Forum ogólne - Kalendarz klubowy
kaczka81s - 17-01-2014, 00:21
Podoba mi się że się coś ruszyło Myślę że można by ustalić kilka zasad jak napisał Bartekkita, i wtedy jak by było ustalone, tak na 100%, któryś z moderatorów założy główny temat gdzie można wklejać określoną liczbę zdjęć i na nie głosować. I tak np z roku na rok.
Moja propozycja jest taka żeby każdy wklejał max 4-5 zdjęć np: każde z innej pory roku, lub z jednej pory, jeśli nie ma. Myślę że nie ma co ładować nie wiadomo ile zdjęć bo zrobi się bałagan, a przy kilku zdjęciach każdy będzie wybierał te najlepsze. Może przy okazji jakichś zlotów, ktoś zrobi jakieś bardziej profesjonalne zdjęcia, które można by wrzucić.
Druga propozycja, myślę że jeśli kilka zdjęć użytkownika zostało wybranych, (np:były robione fajnym sprzętem przez profesjonalistę) do kalendarza trafia tylko jedno, myślę że dajmy szansę innym i w każdym miesiącu niech będzie inny samochód.
To są moje propozycje, piszcie Wasze.
Misiek :) - 19-01-2014, 16:07
Pomysł baardzo fajny. Moim zdaniem lepiej było by, gdyby na zdjęciach były auta, które wygrały konkurs na najładniejsze auto zlotu. Wtedy już jeden fotograf, jedno miejsce i czas zdjęć. Wtedy na jednej stronie kalendarza mogły by być 2 auta...
mkm - 19-01-2014, 16:57
100 zasad dodatkowe tematy chyba tylko po to, żeby nikt info nie znalazł.
Jest dział 'Nasze Miśki" jest dział "Foto". Narzędzia są. Teraz tylko Wasze chęci do robienia zdjęć.
Później zrobienie tematu do wyborów z linkami do proponowanych zdjęć i ankieta, ale najpierw zacznijcie wklejać foty
Bartekkita - 22-01-2014, 19:27
czyli jaka ostateczna formuła? Ankieta co miesięczna ze wszystkich wklejonych zdjęć bez żadnych zasad?
|
|
|