[96-02]Colt CJ0 - Colt CJ0 - zakup
Marcin-Krak - 24-07-2013, 09:05
Zawsze powtarzam serwisowany i w miarę zadbany Colt, to bardzo wdzięczne autko.
Wtedy także i usterek za wiele nie doświadczymy.
herr_flick napisał/a: | czarny ma poduszkę dla pasażera co zapewne oznacza wersję GLX a ta była z obrotomierzem, elektrycznym sterowaniem lusterek i podłokietnikiem których tam nie widzę. Były takie wersje? |
Colty CJ0 prawie zawsze miały 2 poduszki w standardzie. Na samym początku produkcji na wybrane rynki trafiały z 1 jaśkiem, więc jest to wersja GL zapewne. Poza tym pamiętajmy, że w zależności od kraju opcje wyposażenia standardowego się różniły, a przecież także zawsze można było sobie w salonie auto doposażyć
marek1982 - 24-07-2013, 17:57
poduszka to kwestia bezpieczeństwa a to że tak powiem inna kwestia. ja chcę kupić samochód dla żony który będzie jej się podobał i nie będzie sprawiał problemów tzn. że będzie się naprawiać normalnie zużywające się części a nie co tydzień do mechanika i jakieś przygody z awariami których nikt nie będzie mógł zlokalizować.
[ Dodano: 09-10-2013, 21:16 ]
i jest już colcik dla żoneczki 99 rok 1,6 w samej benzynce w kolorze taki jasny fiolecik dobrze wyposażony. zbiera się niesamowicie, w poniedziałek jadę do mechanika żeby posprawdzał parę rzeczy bo do ideału trochę mu brakuje ale żona zachwycona a i ja z informacji jakie udało mi się zebrać o tych samochodach myślę że to nie był błąd. teraz szukam informacji ile pojemności ma zbiornik paliwa i zastanawiam się gdzie najlepiej lać benzynę do niego ale to pewnie zależy od regionu.
|
|
|