Zloty i Spoty - Po Zlocie 2013.
Wojciech Bogacz - 04-08-2013, 20:51
sveno napisał/a: | ogólnie dałem ciała, za co przepraszam. |
Mnie tam szkoda było po prostu, że nie miał kto z Wojzim kolędować Na poważnie - różnie w życiu jest - postaraj się jednak za rok chociaż być uczestnikiem
sveno napisał/a: | mAGDA, mjsystem, tomek84, mkm jesteście Wielcy. |
Pamiętajcie o tym !
Morfi napisał/a: | Podziękowania dla wszystkich osób wspomagających Wojtka Bogacza, Miśka, Joanh oraz tych którzy stali na bramie. |
Dzięki Mam nadzieję, że Blondi już zadba o odpowiednie uśmierzenie tego nieznośnego bólu głowy, który dopadł Cię dziś rano
[ Dodano: 04-08-2013, 21:33 ]
mAGDA - 04-08-2013, 21:53
sieegurd napisał/a: |
PS. Madziu Olka prosiła, żeby podziękować za bierdonkę |
buźka jest malutka do malowania ale jakoś dałyśmy radę
A skoro tak już dziękujecie za różne rzeczy to i ja podziękuję Dziękuję wszystkim za wyrozumiałość i konstruktywną krytykę. Chłopaki Tomek, Sławek i Maciek Wam dziękuję za cierpliwość. A wobec tych , którzy musieli zmierzyć się ze mną jako "policjantem" pozostaje mi wiara, że byłam najłagodniejszym z jakim mieli do czynienia
Wojciech Bogacz - 04-08-2013, 21:56
mAGDA napisał/a: | wobec tych , którzy musieli zmierzyć się ze mną jako "policjantem" pozostaje mi wiara, że byłam najłagodniejszym z jakim mieli do czynienia |
Ależ jaki tam policjant Po prostu wiesz co chcesz Chcę wiecej - takich ludzi oczywiście
bluecats - 04-08-2013, 22:03 Temat postu: zdjęcia kilka fotek i dzięki za zlot!
https://plus.google.com/photos/110388667278951405637/albums/5908339008359599585?banner=pwa&partnerid=pwrd1
JCH - 04-08-2013, 22:06
Niniejszym chciałem przeprosić lokatorów segmentu nr 306 za najście o 4:00 rano w sobotę
Nie wiem skąd pojawiła się informacja, że "Pacjent, który wymagał interwencji" mieszka w 306 a "Pacjent".... przytaknął
Pewnie gdybyśmy zapytali czy mieszka na Wawelu też by przytaknął - jemu było już wszystko jedno Jednak do 306 było bliżej niż na Wawel
danino88 - 04-08-2013, 22:25
a ja z drugim dj-em mamy żal do organizatorów że nikt nas nie obudził na śniadanie
Bizi78 - 04-08-2013, 22:28
Wielkie dzięki dla Organizatorów za fajny Zlot .
Oczywiście podziękowania dla wszystkich obecnych .
Marcin-Krak - 04-08-2013, 22:32
Zdjęcia umieszczajcie proszę w tym temacie:
http://forum.mitsumaniaki...1220797#1220797
Bardzo proszę bez komentarzy w temacie - same linki do zdjęć
Będzie łatwiej przeglądać
Misiek :) - 04-08-2013, 22:59
Chciałem podziękować wszystkim głównym organizatorom, Sławek, Magda, Tomek84 i mkm. Do tego Joann, Ania i Wojtek (od czerwonego Colta), Marlena z Szuwarem, Marysia z Wojtasem, Krystian... i wszystkim co dołożyli swój czas, siłe i energie aby zlot się udał.
Na koniec chciałem podziękować Wszystkim Mitsumaniakom, Mitsumaniaczkom, MitsuFanatykom i całej reszcie... Ta impreza odbyła się dzięki WAM, dla WAS i z Waszego powodu. Kolejny raz się przekonałem, że konkursy, ilość gadżetów czy inne atrakcje to tylko dodatek do Naszej pasji jaką są Trzy Diamenty, oraz jak ważne jest wspólne spotkanie i fajna atmosfera.
sieegurd napisał/a: | Misiek za rok ja zgarnę puchar za wyciskanie opony Trenuj, bo tak łatwo Ci nie pójdzie! Wolę nie myśleć co przeżywała Joann jak ściągnąłeś glany po całym dniu |
Z glanami nie było kłopotu.
Za to Asia o mało nie zemdlała, jak zacząłem licytować się z Big and Bad (Bodo). Ale uznawszy, że nie dam więcej niż dniówka odpuściłem.
Co do Wyciskania, następnym razem przyłoże się do konkurencji i nie będę robił na odwal się. Szykować się nie muszę, wystarczy się wyspać.
Rolnikon, jak już mówiłem, Za rok trofeum za lancera będzie moje (z roku na rok jest coraz lepiej, więc musze wygrać)
Joann - 04-08-2013, 23:16
sieegurd napisał/a: | Wolę nie myśleć co przeżywała Joann jak ściągnąłeś glany po całym dniu |
Żyję!! Nie było tragedii
Misiek napisał/a: | Za rok trofeum za lancera będzie moje (z roku na rok jest coraz lepiej, więc musze wygrać) |
No ja mam nadzieję!!!
Oczywiście też chciałam podziękować za to, że mogłam się spotkać z tak wspaniałymi ludźmi i być aktywną przy pomocy w organizacji pomimo zmęczenia kolejny raz przekonałam się, że warto
Juiceman - 04-08-2013, 23:25
Było grubo, mam tylko jedno ale czemu trzeba czekać kolejny rok aby spotkać znowu te przesympatyczne twarze Obawiam się tylko fotek nieocenzurowanych
Naprawdę prze ogromne podziękowania dla Organizatorów
koszmarek - 04-08-2013, 23:53
bardzo dziękujemy za zlot Sławek, Magda, w sobotę to już strasznie było patrzeć, ale odwaliliście kawał mega wielkiej roboty. W niedzielę mi uciekliście przed wyjazdem, ale bardzo Wam dziękuję
Super było zobaczyć Wasze wszystkie znajome i nieznajome twarze
Do zobaczenia za rok (w lepszych okolicznościach )
Dziękujemy pięknie MKV i Amisss za rewelacyjną drogę powrotną i bardzo emocjonującą wyprawę do Oświęcimia
Krystian99 - 05-08-2013, 00:12
Również wielkie podziękowania dla Organizatorów za zlot, odwaliliście kawał dobrej roboty
Jaro1974 - 05-08-2013, 08:02
Wielki ukłon dla organizatorów XI Zlotu MM. Jesteście wielcy Oczywiście wielkie dzięki za super zabawę. Dodatkowo jeszcze chciałbym podziękować MKM-owi za niesamowicie szybki a zarazem treściwy program piątkowej wycieczki po starym mieście _Sławkowi_ za to że zaopiekował się moją osobą podczas próby powrotu piątkowego do pokoju dzięki niemu nie poobijałem się w przejściu pomiędzy placem gdzie była dyskoteka a Olimpem Oczywiście dziękuję wszystkim za miłą atmosferę na zlocie i do zobaczenia za rok Mam tylko nadzieję że wielkopolskie i zachodniopomorskie zmieni zdanie i w przyszłym roku napije się razem z lubelskim Wbrew pozorom nie jesteśmy tacy źli Jeszcze raz wielkie dzięki!!! I prośba - ocenzurujcie zdjęcia z moim udziałem
mjsystem - 05-08-2013, 08:39
Cytat: |
a ja z drugim dj-em mamy żal do organizatorów że nikt nas nie obudził na śniadanie |
Daniel, Tobie chodzi chyba o to, że nie zdążyłeś przed naklejeniem "karnego"
Nie zamówiłeś, obudziłbym Ciebie
|
|
|