Tuning - VIRTUAL TUNING - Kombi w Lancerze C6x - prosba
Hugo - 18-01-2007, 08:35
Tak szczerze, ale naprawde szczerze byłoby to jedno z najpiękniejszych aut w nadwoziu kombi na świecie. Tylko tak jak ktoś napisał wyżej-przyciemnić lekko przednie szyby oraz założyć jakąś dokładkę na tylny zderzak.
Anonymous - 18-01-2007, 10:54
wyszła sigma tylko trochę mniejsza
szacuneczek dla Choppera
JCH - 18-01-2007, 13:31
Hubeeert napisał/a: | I chyba trzeba cos wyKOMBInowac zeby pokazac MMC jaki blad zrobilo nie produkujac KOMBI | Niby poszli po rozum do głowy i teraz kombi już robią. Ale jakie brzydactwo wychodzi ....
Hubeeert - 18-01-2007, 14:16
JCH napisał/a: | Hubeeert napisał/a: | I chyba trzeba cos wyKOMBInowac zeby pokazac MMC jaki blad zrobilo nie produkujac KOMBI | Niby poszli po rozum do głowy i teraz kombi już robią. Ale jakie brzydactwo wychodzi .... |
O to to wlasnie
Anonymous - 18-01-2007, 15:45
No Panowie podziwiam super pomysl
Cezar - 18-01-2007, 16:23
A robil ktos Carisme kombi?
Tylko nie wiem co by mozna do sedana 'dokleic' aby wyszedl kombiak. Dawca potrzebny
Hubeeert - 18-01-2007, 18:47
Cezar napisał/a: | Tylko nie wiem co by mozna do sedana 'dokleic' aby wyszedl kombiak. Dawca potrzebny | Volvo V40
Matejko - 18-01-2007, 18:56
Cytat: | A robil ktos Carisme kombi? |
moznaby zrobic tak samo jak na pierwszej generacji seata toledo bylo kombi
Anonymous - 18-01-2007, 22:43
Zajefajna sprawa z tym kombiakiem!
Mam pomysła! Potrzebny sprawny Lancer i jakiś Colt, może być puknięty w przód
Kto z Nas jest obeznany w blacharce? Można by takie MITSUMANIAKOWE auto zbudować Byłoby o nas głośno na świecie
Chooper - 18-01-2007, 22:59
no i tymczasowo się zniechęciłem
już był praktycznie finisz obróbki z innego ujęcia, ostatnie dopieszczanie, a tu power off-line (nie mam UPS-a), dzięki tej por********ej pogodzie za oknem (fiatr + deszcz+ błyskawiace = jutro energetycy mają jakiś transformator w okolicy do naprawy, bo ja tylko błysk widziałem przez okno)
projekt oczywiście przepadł, bo PS nie ma autozapisu.
może jutro znowu spróuję
[ Dodano: 19-01-2007, 22:26 ]
spróbowałem
dla tych co nie widzą: http://img77.imageshack.us/img77/9730/kombicp9.jpg
josie - 19-01-2007, 22:58
Jak dla mnie wypas na maxa
Matejko - 19-01-2007, 23:10
no ql ale wg mnie za dlugi ten tyl - dlugosc by mogla zostac taka jak w c50 zderzak jest
Hubeeert - 20-01-2007, 01:17
Matejko napisał/a: | no ql ale wg mnie za dlugi ten tyl - dlugosc by mogla zostac taka jak w c50 zderzak jest |
nie moglaby bo tylna szyba to bylby trojkacik.
To jest kombi a nie hatch.
[ Dodano: 20-01-2007, 01:23 ]
Chooper dwie sprawy.
Na czerwono - tab byc nie moze - linia musi byc prosta
Na zolto - tam musi byc jakies wzmocnienie a drzwi nie moga sie zawijac do tylu jak w hatchu.
Czy dasz rade cos z tym zrobic?
Anonymous - 20-01-2007, 02:36
o rany !!!! ale zaszalałeś chooper to teraz jeszcze takiego na żywo i normalnie bede Ci się kłaniał za każdym razem jak Cię zobacze
a tak na poważnie to kiedy zaczynamy produkcje moja wcześniejsza propozycja nadal aktywna :D
Hubeeert napisał/a: |
Na czerwono - tab byc nie moze - linia musi byc prosta |
kucze wydaje mi sie że musiał zrobić troszku do góry bo w orginale to przetłoczenie przechodzi w światła i ciężko było by coś z tym wybanglać na virtualu ale w realu to już sie zrobi jak ma być :D
Hubeeert napisał/a: | Na zolto - tam musi byc jakies wzmocnienie a drzwi nie moga sie zawijac do tylu jak w hatchu. |
i tu znowu mi sie podoba własnie jest tak jak ma być drzwi płynnie przechodzą w tylną szybe a wzmonienie bedzie pod listwą którego teraz nie widać bo drzwi sa zamkniete, a zresztą przeciez podobnie przechodzi szyba boczna w colcie w bagażnik tylko ze tam to jest schowane za własnie czarną listwą... jak dla mnie nie dodawał bym tam już żadnej innej listwy jest gicior !!!
pokusił bym sie nawet jako taki dalszy mod klamki własnie w tej listwie ale to już był by lancerk wagon tuning :D a tak jest jeszcze w miarę zbliżony do tego co mogliby wymyślić konstruktorzy... i jeszcze z tylnej klapy trzeba pozbyć sie znaczków
a nakleić mitsumaniaki.com a na tylną szybke wielka okrągła naklejka taka jaką zrobił Kordian ( taka jak była na wesołym tylko ze większa na samym środeczku ;D)
ps Chooper podpisz sie gdzieś na tej pracy bo zaraz ktoś zerżnie... i bedzie kicha... a tak to Ty bedziesz pierszym projektantem Lancera Wagon GTi C50
Matejko - 20-01-2007, 09:25
Hubeeert napisał/a: | nie moglaby bo tylna szyba to bylby trojkacik. |
moglaby!! a jak nie to spojrz na swoj podpis bo ja sie znam i wiem co pisze
|
|
|