[97-04]Galant EAxA/W - Obrysówki Led
Hugo - 07-08-2013, 17:44
Fragu napisał/a: | Hugo, najlepiej nic - po co ? | Może faktycznie masz rację. Po co. Mam rok na przemyślenie
MaciejLiebherr - 07-08-2013, 23:06
Wiele rzeczy maniacy montują do aut i po co ? a po co obrysówki, dość prosta odpowiedź dla większej widoczności, bezpieczeństwa.
Fragu - 08-08-2013, 07:19
MaciejLiebherr, równie dobrze można owinąć lusterka koszulkami odblaskowymi. Wg mnie bezsens, nie potrzebne ubajerzanie.
Tomii - 08-08-2013, 07:44
zawsze się znajdzie jakiś narzekacz
Fragu - 08-08-2013, 08:11
Tomii, zamontuj, jak będzie to wyglądało to stawiam piwo
MaciejLiebherr - 08-08-2013, 15:21
Ja te obrysówki zamówiłem, zobaczymy jak będą wyglądać.
[ Dodano: 08-08-2013, 21:28 ]
Chce podłączyć je w ten sposób jak na zdjęciu:
http://images37.fotosik.p...f3e6136amed.jpg
kropp - 10-08-2013, 09:28
Panowie po co to zakładać. Bezpieczeństwo - OK, zgadzam się ale fabryczne światła włączone - widać w nocy i co za tym idzie całe auto. Nie róbcie z tych pięknych aut choinek - Amerykanie tak mają bo są tępi - nawet jak coś widzą to im się wydaje że nie widzą. Nie ma na coś takiego miejsca fabrycznie to nie ma, a później będzie narzekanie że coś z elektroniką jest nie tak, diody itp. itd. kontroli od ABSu się świecą, kierunki źle działają... Nie szkoda kaski? Mechanicznie dla BEZPIECZEŃSTWA coś poprawić bo autka mają już swoje lata to TAK> pozdrawiam wszystkich za i przeciw
Misiek :) - 10-08-2013, 10:33
Ja bym dał z tyłu czerwone obrysówki, jakieś niewielki obły kształt, a z przodu jeśli już, to małą, słabą pomarańczową żarówkę w kierunki (np T5 1,2 W)
Zhan - 10-08-2013, 10:34
kropp, Zastanawiasz się czasem zanim coś napiszesz?
kropp napisał/a: | Amerykanie tak mają bo są tępi | Tego nawet nie chce komentować, myślę że powinien to zrobić moderator. Z ciekawości tylko, ilu znasz amerykanów?
kropp napisał/a: | Nie ma na coś takiego miejsca fabrycznie to nie ma | Kurczę, nie mów tego koledze kochajjowi i innym co pozakładali UKP, soczewki i inne takie bo jeszcze się przejmą i zdemontują.
kropp napisał/a: | Nie szkoda kaski? | Twoja kaska? No to co żałujesz...
kropp napisał/a: | Mechanicznie dla BEZPIECZEŃSTWA coś poprawić bo autka mają już swoje lata to TAK | A wizualnie nie należy "poprawiać" starych aut? Na szczęście są na tym forum indywidualiści dzięki którym nasze auta się różnią a nie wyglądają jak spod jednej matrycy. Jest o czym dyskutować i co pokazywać na zlotach
Pozdrawiam i życzę więcej fantazji.
Hugo - 10-08-2013, 21:27
kropp, gdyby wszyscy byli tak tępi jak Amerykanie świat byłby piękniejszy.
MaciejLiebherr - 11-08-2013, 18:08
Według przepisów z boku pojazdu nie można zakładać oświetlenia innego niż barwa żółta samochodowa. Diody nie powodują zakłóceń posiadają homologacja jak i świadectwo.
Hugo - 26-08-2013, 22:54
No i jak tam obrysówki?
|
|
|