Chcę kupić Lancera! - Lancer 1.8
lurek - 08-11-2013, 15:31
Dziwny jakiś, Pakiet skóra -ciekawe gdzie, chyba ze chodzi o gałkę zmiany biegów.
Pakiet chrom, też ciekawe. Poza tym jedną listwę ozdobną ma premium (ala carbon) a resztę zwykłą.
matek86 - 08-11-2013, 17:05
To jest wersja invite wyposażenia nie??? Chyba że się mylę
bart210 - 08-11-2013, 19:30
Tak, to jest wersja Invite i nie czarny metalik tylko perła.
Robert_N - 10-11-2013, 19:30
Miałem przyjemność gościć w tym komisie kilka lat temu i nie mam najlepszej opinii a wręcz fatalną. Gość nawijał przez telefon jakie cudo miał a w rzeczywistości był to złom poskładany z kilku aut. Tutaj też opis z wyglądem się nie zgadza jak koledzy wcześniej zauważyli. Pojechałem z kolegą i o mało do rękoczynów nie doszło jak zacząłem wytykać nieścisłości. Nie mówię że wszystko tam jest nieteges ale ja u nich nic nie kupię.
matek86 - 10-12-2013, 12:30
Witam, ten Lancer z Libiąża jest nic nie warty. Kolega miał rację Ci goście z tego auto komisu niezbyt mili.
Znalazłem fajną wersję w Katowicach tylko, że z automatyczną skrzynią biegów - jak ona się sprawuje (awaryjna???) warto taką czy lepiej manuala??? Prosiłbym o jakąś radę. Z góry bardzo dziękuję.
http://otomoto.pl/mitsubi...-C31408339.html
qba_2 - 11-12-2013, 13:53
Lancer Evolution?!?!? buhahaha, nawet nie wiedzą co sprzedają!
RalfPi - 11-12-2013, 15:42
qba_2 napisał/a: | Lancer Evolution?!?!? buhahaha, nawet nie wiedzą co sprzedają! |
Wręcz przeciwnie!!!
Zwykły Lancer.. ale po różnych ewolucjach.. więc Lancer Evolution
grzesiopol - 11-12-2013, 19:58
Ta nazwa to pewnie tylko taki chwyt reklamowy, już gdzieś w innym ogłoszeniu widziałem taki numer . Na pewno to wersja Intense tak jak w opisie,w miarę dobry przebieg więc powinien być udokumentowany książką serwisową, nie powinna zginąć (bo to Lancer z polski) jak to bywa z samochodami sprowadzonymi z zagranicy.
lurek - 12-12-2013, 08:56
Jeśli nie bity, nie kręcony to ciekawa oferta i dobra cena. Taki Lancerek znacznie ładniej się prezentuje niż podstawowy i plastiki dużo ładniejsze niż w innych wersjach
Nie wiem tylko jak z automatami ale fajnie że ma manetki, choć znając życie jak zaczniesz jeździć to nie będziesz się nimi bawił
Trik - 12-12-2013, 19:23
lurek napisał/a: | plastiki dużo ładniejsze niż w innych wersjach | Tylko wstawki w stylu karbon, pozostałe są tak samo ponure jak w innych wersjach .
|
|
|