Nasze nieMiśki ;-) - S2
mazda10000 - 16-07-2013, 00:20
Konkret, nie przepadam za niemiecką motoryzacją, ale dla Porsche muszę zrobić wyjątek, jaki model by to nie był, zawszę obrócę głowę - tak jakby przechodziła koło mnie jakaś fajna panna, bez ingerencji myśli - taki instynkt
krzychuzzz - 16-07-2013, 10:06
wookash83 napisał/a: | podoba mi się Twoja "stajnia" samochodowa nietuzinkowe autka a stan 944 powala!! |
Dziękuje
Cytat: | Konkret, nie przepadam za niemiecką motoryzacją, ale dla Porsche muszę zrobić wyjątek, jaki model by to nie był, zawszę obrócę głowę - tak jakby przechodziła koło mnie jakaś fajna panna, bez ingerencji myśli - taki instynkt |
Muszę przyznać ze auto strasznie przyciąga uwagę. Za Galantem sporo osób sie ogląda a za Porsche 2 x tyle.
Dziś przyjedzie rozrząd myslę że w tym tygodniu ogarniemy temat.
mkm - 16-07-2013, 20:18
krzychuzzz, jakaś sesyjka foto by się przydała
krzychuzzz - 16-07-2013, 21:35
mkm napisał/a: | krzychuzzz, jakaś sesyjka foto by się przydała |
Mówisz masz
Hugo - 16-07-2013, 22:05
krzychuzzz napisał/a: | Mówisz masz | Aż mi stanął... komputer
krzychuzzz - 16-07-2013, 22:23
Ehh za małe fotki wkleiłem. Nia ma efektu. Jutro wrzucę większe bo juz dziś mi się nie chce.
wookash83 - 16-07-2013, 23:37
piknie Panie patrząc na to co na rynku jest z tych modeli to masz niezłego rodzynka aż chciałbym go na żywo zobaczyć zazdroszczę
Ja_good - 17-07-2013, 08:15
krzychuzzz napisał/a: | Ehh za małe fotki wkleiłem. Nia ma efektu. Jutro wrzucę większe bo juz dziś mi się nie chce. |
wystarczy z adresu zdjecia wykasowac koncowke "med"
BTW. piekna sztuka
krzychuzzz - 17-07-2013, 11:06
wookash83 napisał/a: | piknie Panie patrząc na to co na rynku jest z tych modeli to masz niezłego rodzynka aż chciałbym go na żywo zobaczyć zazdroszczę |
Cichy płakał jak sprzedawał. Codziennie dzwoni posłuchać silnika
Ja_good napisał/a: | wystarczy z adresu zdjecia wykasowac koncowke "med" |
Coś nie bangla. wrzucę jeszcze raz wieczorem.
Jedyne co w przyszłości chciałbym zmienić to może felgi.
Marzy mi się taki wzór:
RH Cup 18"
Ciężko to dorwać ale może się uda.
Jest teraz komplet na allegro w niezłych pieniądzach ale niestety 11" szerokości na tył
Rafal_Szczecin - 17-07-2013, 11:27
krzychuzzz napisał/a: |
Ehh za małe fotki wkleiłem. Nia ma efektu. Jutro wrzucę większe bo juz dziś mi się nie chce. |
zadamy wiekszych fotek ! co by mozna bylo z tego tapete na pulpit zrobic !
Ja_good - 17-07-2013, 14:41
krzychuzzz napisał/a: |
Ja_good napisał/a:
wystarczy z adresu zdjecia wykasowac koncowke "med"
Coś nie bangla. wrzucę jeszcze raz wieczorem. |
http://images10.fotosik.p...24fbc7ee08d.jpg
krzychuzzz - 17-07-2013, 17:18
Ok fotki zmienione. Po kliknieciu otwierają się w pełnym rozmiarze
sveno - 18-07-2013, 00:00
krzychuzzz napisał/a: | Codziennie dzwoni posłuchać silnika | ?? R4 ?? Może Galanta mu odpalasz?
Xsystoff - 18-07-2013, 23:40
Proponuje najpierw pojezdzic autem stricte zrobionym od A do Z do szybkiej jazdy (i to jeszcze przez mistrzow z Zuffenhausen), a pozniej porownywac to do pierdopedu przodem pedzonego do wozenia tylka do pracy. Tutaj nie chodzi o to jak wciska w fotel (a wciska zacnie) tylko o to jak to jest wywazone, jak sie prowadzi i jaka frajde daje. To nawet nie jest liga ociezalego 3000GT
Co nie zmienia faktu, ze z osiagami to poplynales Porsche podaje 6.8s do 100 i jest to realne, 1350kg to calkiem sporo jak na 211 koni nawet Turbo S ledwo schodzi ponizej 6s Osiagow M3 to tez nigdy nie mialo, bardziej E46 3.0
krzychuzzz - 19-07-2013, 10:23
Xsystoff napisał/a: | Proponuje najpierw pojezdzic autem stricte zrobionym od A do Z do szybkiej jazdy (i to jeszcze przez mistrzow z Zuffenhausen), a pozniej porownywac to do pierdopedu przodem pedzonego do wozenia tylka do pracy. Tutaj nie chodzi o to jak wciska w fotel (a wciska zacnie) tylko o to jak to jest wywazone, jak sie prowadzi i jaka frajde daje. To nawet nie jest liga ociezalego 3000GT |
Dobrze to ująłeś
Xsystoff napisał/a: | Co nie zmienia faktu, ze z osiagami to poplynales |
Poprzedni właściciel swoją granatową robił tyle na Ułęży na Toyo R888.
|
|
|