Nasze Miśki - Czerwona Landryna
danino88 - 25-07-2013, 17:49
kolejne Evo na forum gratulacje i czekamy na kolejne wieści
londolut - 25-07-2013, 22:02
sipex napisał/a: | koszty eksploatacji chyba by mnie zabiły ogładałem kup i zrób ostatnio było evo6 i tam już straszyli ,że zawiecha czy układ hamulcowy to tysiące zł(7-8) | Też to widziałem...śmiech na sali.
http://www.camskill.co.uk...g_-_Brake_Discs
http://www.camskill.co.uk...ng_-_Brake_Pads
http://www.camskill.co.uk...-_Coilover_Kits
Kolo w tym programie chyba się bajek naczytał...
Seiji - 25-07-2013, 22:04
no, pisałem już o tym, że te 'koszty' to taki lekki BS
volve - 25-07-2013, 22:05
londolut napisał/a: | Też to widziałem...śmiech na sali. |
Właśnie kończy się na TVN Turbo
londolut napisał/a: | Kolo w tym programie chyba się bajek naczytał... |
Nie naczytał, tylko pewnie zapytał w ASO. A tam potrafią ceny zwalić nawet najspokojniejszego człowieka...
londolut - 25-07-2013, 22:11
No pewnie tak, ale w cenach szpei w ASO masz fanty z najwyższych półek.
sipex - 25-07-2013, 22:46
od dawna w Tv jest promowane to co z niemiec zawsze jak testują japońca to mimo ,że wszystko super to i tak mają jakieś "ale" chodź sami nie wiedzą jakie volve napisał/a: | Nie naczytał, tylko pewnie zapytał w ASO. A tam potrafią ceny zwalić nawet najspokojniejszego człowieka... |
mnie zwaliło kiedyś.. pytanie o ori katalizator a odpowiedź 5k
landryne podpatrz i rób na styl tej z Tokyo Drift
Celina83 - 03-08-2013, 12:53
Landryna jest na wakacjach w Szwajcarii i zalicza kolejne przełęcze:
Celina83 - 03-08-2013, 12:56
Ciąg dalszy przygód:
Celina83 - 03-08-2013, 13:00
I na deser...
sveno - 03-08-2013, 13:03
Piękne widoki, ja ostatnio byłem na Gotthardpass, polecam
Jak z czasem stoicie? Kiedy wracacie? Obecnie jestem w Guntalingen w Szwajcarii niedaleko Bodensee. Stąd jest blisko także na Rheinfall-największy wodospad w Europie. Jak macie chwilę to zapraszam na kawe zobaczę Evkę z bliska.
swinks_UK - 03-08-2013, 13:34
Teraz jesteśmy w Austrii (Pfunds) i na dziś południowy Tyrol, a w weekend do PL.
Szkoda, bo tydzień siedzieliśmy w Andermatt więc była okazja...
Przełęcz Gotharda znam teraz na pamięć
Widoki okazałe.
sveno - 03-08-2013, 18:44
swinks_UK, i Ty też w Szwajcarii?
Na przełęczy Gotharda byłem w ta niedziele czyli 28.07 co prawda tylko na kilka godzin, ale przejeżdżałem koło Was, bo nie jechaliśmy tam autostradą ponieważ był korek. Ale lipa
A tak poza tematem i z ciekawości zapytam: nie mieliście problemu z chłodzeniem silników na tych niekończących się serpentynach? Dobre kilkaset metrów różnicy poziomów, prędkości małe, pierwszy i drugi bieg cały czas, a obciążenie duże. My po drodze widzieliśmy kilka zagotowanych aut z maskami w górze. Leon brata na szczęście wyrobił z chłodzeniem.
Seiji - 03-08-2013, 18:57
sveno napisał/a: | A tak poza tematem i z ciekawości zapytam: nie mieliście problemu z chłodzeniem silników na tych niekończących się serpentynach? Dobre kilkaset metrów różnicy poziomów, prędkości małe, pierwszy i drugi bieg cały czas, a obciążenie duże. My po drodze widzieliśmy kilka zagotowanych aut z maskami w górze. Leon brata na szczęście wyrobił z chłodzeniem. |
co jak co, ale w tych warunkach evo jest w swoim żywiole
robertdg - 03-08-2013, 23:40
Albo ja mam omamy, albo już ta dziewczynę z obrazka widziałem na zlocie w Wawrzce
londolut - 04-08-2013, 08:46
Będziecie Evką w Żywcu?
|
|
|