Off Topic - Dresy - wygodne ubranie czy coś "obciachowego" ??
Matejko - 13-10-2005, 07:44
a dla mnie buty sportowe to rozmiar 48 a najczesciej nie ma za duzego wyboru takich w sklepie, wiec biore co jest, a ze juz sie przyzwyczailem do klopotow z dostepnoscia rozmiarow to biore co jest i smigam,
przeciez to tylko buty
dresik owszem ten z fajka-jak zimno, po domu, do lasu, z psem na spacer itp.
Moominek - 14-10-2005, 09:48
No tak jakoś się w społeczeństwie utarło z tym dresem W nawiązaniu do tematu wczoraj w McDonaldzie widziałem takiego typowego osobnika Od uśmiech skrywanego pod kołem kierownicy powstrzymac się nie mogłem. Szkoda, ze aparatu nie miałem, przytoczyłbym tu fotę. Postaram się opisać: spodnie granat z bijącymi po oczach trzema pasami, bluza luźna ze ścisłym ściągaczem w pasie, kołnierzyk na sztorc, na rękawach czerwone oczywiście z białymi bijącymi po oczach pasami ( i nie mówicie, że to odblaski dla bezpieczeństwa na drodze ), a pod pachami wrzody po przenoszeniu tiwiwizorów, kark wysunięty do przodu, buźka spuchnięta
Rafal_Szczecin - 14-10-2005, 09:52
Moominku to trzebabylo zagadac to moze wstapilby do naszego klubu poopowiadalby nam o swoich kolegach.
a moze niech sie (Ś)Firek wypowie o swojej braci ??
pozdrowka (szczegolnie dla naszego (Ś)Firka )
Moominek - 14-10-2005, 15:05
Rafal_Szczecin napisał/a: | Moominku to trzebabylo zagadac... |
Bałem się !! No przeciez napisałem, że niekontrolowany uśmiech chowałem pod kierownicą Wolałem nie sprawdzać, czy tenże osobnik jest taki silny na jakiego wygląda, czy wygląda na takiego silnego
Karwoś - 15-10-2005, 18:21
a ja tam w dresiku lubie chodzić - bo tak wygodniej, a obciach to iść grać w kosza w garniturze - taki sam obciach jak iść w dresie do teatru.
Efa! - 15-10-2005, 22:00
pst... teraz w dresikach nawet Adamek chodzi!!!
Miłego oglądania walki, kochani
|
|
|