To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - myjemy mietka

mitsu00 - 01-09-2013, 14:01

mkm napisał/a:
A co tam... U nas też się trafia :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=-iY197G7wy0

I to hardcorowo, bo zimą :mrgreen:
Nooo, ale w Borewiczu to nie ma elektroniki jak w Mercu, da rade napewno odpalic :mrgreen: Dziadek wyglada na mega dumnego z siebie hehehehe.

Ja swojego czasu za mlodu zaraz po zrobieniu prawka tez zablyslem zima:
Zamiast kupic i zalac zimowy plyn do spryskiwaczy, wlalem borygo do zbiornika z letnim i hej siup :finga: Trzeba bylo zbiornik wymieniac bo na szybe tryskala tylko tlusta maz :finga:

Lucas123w - 01-09-2013, 16:18

Jaki Borewicz toć to nówka z salonu :D Caro Plus tam to już nawet ABS i chyba klima była :D

Mnie to tylko ciekawi jak on wracają do domu takim akwarium :D Przecież cała d....a i cała reszta mokra.

Olivia - 02-09-2013, 16:20

I później stękanie że Polonezy gniją ... Znając życie podwozie zabezpieczone jakimś specyfikiem który skutecznie zatkał odpływy :roll:
bubel90 - 02-09-2013, 20:19

Wariaty te ludzie :mrgreen: Ja rozumiem że to Polonez...ale też samochód :!: :!: :!:
Lucas123w - 02-09-2013, 20:38

bubel90 napisał/a:
Polonez...ale też samochód

Nie chodzi o to czy to Polonez czy Mercedes ale sam fakt że taka wariacja nic nie daje a wręcz przeciwnie robi syf i malarie wewnątrz auta.
Sam pomysł działania myjką pod ciśnieniem wewnątrz już zakrawa o pomstę do nieba. Ile trzeba mieć ilorazu czy też iloczynu inteligencji w swoim małym rozumku żeby taki cyrk odwalać.

Na zdrowy rozum każdy wie że zalanie auta od środka to w 90% śmierć. Elektronika, bezpieczniki (nawet w Polonezie) dostaną wody to jest trup. W instrukcji obsługi takich myjni powinno być drukowanymi literami napisane że mycie wnętrza auta skutkuje awarią.

Jeszcze najlepsze są komentarze pod takimi filmikami :D też myje i jest super, żadne pranie tapicerki nie jest tego warte. Noż kurczę odsetek ludzi naprawdę jest na poziomie małpy (nie obrażając tych zwierząt oczywiście :D )

Edit: Wylgaryzm wykropkowany, nadal jest wulgaryzmem.