Nasze Miśki - Galant Avance Wagon 2.5 V6 2001 by demoniszcze
Fragu - 14-03-2014, 19:06
To muszę zakupić, narazie leci do mnie Natty's RED, przed spotem będzie małe pucowanko - jeśli pogoda pozwoli
booohal - 14-03-2014, 19:41
demoniszcze, Serce rośnie jak widzę, że coraz więcej osób świadomie sięga po kosmetyki
Jednak do skórki coś lepszego można wziąć. Engine Cleaner od Megsa jest finansowo kompletnie nieuzasadniony. Idziesz jednak bardzo dobrą drogą
demoniszcze - 14-03-2014, 19:54
booohal napisał/a: | demoniszcze, Serce rośnie jak widzę, że coraz więcej osób świadomie sięga po kosmetyki
Jednak do skórki coś lepszego można wziąć. Engine Cleaner od Megsa jest finansowo kompletnie nieuzasadniony. Idziesz jednak bardzo dobrą drogą |
Engine dostałem, komorę mam czystą, nie było nawet na czym spróbować... To moje pierwsze auto ze skórą... Eksperymentuje, dlatego kupiłem tylko małą buteleczkę Leather Stuffu co polecasz?
booohal - 14-03-2014, 20:02
http://www.pielegnowacaut...rki-strong.html
Świetny zestaw!
sveno - 14-03-2014, 21:16
Fragu napisał/a: | U mnie z butlą LPG na full i 4 osobami na pokładzie siedzi konkretnie...też się zastanawiam co by tu zrobić, tym bardziej, że we wrześniu szykuje mi się 5 tys km po europie - 4os + bagażnik na maxa
| przednie sprężyny Eibacha wrzucić na tył i nie ma prawa siąść. Skutek uboczny: jest twardo.
demoniszcze - 14-03-2014, 21:21
sveno napisał/a: | Fragu napisał/a: | U mnie z butlą LPG na full i 4 osobami na pokładzie siedzi konkretnie...też się zastanawiam co by tu zrobić, tym bardziej, że we wrześniu szykuje mi się 5 tys km po europie - 4os + bagażnik na maxa
| przednie sprężyny Eibacha wrzucić na tył i nie ma prawa siąść. Skutek uboczny: jest twardo. |
No tak, ale znaleźć same przednie sprężyny graniczy z cudem...
Fragu - 14-03-2014, 21:21
sveno, eee to nie bo mi już jest czasami twardo ;d
robertdg - 14-03-2014, 21:45
demoniszcze, Załóż spręzyny dedykowane do kombi po ostatnim lifcie, uzyskasz miarowy/średni prześwit (koło 5-6cm między oponem a rantem nadkola w linii pionowej)
demoniszcze - 03-04-2014, 23:08
Jako kolejny potwierdzam że TUNGSRAM H7 SPORTLIGHT +50% BLUish mega dają radę w nocy... Super, taka tania żarówka, a spokojnie może konkurować np. z Philipsem...
Przy okazji fajne fotki Gala autorstwa użytkownika Wajcheusz z ostatniego spota:
Fragu - 04-04-2014, 07:15
demoniszcze napisał/a: | TUNGSRAM H7 SPORTLIGHT +50% BLUish |
Niestety mi wytrzymały około 3 miesięcy zimowej jazdy Teraz mam jakieś Osram Xenon coś tam, świecą bardzo podobnie
demoniszcze - 04-04-2014, 16:07
No coś za coś niestety, są mega tanie... co pół roku mogę zmienić, jak strzelą po krótszym czasie to zmienię na coś innego...
Podjąłem się dziś wymiany kabinówki
http://www.youtube.com/watch?v=k3o2f89DdtQ
Troszkę trzeba poodkręcać jak chce się to zrobić po bożemu bez zgniatania filtra
Niestety okazało się że filtr był jak nowy, musiał być zmieniany na jesieni przez byłego właściciela
Fragu - 04-04-2014, 21:04
W sumie to też muszę zmienić
demoniszcze - 06-04-2014, 00:27
Dziś reprezentowałem Mitsubishi na "kameralnym" spociku inaugurującym sezon...
koło 200 aut różnych marek, spot organizowany przez Hondziaży...
Doborowe towarzystwo M3
Fragu - 06-04-2014, 13:25
Kurcze troche mi nie pasował ten wczorajszy termin, a chcialem się wybrać
demoniszcze, czy Ty przypadkiem nie chcialeś sprzedać gala?
demoniszcze - 06-04-2014, 14:19
Za rok będzie zamiast tego spotu będzie zlot aut japońskich ogarniemy coś prędzej i pojedziemy ekipą reprezentacyjną
Kolega z Norymbergi wyjeżdża za wielką wodę i zaoferował mi bardzo okazyjnie przejęcie jego dopieszczonego EVO 5, mało teraz jeżdżę - praktycznie samo miasto - także cały czas to rozważam, z tym że w Gala już trochę włożyłem, w związku z czym nie chciałbym sprzedać go za bezcen... A wszyscy chcą kupić tanio i dobrze, także raczej nic z tego nie wyjdzie Pozatym muszę na spokojnie przekalkulować czy najzwyczajniej w świecie stać mnie na eksploatacje EVO przez 1,5 roku (do czasu aż kolega wróci i odkupi), bo tu nie chodzi tylko o paliwo
|
|
|