Komputery, RTV, AGD, Komorki - Ciekawostki ze swiata telofonow i komputerow
arekp - 25-01-2007, 11:07
Jackie napisał/a: | Nokia....6310i. Miałem ich z 5. Były genialne. Teraz ich nie robią ale dużo bym dał za taki. |
A prosze Cie bardzo, godny nastepca n6310i, Nokia e50
Anonymous - 25-01-2007, 12:13
Jackie napisał/a: | slo_mo napisał/a: | No tylko nie mówcie że SE P910i to kiepski kombajn |
Mam teraz taki telefon. Nigdy nie miałem lepszego. Nokia przy tym to śmieć - każda ( każdą miałem albo prawie każdą). Telefon jest genialny i nie tylko telefon, ogranizer, biuro, internet i cała reszta. Będę bronił jak niepodległości. |
Ten model użytkowałem przez jakiś rok i zgadzam się z powyższym. Jedynie aparat fotograficzny jest bardzo marny, już moja starsza Nokia 7650 robiła lepsze zdjęcia.
Obecnie jadę na Moto L7 i jak na razie nie mam powodów do narzekań.
Swoją drogą podczas wyjazdów służbowych z pracy za granicę, zaobserwowałem że bardzo dużo ludzi chodzi z "kalkulatorami" (tak określam obecne hybrydy palmtopów z telefonami).
Jackie - 25-01-2007, 13:27
Pracownik ma N E50, nie powiem fajny ale nadal przy SE 990i to zabawka.
pozdrawiam
Anonymous - 26-01-2007, 22:41
Największa kradzież on-line w historii :
Szwedzki bank Nordea poinformował, że został pozbawiony przez wyłudzaczy od siedmiu do ośmiu milionów koron szwedzkich (około 3,4 mln zł), co stawiałoby tę kradzież, jako największą w historii ataków online.
Przez ostatnie 15 miesięcy klienci Nordei otrzymywali e-maile zawierające konie trojańskie. Najprawdopodobniej około 250 klientów padło ofiarą phishingu. Szwedzka policja uważa, że atak pochodził z Rosji i ma już 121 podejrzanych.
Za pomocą odpowiednio spreparowanej aplikacji, klient łączony był z podrobioną stroną banku, gdzie po wprowadzeniu loginu i hasła, był informowany o tym, że strona chwilowo nie działa z powodu usterki.
Wszystkim poszkodowanym klientom bank zwrócił pieniądze. Z usług banku przez Internet korzysta około 2 mln klientów.
Anonymous - 26-01-2007, 22:46
Meteo napisał/a: | Szwedzki bank Nordea poinformował, że został pozbawiony przez wyłudzaczy od siedmiu do ośmiu milionów koron szwedzkich (około 3,4 mln zł), co stawiałoby tę kradzież, jako największą w historii ataków online. |
nom nom coraz ciekawiej sie dzieje na tym swiecie
arekp - 27-01-2007, 00:39
Jackie napisał/a: | Pracownik ma N E50, nie powiem fajny ale nadal przy SE 990i to zabawka. |
To calkowicie inne kategorie telefonow. e50 to zwykly telefon przy czym se990i to palmofon.
Juiceman - 28-01-2007, 20:22
A co powiecie o noki N93i, która jest nowością w Polsce, a co powiecie o noki N95. W Polwsce wszystko jest pozniej, albo w cale sie nie pokazuje. Dla mnie te "telefony" sa przekozackie. W N95 GPS, fajny bajer. A telefony napisalem w " " ponieważ to już chyba nie telefon a Kamera DVD/GPS/mp3/tv z mozliwoscia dzwonienia i wysylania ssmanow/mmsow...
McDoune - 29-01-2007, 01:51
a ja wczoraj dostałem telefonik na trzy miechy od nadchodzi4 i powiem szczerze ze to ze beda czasem problemy z połączeniem to się spodziewałem, ale to ze nowego samsunga SGH-Z370 trzeba ładować codziennie ??
Anonymous - 29-01-2007, 15:54
Firma Project 4 prawdopodobnie uruchomi sieć komercyjnie od 10 lutego, czyli w ciągu najbliższych dwóch tygodni. Takie wiadomości przekazał agencji Bloomberg Constantine Gonticas, członek rady nadzorczej Netii, przedstawiciel Novatora - islandzkiego funduszu inwestycyjnego zarządzanego przez Thora Bjorgolfssona, i jednocześnie posiadacza 70 proc. udziałów w Project 4 - operatorze nowej sieci.
Project 4 działa w chwili obecnej pod nazwą P4 i prowadzi testy usług z udziałem blisko 20 tysięcy testerów, głównie z rejonu Warszawy i Trójmiasta. O tym, że komercyjny start będzie połączony z nową marką informowano na początku stycznia br.
Ps. Ja niestety nie zostalem zakwalifikowany i nie dostalem tel a zgloszenie poszlo
Juiceman - 29-01-2007, 16:51
Meteo napisał/a: | Ps. Ja niestety nie zostalem zakwalifikowany i nie dostalem tel a zgloszenie poszlo |
Ta nie jestes sam , no ale co nas nie zabije to nas wzmocni napijmy sie za to ze nie wybrali 2 "najlepszych" testerow sprzetu hehe. A w ogole ktos ma Nokie N93i ?
Krzyzak - 29-01-2007, 18:38
ja tez nie zostalem wybrany - ale wiadomo, bylem zawodowym testerem oprogramowania, wiec sie przestraszyli
napijmy sie razem
Anonymous - 29-01-2007, 19:00
mam znajomych co sie zakwalifikowali, dostali samsungi z 512mb karta minisd
Anonymous - 29-01-2007, 19:25
Ale czytajac to ze brali osoby glownie z 3-miasta badz Warszawy to nie mialem szans , a szkoda bo fajnie byloby pobawic sie fajnym telefonem za free , dzwoniac , smsujac i korzystajac z internetu
Kto z Miskow zostal wybrany niech podzieli sie z nami wrazeniami i powie co to za siec , co tam robia i jak to wszystko wyglada
Anonymous - 29-01-2007, 19:38
bardzo chetnie bo do mnie chyba dzwonili chyba bo nie odebrałem bo byłem w toalecie <załamany>
akbi - 29-01-2007, 19:43
a gdzie to zgłoszenie można wypełnić chętnie też sobie coś tam potestuję
|
|
|