To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Red&Black

Greku1410 - 24-09-2013, 12:24

Felgi made in Weiden a opony Bridgestone więc uważam to za niezły zestaw w dobrej cenie :)
Greku1410 - 04-07-2014, 23:15

Od ostatniego wpisu lancer dostał tarcze i klocki zarówno na przód i na tył, oraz nowe świece. W międzyczasie zrobiłem kratkę w okolicy wlotu powietrza

Dzisiaj w przypływie chęci i wolnego czasu postanowiłem zabrać się za dziesiątki (nie przesadzam) odprysków od kamieni na przednim zderzaku. Początkowo plan był pomalować element, jednak odpryski w mniejszej ilości znajdowały się również na masce, oraz pojedyncze niewiadomego pochodzenia na tylnym zderzaku co po przeliczeniu pomalowania jak i wycieniowania elementów obok zapowiedziało pokaźną sumkę. Niezbyt lubię wydawać spore pieniądze na coś co można zrobić taniej, tym bardziej że odpryski pojawią się zapewne znowu i bardzo by bolały po wydaniu takiej kwoty. Postanowiłem więc kupić farbę w kolorze samochodu (jak się okazało w mieszalni Lancer ma najdroższy z możliwych lakierów) i pędzelkiem modelarskim nanieść farbę na odpryski.

Przed

Po

Efekt nie jest perfekcyjny z bliska widać wgłębienia jednak nie rzuca się to już tak w oczy jak wcześniej a koszt to 1/30 w porównaniu do lakierowania.

Korzystając z okazji postanowiłem pomalować również część zderzaka o której zapomniałem przy poprzedniej zabawie plastidip

Efekt

W planie wymiana oleju i filtrów w tym wkładka K&N oraz uporanie się z przebarwieniami na masce spowodowanej płynem do spryskiwaczy (albo raczej słabym lakierem na Lancerze)

Greku1410 - 23-07-2014, 19:09

Sesja zdjęciowa

promatti - 23-07-2014, 20:04

Bardzo ładny moje ulubione kolory xD
piotr_bb - 26-07-2014, 20:35

No no jest na czym oko zawiesić piękny :mrgreen:
douglas - 10-09-2014, 19:20

Się wożę z zamiarem zakupu Miśka - parząc na twojego, chyba samo rzuca się na jeżyk dlaczego... :)