Nasze Miśki - EA Mitsu Galant 2,5 V6 97r. - Jaco_ !
Jaco_ - 17-12-2013, 18:33
To zdjecie bylo robione na terenie bylego wojska po ktorym zostaly tylko puste budynki (jest ich w cholera) w ktorych tez czasem zjeżdżają sie rozne ekipy zeby grac w paitballa
Bartekkita - 18-12-2013, 09:40
proszę bardzo: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=23917
Jaco_ - 18-12-2013, 17:15
Dziekuje Punkt tez dorzucilem za podziekowanie
Jutro kolejna zmiana oleju bo juz przeklroczylem 8 tysiakow i czeka mnie wymiana paska klinowego bo cos tam popiskuje czasem na zimnym czyli już luźny
Poniżej zamieniam fotki wymiany w galu zawiechy na sachs-a z tylu - sprawuja sie znakomicie
Pozdro
Hugo - 18-12-2013, 20:36
Jaki koszt tych amorków?
Jaco_ - 18-12-2013, 23:42
zakupowalem po znajomosci ale nie wiem czy cena tez po znajomosci bo szczerze mialy byc inne ale byly tylko te wiec bralem w ciemno za 2 sztuki zaplacilem 500zl rowne
Hugo - 19-12-2013, 08:03
To tanio. Strasznie drogie one są.
Marcino - 19-12-2013, 08:45
Hugo napisał/a: | To tanio. Strasznie drogie one są. |
Ale są dobre..:)
Jaco_ - 19-12-2013, 08:55
no jak pisalem nie mialem pojecia nawet ile kosztuja. Wiedzialem tylko ze po znajomosci bedzie tania zawiecha mialem w sumie w portwelu 700zl i to mialo straczyc na caly tyl i straczylo. Zawieche wymienilem juz pare tys temu ale do dzis sprawuje sie dobrze. Zreszta siedzial wczesniej oryginal a oryginal chyba jest olejowy??? a to jest powietrze roznica wiec w zachowaniu pupci tez jest odczuwalnie troszke inna
Hugo - 19-12-2013, 09:35
Jaco_ napisał/a: | oryginal chyba jest olejowy??? | No skąd. Są gazowo-olejowe.
Marcino - 19-12-2013, 10:24
Hugo napisał/a: | Jaco_ napisał/a: | oryginal chyba jest olejowy??? | No skąd. Są gazowo-olejowe. |
Chyba nie ma juz samych olejowych amorków, może dawniej były.
Sachsy są dośc twarde z tego co mowią, ja na 15" zrobiłem na nicj ponad 90kkm
Jaco_ - 19-12-2013, 12:09
Marcino napisał/a: |
Sachsy są dośc twarde z tego co mowią, ja na 15" zrobiłem na nicj ponad 90kkm |
Są to fakt, ale jesli ktos czesto łamie przepisy tak jak ja to sa idealne szczegolnie w zakretach Powaznie 90k? Mam nadzieje ze i moje na tyle wystarczą
Do przodu wrzucilem jeszcze KYB-a + obnizylem fure o jakies 4-5cm siedzi zacnie
arturj123 - 19-12-2013, 13:43
Jaco_ napisał/a: | obnizylem fure o jakies 4-5cm siedzi zacnie |
Zapodaj jakieś foto
Jaco_ - 20-12-2013, 12:59
promatti napisał/a: | fajne autko xD sie wie na miniaturce w podpisie ładnie się prezentują światełka co tam masz wstawione ? |
Nie chcialem robic jakiejs lipy i wsadzac ksenonu bo uwazam ze jest on tylko do soczewki i wtedy swieci jak powinno a chcialem miec idealnie biala barwe i kupilem Osram Night breaker +50 czy cos takiego napewno jest to osram o barwie 5000K. Jestem mega zadowolony, jezdze juz tak pol roku i pieknie swieca idealnie bialym (pod pewnym katem niebieskim) swiatlem prawie identycznie jak ksenon a wiem ze jest legalny i nie wypalam galek oczych innym uzytkownikom drogi jadacym z naprzeciwka Cena z przesylka z alledrogo to okolo 70zl, w sklepach mozesz kupic tez za identyczna cene max do 80zl za 2 szt.
Jaco_ - 20-12-2013, 13:17
do miska zakupilem takie felgi foto jeszcze z ogloszenia i nie widac na nim ale ranty byly cholernie zjedzone przez sol bo ktos jezdzil na nich w zimie dlatego tez kupowalem je z zamiarem pomalowania ich na czarny mat i tyle. Jednak znajomy pracuje w oponiarni i namowil mnie zebym oddal je do renowaci i beda wygladac malina i rzeczywiscie...
Po odnowieniu i zalozeniu fura razem z glebą wyglada K O Z A K!!!!
W miedzy czasie wsadzilem tez do tylu lampy ledowe ktore kupilem od uzytkownika forum i auto ma calkiem inny kuperek, jakby bylo mlodsze o 10 lat! :O
sveno - 20-12-2013, 18:42
Jaco_ napisał/a: | foto jeszcze z ogloszenia | nie prościej było zrobić print screen?
|
|
|