasami nawet i 1l różnicy.
emil_d - 10-10-2013, 19:24

rezon napisał/a:
a nie zmieniłeś przypadkiem marki oleju? Może być czasami nawet i 1l różnicy.

W JM zalali mi mobila a w AutoGT Castrola.

rezon - 10-10-2013, 20:30

Czyli jednak nie olej ;)
bonito - 10-10-2013, 20:30
Temat postu: Mniejsze zużycie paliwa
Moim zdaniem to siła autosugestii....
bonito

emil_d - 10-10-2013, 20:42
Temat postu: Re: Mniejsze zużycie paliwa
bonito napisał/a:
Moim zdaniem to siła autosugestii....
bonito

Dwa lata temu też tak miałem - mniej więcej po 2 miesiącach spalanie wróciło do normy :) Może to sugestia :)

lexus - 10-10-2013, 22:12

No to wszystko się zgadza po prostu po dwóch m-cach ,jest tak cięzki od brudu że więcej pali ,rób przegląd co 2-miechy :lol:
emil_d - 10-10-2013, 22:25

lexus napisał/a:
No to wszystko się zgadza po prostu po dwóch m-cach ,jest tak cięzki od brudu że więcej pali ,rób przegląd co 2-miechy :lol:

To prawda :) Może waga spadła po tym jak posprzątali :) Spróbuję sam posprzątać - zobaczymy czy działa :rolleyes:

borsak1 - 11-10-2013, 07:52

mitsu00 napisał/a:
nigdy mi nie posprzatali

no to Ci niechluje :) , ja jak odwiedziłem ASO na połczyńskiej kierownik podbił i zapytał czy może sobie zminić ramki na rejestracji na ich, odpowidziałem jasne ale samochód musi być umyty i posprzatany bo się będzie źle prezentował z tymi ramkami. Sugestie złapał, w środku wypachnili tak ze przez tydzień mogłem skunksa wozić i tak nic bym nie poczuł :) .

mitsu00 - 11-10-2013, 12:02

borsak1 napisał/a:
mitsu00 napisał/a:
nigdy mi nie posprzatali

no to Ci niechluje :) , ja jak odwiedziłem ASO na połczyńskiej kierownik podbił i zapytał czy może sobie zminić ramki na rejestracji na ich, odpowidziałem jasne ale samochód musi być umyty i posprzatany bo się będzie źle prezentował z tymi ramkami. Sugestie złapał, w środku wypachnili tak ze przez tydzień mogłem skunksa wozić i tak nic bym nie poczuł :) .
O masz..... Mnie ramki zalozyli nawet nie pytajac o zgode, a syf jak byl, tak zostal nawe po wykonanej robocie:-)
rezon - 11-10-2013, 17:02

emil_d napisał/a:
Pewnie nie doczytałem, że rabat wynosi -15% a nie 15%
Ja też dostałem gratisowo wiązkę haka, na której ASO zarobiło ekstra 20% marży. Ale my po prostu ciemniaki jesteśmy i nie doceniamy gestów dealerów. :wink: