Nasze Miśki - Carisma w butelkowej zieleni ;) delikatny TuNiNg
mateelv - 26-11-2013, 14:52
A teksty typu "jaki fundusz, taki tuning" są kompletnie bez sensu, bo największa kasa u niego i tak poszła zapewne na koła, które są naprawdę dobre i przyciemnione szyby (o ile nie robił ich sam). Tak naprawdę spierdzielił najtańszymi rzeczami.
promatti - 26-11-2013, 17:55
a ja bardzo chetnie bym obejrzał więcej zdjęć tego autka, estetyka? przecierz jak wszystko jest pożądnie zrobione to dlaczego się czepiać ?
btw niedomotywujmy kolegi tylko zaproponujmy mu rozwiązania które mogą być równie fajne dla niego jak i dla nas a on juz sam zadecyduje jakie autko chce mieć, wszyscy na forum jak tylko mogą chcieli by Avancować swoje Galanty a ja nie, czy też będę "zflemiony" ? hehe Panowie tak jak napisał Sveno troche więcej luzu, jakbym był właścicielem juz bym sie nie odezwał ze strachu przed kolejną krytyką
idas - 26-11-2013, 18:02
promatti napisał/a: | jakbym był właścicielem juz bym sie nie odezwał ze strachu przed kolejną krytyką |
Dokładnie, można inaczej napisać że coś się nie podoba niż:
mystek napisał/a: | Dobre auto na festyn. |
Nie takich tekstów się po tym forum spodziewałem...
Jak dla mnie naklejki - słaby pomysł, reszta realizowana konsekwentnie w jednym stylu-na pewno znajdzie zwolenników
swinks_UK - 26-11-2013, 19:05
O... widzę, że się forumowe GÓWNO wylało w tym temacie.
Piwor - 26-11-2013, 19:31
swinks_UK, zlituj się, proszę.
Co do mojego zdania, to nigdzie nie napisałem, że wygląda źle, lecz za szybko.
mkm - 26-11-2013, 19:56
Lookash19, opisz trochę auto, dodaj wiecej zdjęć itp. itd.
Na chwilę zamykam, bo przez sekundę myślałem, że jestem na onecie...
|
|
|