To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Zlot 2014 dyskusje

promatti - 15-08-2013, 23:27

nie ważne jak daleko, zlot to zlot i wakacje to wakacje połączone razem warte każdego kilometra fantastyczna atmosfera niesamowici ludzie i piękne samochody.

TAK będę!

Misiek :) - 15-08-2013, 23:31

Ja z Joasią zgłaszamy się do pomocy. Może być pomoc przed jak i na zlocie :)
W@sio - 15-08-2013, 23:44

Kochani, wstrzymajcie się z rezerwacjami, nie utworzyliśmy jeszcze tematu z listą rezerwacyjną, wiemy, że nasza propozycja jest kusząca, ale czekamy na wiążące decyzje ze strony forumowiczów... Jeśli zapadnie decyzja na korzyść Lubelaków, to bierzemy ręce za pas i do roboty, bo czasu niby dużo, ale spraw do ogarnięcia jest miliard :)
Seichan - 15-08-2013, 23:58

WOW :!:
Jestem w szoku :shock:
Nie było mnie w domu przez kilka godzin, a tu aż taki odzew :mrgreen: A tym bardziej, że to jest tylko propozycja, jeszcze nie zaakceptowana przez ojców-założycieli ;)
Dla zaintersowanych: dyskusja wywiązała się w TYM temacie i tam znajdziecie dodatkowe informacje o kolejnym zlocie.

Jeśli, jak napisał Piotrek, dostaniemy wiążące decyzje, w miarę szybko ruszy lista chętnych na zlot. Ośrodek chciałby jak najszybciej poznać liczbę osób.
Szybko również będziemy musieli zebrać zaliczki. Na razie nie mamy określonych terminów dokonywania wpłat, ale pewnie na dniach dostanę taką informację z ośrodka.

Mamy świadomość, że standard noclegów jest różny, ale mam nadzieję, że to nie zniechęci MitsuManiaków na przybycie na kolejny zlot, który - z dużym prawdopodobieństwem - będzie na Lubelszczyźnie.

[ Dodano: 16-08-2013, 00:03 ]
i9i napisał/a:
Good Idea. Lubelskie ma pewnie wiele miejsc do zwiedzania :D
Oczywiście, że tak.
I postaramy się przez zlotem wrzucić informacje o miejscach wartych odwiedzenia w Lublinie i okolicach, aby osoby, które deklarują dłuższy pobyt, mogły poznać nasz region :)

Aga - 16-08-2013, 09:41

Akceptacja adminów ????
Na ostatnim zlocie był Bartek i MKM
Patryk przez chwilę
Więc o czym my mówimy ???

Najważniejsza jest akceptacja uczestników przyjeżdżających na każdy zlot
A taką akceptację macie :)
Świadczy o tym odzew w temacie

Jaro1974 - 16-08-2013, 09:49

Aga no w sumie masz rację ale dopóki starszyzna nie przyklepie to do tego momentu musimy czekać :wink:
Rebelias - 16-08-2013, 11:20

Mnie sie tam podoba :D
swinks_UK - 16-08-2013, 17:31

No i gitara!
Dla nas też jakieś 2-os. lokum proszę klepać. Na tydzień! :D

wookash83 - 16-08-2013, 20:08

Szczecin 750 km hym już do Krakowa się wydawało daleko ale co tam po wizycie na zlocie w tym roku odległość to nie problem i tak warto być :)
Seichan - 16-08-2013, 20:48

Cieszę się, że Wam się podoba :)
My postaramy się, żeby zlot był jak najbardziej atrakcyjny i aby wszyscy, którzy nas zaszczycą swoją obecnością, zapamiętali Lubelszczyznę z jak najlepszej strony i wrócili do nas :)

Od Bartka mamy zielone światło - dzięki Bartku :mrgreen:
Czekamy na resztę adminów ;)

stary alfer - 16-08-2013, 21:15

Seichan napisał/a:
Czekamy na resztę adminów

Pewnie się właśnie naradzajo gdzieś w ukryciu ;)

yaro1976 - 16-08-2013, 21:25

no to i my przyjedziemy...
mieliśmy rok przerwy, jakoś tak ferment na forum nas zniechęcił...
ale jak Renia robi zlot.... to nie mogie odmówić.... , good luck.... jak będę mógł to pomogę, a i Perłę wypiję...

pzdr
yaro

Jaro1974 - 16-08-2013, 21:33

stary alfer napisał/a:
Pewnie się właśnie naradzajo gdzieś w ukryciu ;)

Aby szybko i rozsądnie :twisted: :wink:

mkm - 16-08-2013, 21:38

Cytat:
jakoś tak ferment na forum nas zniechęcił...

Tutaj taka moja uwaga jak jesteśmy przy fermencie do tych co to mieli mnóstwo do powiedzenia, dużo uwag organizacyjnych, świetnych pomysłów, rad, udoskonaleń i przemyśleń egzystencjonalnych...
Swoje dobre rady schowajcie sobie w kieszeń i nie "pomagajcie" organizatorom.
Dadzą sobie radę świetnie sami.
Tym samym zamknijmy temat "fermentu" i nie wracajmy już do niego.

PS. yaro1976, Twój post wykorzystałem nie odnosząc się do Ciebie.

yaro1976 - 16-08-2013, 21:46

mkm napisał/a:

PS. yaro1976, Twój post wykorzystałem nie odnosząc się do Ciebie.

masz szczęście że to dodałeś... bo w LBN musiałbym cię znaleźć, przytulić i znietrzeźwić do bólu... tymczasem napijem po ludzku...

pozdrawiam

i co do fermentu to jeszcze obgadamy...