Chcę kupić Lancera! - Co myślicie o tych egzemplarzach lancera?
krzychu - 10-03-2014, 17:15
Tylko ja widzę, że na pierwszej fotce chyba jest z tyłu poklejany taśmami? A zderzak jest jakiś zamiennik z nie wyciętymi wnękami na przeciwmgielną i antrapę przeciwmgielnej?
rysiul - 10-03-2014, 20:36
krzychu napisał/a: | Tylko ja widzę, że na pierwszej fotce chyba jest z tyłu poklejany taśmami? |
Pokaż palcem, bo nie widzę
krzychu napisał/a: | A zderzak jest jakiś zamiennik z nie wyciętymi wnękami na przeciwmgielną i antrapę przeciwmgielnej? |
Założyłem że niektóre sztuki mogą tak mieć, np. ze względu na opcjonalne wyposażenie.
Fakt faktem że tylna, lewa lampa jest zaparowana wiec, kto wie może zderzak był wymieniany.
Wojti75 - 10-03-2014, 20:42
krzychu napisał/a: |
Tylko ja widzę, że na pierwszej fotce chyba jest z tyłu poklejany taśmami? A zderzak jest jakiś zamiennik z nie wyciętymi wnękami na przeciwmgielną i antrapę przeciwmgielnej? |
Podzielam - to fakt bez przeciwmgielnych ! Cerowany i to bez 2 zdań.
juar_78 - 10-03-2014, 22:09
Wojti75 napisał/a: | krzychu napisał/a: |
Tylko ja widzę, że na pierwszej fotce chyba jest z tyłu poklejany taśmami? A zderzak jest jakiś zamiennik z nie wyciętymi wnękami na przeciwmgielną i antrapę przeciwmgielnej? |
Podzielam - to fakt bez przeciwmgielnych ! Cerowany i to bez 2 zdań. |
Tym egzemplarzem nawet przez chwilę się interesowałem. Na pytanie czemu nie ma tych przeciwmgłowych z tyłu - odpowiedziano mi, że je ukradziono. Dopytał, czy i co było malowane powtórnie - już nie pamiętam, ale coś z tyłu właśnie. Generalnie auto bardzo drogo wystawione. Być może było coś delikatnego tylko z tyłu a poza tym jest fajne a ktoś dał tylko ciała, że do auta za ponad 20 tys. zł nie postarał się o halogeny.
Co myślicie o tym?
http://otomoto.pl/mitsubi...-C32427329.html
Wojti75 - 10-03-2014, 23:28
Na początku opisu auta Witam, do sprzedania oferuję Mitsubishi Lancer 2.0 wyprodukowane w 2004r
A to się rozpędził tylko nie w ta stronę. Felgi nie są oryginalne (może takie do zimówek) ale o innych nie wspomina. Tempomat ?? Ponoć były takowe na rynek Duński czy Holenderski ale ze zdjęć nie wszystko widoczne. Ot moje 2 słowa.
juar_78 - 11-03-2014, 00:06
Wojti75 napisał/a: |
Na początku opisu auta Witam, do sprzedania oferuję Mitsubishi Lancer 2.0 wyprodukowane w 2004r
A to się rozpędził tylko nie w ta stronę. Felgi nie są oryginalne (może takie do zimówek) ale o innych nie wspomina. Tempomat ?? Ponoć były takowe na rynek Duński czy Holenderski ale ze zdjęć nie wszystko widoczne. Ot moje 2 słowa. |
Felgi aluminiowe, lecz nie oryginalne - 15', na których są zimowe opony. Oryginalnych z letnimi nie ma. Już nie pierwsze auto z Danii, które ma tylko jeden komplet opon - jakie oglądałem w ogłoszeniach.
Rok, oczywiście 2006. 2004 - pomyłka. Widać to po VIN.
Przebieg raczej pewny, bo można sprawdzić na duńskiej stronie z przeglądami - w 2012 r. miał chyba lekko ponad 100 tys.
Tempomatu brak - przeklejone z innego ogłoszenia.
krzychu - 11-03-2014, 06:44
rysiul napisał/a: |
Pokaż palcem, bo nie widzę |
Pierwsze zdjęcie, tylny słupek.... A może to odbicie
rysiul napisał/a: |
Założyłem że niektóre sztuki mogą tak mieć, np. ze względu na opcjonalne wyposażenie.
Fakt faktem że tylna, lewa lampa jest zaparowana wiec, kto wie może zderzak był wymieniany. |
Nie ma takiej opcji. Na USA masz gładki zderzak (brak przeciwmgielnej), na UE masz normalnie 2 dziury..... To pewnie jakiś zamiennik zderzaka. W oryginale dodatkowo ta dziura jest w zderzaku, a na to przychodzi osobno ramka w kolorze (tutaj widać chyba wytłoczona razem ze zderzakiem) i dopiero przeciwmgielna (lewa) lub antrapa (prawa).1
Bizi78 - 12-03-2014, 19:21
Co do tego http://allegro.pl/mitsubi...4005566587.html dostałem info, że ma przejechane 191kkm.
Trochę dziwne, że przez prawie 10 miesięcy zrobił tylko 3kkm .
No chyba, że stał w warsztacie i był .
Dodam, że został mi zaoferowany za 16tysi.
To tak jakby kogoś zainteresowało .
rysiul - 12-03-2014, 19:59
Bizi78 napisał/a: | Co do tego http://allegro.pl/mitsubi...4005566587.html dostałem info, że ma przejechane 191kkm.
No chyba, że stał w warsztacie i był . |
Bardzo możliwe że tylko stał w komisie przez pewien czas gdzie został wypatrzony przez aktualnego właściciela. Nie mniej przebieg za duży jak dla mnie
Jest jeszcze jedna ciekawa oferta - mógłby być trochę młodszy ale na upartego obleci
http://otomoto.pl/mitsubi...-C31223997.html
Fotki dosyć słabe jakościowo ale widać że tył jakby lekko przysiadł. Innych defektów się nie dopatrzyłem.
krzychu - 13-03-2014, 12:31
HHahahahahah
Tylny zderzak z angola i zapomnieli odwrócić przeciwmgielnych?
A z tym opadniętym tyłem to już chyba taki jest... Mnie się wydaje, że jest prosto tak jak u mnie, ale niektórzy chcą podnosić tył....
Rafaolo - 13-03-2014, 13:51
Dziwne są te ceny i oferty.
Ja za auto krajowe, serwisowane i bezwypadkowe chciałbym uzyskać podobną cenę.
Zaskakują mnie ludzie, którzy wolą "igłę" od Niemca-emeryta od sprawdzonego egzemplarza - niestety z kosmicznym i niesprzedawalnym w PL przebiegiem 139 000 km...
Potem mamy pretensję do całego świata, że handlarze cofają liczniki przebiegu pojazdów.
rysiul - 13-03-2014, 14:47
krzychu napisał/a: | Tylny zderzak z angola i zapomnieli odwrócić przeciwmgielnych? |
Kurcze, masakra jakaś z tymi ofertami.
Rafaolo napisał/a: | Zaskakują mnie ludzie, którzy wolą "igłę" od Niemca-emeryta od sprawdzonego egzemplarza - niestety z kosmicznym i niesprzedawalnym w PL przebiegiem 139 000 km... |
Trochę się nad tym zastanawiałem dlaczego ciągnie ludzi do aut ładnie wyglądających o nie do końca znanym stanie technicznym czy historii - sam się na tym złapałem.
A wychodzi że jak detal auta nie jest zdefiniowane to wybieramy wariant który nam najbardziej odpowiada.
Ładana tapiecerka - auto musi być w świetnym stanie technicznym bo przecież tak dobrze wygląda.
Okraszone to odrobiną marzeń o rodzynku znalezionym w komisie po okazyjnej cenie. Rzetelne sprawdzanie ofert i aut jest żmudne i nudne - zero emocji i radochy.
Efekty takiego podejścia da się odczuć dopiero potem - tylko czym tu się chwalić?
Kupiłem auto które się nie psuje
Rafaolo - 13-03-2014, 14:59
Bo my Polacy kupujemy tylko perełki, okazyjnie cenowo i z przebiegiem 60 kkm max
markos007 - 15-03-2014, 23:18
Bizi78 napisał/a: | Co do tego http://allegro.pl/mitsubi...4005566587.html dostałem info, że ma przejechane 191kkm.
No chyba, że stał w warsztacie i był .
Dodam, że został mi zaoferowany za 16tysi.
To tak jakby kogoś zainteresowało . |
masz może nr VIN tego auta? samochody z Danii mają spisywane liczniki przy każdym przeglądzie więc bardzo łatwo sprawdzić jakie przebiegi rocznie były robione.
Oglądałeś je? było po dzwonie? coś malowane?
Przebieg może i duży, ale wolne taki niż 60 tys. w 6 letnim aucie z Niemiec
Bizi78 - 16-03-2014, 01:16
markos007 napisał/a: | masz może nr VIN tego auta? samochody z Danii mają spisywane liczniki przy każdym przeglądzie |
A przebieg to myślisz, że skąd wziąłem .
Całe info otrzymałem po nr. rejestracji .
|
|
|