Chcę kupić Lancera! - chcę kupić Lancera 2008 z USA co sądzicie o tej OKAZJI
Kr3t - 18-10-2013, 21:35
Powiem tak - zrobienie przodu mnie w ogóle nie przeraża, obrażenia które są na zdjęciach to pełny luz, warsztat blacharsko-lakierniczy mam pod domem, ot taka dogodność
Tylko, co się działo z przodu? Ciul wie, a jeśli juz była tam przygoda to kurcze cięzko będzie składać drugi raz
Własnie myślę w ten sposób, że znając mentalność naszych przyjaciół zza "Wielkiej Wody" i ich próżność mogło być tak, że auto zostało nie tak mocno pacnięte, a pewien afroamerykanin zamiast naprawiać odpuścił i kupił coś z 3.8 pod maską wykorzystując to, że może dostać total loss...
Pewnie pojade go oglądać w składzie ja + miernik + lakiernik i mechanik, niby daleko nie ma - 200 km...
PS. Co do licznika, przekladka na europejczyka to jest na zasadzie P&P, czy będzie z tym więcej kombinowania ?
fargo - 19-10-2013, 11:17
Kr3t napisał/a: | PS. Co do licznika, przekladka na europejczyka to jest na zasadzie P&P, czy będzie z tym więcej kombinowania ? |
Ale po co chcesz zmieniać licznik, masz 2 skale w milach i km/h, spalanie też pokazuje w L/km
tyku - 19-10-2013, 12:47
Kr3t, Licznik już masz: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=82338
i to z jakim przebiegiem
Kr3t - 19-10-2013, 14:52
Ueeeee odpuściłem temat - dzwoniłem do typa, kręci raz mówiąc ze było tylko to robione, drugi raz że coś jeszcze innego itp - nie jade, 400 KM moge wykonać w inne miejsca
|
|
|