To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Carisma w butelkowej zieleni ;) delikatny TuNiNg

mateelv - 26-11-2013, 14:52

A teksty typu "jaki fundusz, taki tuning" są kompletnie bez sensu, bo największa kasa u niego i tak poszła zapewne na koła, które są naprawdę dobre i przyciemnione szyby (o ile nie robił ich sam). Tak naprawdę spierdzielił najtańszymi rzeczami.
promatti - 26-11-2013, 17:55

a ja bardzo chetnie bym obejrzał więcej zdjęć tego autka, estetyka? przecierz jak wszystko jest pożądnie zrobione to dlaczego się czepiać ? ;)

btw niedomotywujmy kolegi tylko zaproponujmy mu rozwiązania które mogą być równie fajne dla niego jak i dla nas ;) a on juz sam zadecyduje jakie autko chce mieć, wszyscy na forum jak tylko mogą chcieli by Avancować swoje Galanty a ja nie, czy też będę "zflemiony" ? hehe Panowie tak jak napisał Sveno troche więcej luzu, jakbym był właścicielem juz bym sie nie odezwał ze strachu przed kolejną krytyką ;)

idas - 26-11-2013, 18:02

promatti napisał/a:
jakbym był właścicielem juz bym sie nie odezwał ze strachu przed kolejną krytyką ;)

Dokładnie, można inaczej napisać że coś się nie podoba niż:
mystek napisał/a:
Dobre auto na festyn.

Nie takich tekstów się po tym forum spodziewałem...
Jak dla mnie naklejki - słaby pomysł, reszta realizowana konsekwentnie w jednym stylu-na pewno znajdzie zwolenników ;)

swinks_UK - 26-11-2013, 19:05

O... widzę, że się forumowe GÓWNO wylało w tym temacie. :shock:
Piwor - 26-11-2013, 19:31

swinks_UK, zlituj się, proszę.

Co do mojego zdania, to nigdzie nie napisałem, że wygląda źle, lecz za szybko. ;)

mkm - 26-11-2013, 19:56

Lookash19, opisz trochę auto, dodaj wiecej zdjęć itp. itd.
Na chwilę zamykam, bo przez sekundę myślałem, że jestem na onecie...