[97-04]Galant EAxA/W - Ramię wycieraczki - czym pomalować..?
kaczka81s - 19-12-2013, 23:33
Ja w Corolci też sprayem potraktowałem, na jakąś chwilę było, ale po jakimś czasie odeszło, a teraz i Corolcia też niestety odeszła. Teraz jak miałbym drugi raz to robić to zawiózł bym do proszku, koszt podejrzewam ok 20 zł, tyle co dobry spray.
Hunter - 20-12-2013, 07:20
Dzięki wszystkim za odpowiedzi
Nie do pomyślenia, że auto bądź co bądź wysokiej klasy ma tak niedopracowane szczegóły, jak zegarek wewnętrzny, czy te tragiczne ramię wycieraczki
Hugo - 20-12-2013, 07:46
Hunter napisał/a: | auto bądź co bądź wysokiej klasy | Czy ja wiem... Hunter napisał/a: | ma tak niedopracowane szczegóły, jak zegarek wewnętrzny, czy te tragiczne ramię wycieraczki | Wymieniłeś najbardziej błahe
robertdg - 20-12-2013, 08:15
Hunter napisał/a: | Nie do pomyślenia, że auto bądź co bądź wysokiej klasy ma tak niedopracowane szczegóły, jak zegarek wewnętrzny, czy te tragiczne ramię wycieraczki | Z tym, że są top usterki które pokazuja się z wiekiem, a uwierz mi są o wiele gorsze przypadki powatrzalmne przez producentów przez wiele lat i dotąd produkowane w autach bez poprawek, dajmy na to spryskiwacz szyby przedniej w Punto, przy normalnych prędkościach rzędu 70-80km/h celuje w wycieraczke i efektu nie trzeba się domyslac, co najlepsze dysza jest na stałe w plastyku bez możliwości regulacji, ludzie cudują podkładając podkładki, etc aby to sprawnie funkcjonowało
|
|
|