To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spot niedziela 28.I.2007 Plaza

Marcin-Krak - 24-01-2007, 00:17

Browar napisał/a:
Spoko Marcin czuje sie zobowiazany wobec Was bo koncu mialem byc na bank.Sila wyzsza.Mysle, ze bedzie jakas okazja wspolnie sie pobawic to zadzialam
pozdrawiam Wariaty

No ale to miało Cię tylko zmotywować żeby¶ faktycznie - był - ale tak rozgrzeszamy(przynajmniej ja :D )

Ciekawe co z koleg± Ficem :?:

Anonymous - 24-01-2007, 00:20

Marcin-Krak napisał/a:
No ale to miało Cię tylko zmotywować żeby¶ faktycznie - był - ale tak rozgrzeszamy(przynajmniej ja )

nie wiesz jak bardzo mnie to zmotywowalo, do tego stopnia ze mialem w nocy jechac no ale rozs±dek góra...pogoda nam dopisuje ;)

Anonymous - 24-01-2007, 09:21

Marcin-Krak napisał/a:
Ciekawe co z koleg± Ficem

Na99% będe:)

Anonymous - 25-01-2007, 08:11

postaram sie byc chlopaki - nie obiecuje ale mam wolny weekend zatem wszystko wskazuje na to ze przyjade do Krakowa, no chyba ze; ,..... cos mi wypadnie :) Pozdro dla adaho_krak, Marcin-Krak, Browara no i Szczeslawa - bo tych panów juz znam :)
Anonymous - 25-01-2007, 12:09

Haha chlopaki jest cien nadziei ze jednak bede tylko musze sie dowiedziec kiedy w pon mam egzamin jezeli wypada mi w godiznie w ktorej musze byc w rzeszowie to nie jade i wysylam im pismo z "usprawiedliwieniem" haha
pozdr
bwr

wojmi1 - 25-01-2007, 14:44

Browar, no slowo sie zeklo co jak tam browar Browar, rano w niedziele sad dziala no dziki kraj
jeszcze tylko usprawiedliwienie od kobiety i Ci odpuscimy-troche ha ,ha :mrgreen:
Skoda ze bez Ciebie

Anonymous - 25-01-2007, 19:12

Dobra sytuacja obrocila sie dokladnie o 180 stopni - mam exam w pon i nie musze wyjezdzac na weekend.Takze zawitam do was w ta niedziele nareszcie :D co prawda nie bede swoim wariatem ale bede :)
pozdrawiam
bwr

Anonymous - 26-01-2007, 09:02

Browar napisał/a:
co prawda nie bede swoim wariatem ale bede :)
pozdrawiam
bwr

dlaczego? Cos się stało z coltem?

wojmi1 - 26-01-2007, 14:58

Browar napisał/a:
Dobra sytuacja obrocila sie dokladnie o 180 stopni
i znowu o suchym pysku he he
Ciesze sie ja bede no moze jak by byla zadymka ale do milego :mrgreen:

Anonymous - 26-01-2007, 17:40

Ficu865 napisał/a:
dlaczego? Cos się stało z coltem?

heh nic sie nie dzieje Ficu tylko moja matka lubi moim w trasy jezdzic a jedzie za mnie do rzeszowa wiec pozycza go na weekend ehh :/ ale spoko wezme jej cytryne albo od kumpla golfa i bedzie gitens :)

karolgt - 26-01-2007, 21:54

tylko nie golfa :D
Anonymous - 26-01-2007, 23:02

karolgt napisał/a:
tylko nie golfa

hah spoko ja tez nie trawie gofow(bez urazy) ale to bedzie ten oklejony golf Metody co na pierwszych spotach przyjezdzalismy razem :) pownienes kojarzyc.
ide spac bo cos mi sie juz oczy kleja :/
pozdrawiam
bwr

Marcin-Krak - 26-01-2007, 23:55

Browar napisał/a:
ale to bedzie ten oklejony golf Metody co na pierwszych spotach przyjezdzalismy razem

Lepiej nie - bo Cię jeszcze MTK bedzie chciało uprowadzić :P :D

karolgt - 27-01-2007, 00:56

ma ktos tester lakieru i moglby go wziasc ze soba na zlot? chcialem z ciekawosci obadac pare miejsc Colcika jesli to mozliwe :)
Anonymous - 27-01-2007, 13:45

Karol ja mam ale nie wiem gdzie w tym momencie.Jak go znajde to przywioze w niedziele :)
pozdr
bwr