To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galant Avance Wagon 2.5 V6 2001 by demoniszcze

Fragu - 14-03-2014, 19:06

To muszę zakupić, narazie leci do mnie Natty's RED, przed spotem będzie małe pucowanko - jeśli pogoda pozwoli :wink: :mrgreen:
booohal - 14-03-2014, 19:41

demoniszcze, Serce rośnie jak widzę, że coraz więcej osób świadomie sięga po kosmetyki =D>
Jednak do skórki coś lepszego można wziąć. Engine Cleaner od Megsa jest finansowo kompletnie nieuzasadniony. Idziesz jednak bardzo dobrą drogą ;)

demoniszcze - 14-03-2014, 19:54

booohal napisał/a:
demoniszcze, Serce rośnie jak widzę, że coraz więcej osób świadomie sięga po kosmetyki =D>
Jednak do skórki coś lepszego można wziąć. Engine Cleaner od Megsa jest finansowo kompletnie nieuzasadniony. Idziesz jednak bardzo dobrą drogą ;)

Engine dostałem, komorę mam czystą, nie było nawet na czym spróbować... To moje pierwsze auto ze skórą... Eksperymentuje, dlatego kupiłem tylko małą buteleczkę Leather Stuffu ;) co polecasz?

booohal - 14-03-2014, 20:02

http://www.pielegnowacaut...rki-strong.html
Świetny zestaw!

sveno - 14-03-2014, 21:16

Fragu napisał/a:
U mnie z butlą LPG na full i 4 osobami na pokładzie siedzi konkretnie...też się zastanawiam co by tu zrobić, tym bardziej, że we wrześniu szykuje mi się 5 tys km po europie - 4os + bagażnik na maxa :roll:
przednie sprężyny Eibacha wrzucić na tył i nie ma prawa siąść. Skutek uboczny: jest twardo.
demoniszcze - 14-03-2014, 21:21

sveno napisał/a:
Fragu napisał/a:
U mnie z butlą LPG na full i 4 osobami na pokładzie siedzi konkretnie...też się zastanawiam co by tu zrobić, tym bardziej, że we wrześniu szykuje mi się 5 tys km po europie - 4os + bagażnik na maxa :roll:
przednie sprężyny Eibacha wrzucić na tył i nie ma prawa siąść. Skutek uboczny: jest twardo.

No tak, ale znaleźć same przednie sprężyny graniczy z cudem...

Fragu - 14-03-2014, 21:21

sveno, eee to nie bo mi już jest czasami twardo ;d
robertdg - 14-03-2014, 21:45

demoniszcze, Załóż spręzyny dedykowane do kombi po ostatnim lifcie, uzyskasz miarowy/średni prześwit (koło 5-6cm między oponem a rantem nadkola w linii pionowej)
demoniszcze - 03-04-2014, 23:08

Jako kolejny potwierdzam że TUNGSRAM H7 SPORTLIGHT +50% BLUish mega dają radę w nocy... Super, taka tania żarówka, a spokojnie może konkurować np. z Philipsem...

Przy okazji fajne fotki Gala autorstwa użytkownika Wajcheusz z ostatniego spota:

Fragu - 04-04-2014, 07:15

demoniszcze napisał/a:
TUNGSRAM H7 SPORTLIGHT +50% BLUish

Niestety mi wytrzymały około 3 miesięcy zimowej jazdy :? Teraz mam jakieś Osram Xenon coś tam, świecą bardzo podobnie

demoniszcze - 04-04-2014, 16:07

No coś za coś niestety, są mega tanie... co pół roku mogę zmienić, jak strzelą po krótszym czasie to zmienię na coś innego...

Podjąłem się dziś wymiany kabinówki

http://www.youtube.com/watch?v=k3o2f89DdtQ

Troszkę trzeba poodkręcać jak chce się to zrobić po bożemu bez zgniatania filtra :)
Niestety okazało się że filtr był jak nowy, musiał być zmieniany na jesieni przez byłego właściciela :P

Fragu - 04-04-2014, 21:04

W sumie to też muszę zmienić :D
demoniszcze - 06-04-2014, 00:27

Dziś reprezentowałem Mitsubishi na "kameralnym" spociku inaugurującym sezon...

koło 200 aut różnych marek, spot organizowany przez Hondziaży...

Doborowe towarzystwo M3 :)

Fragu - 06-04-2014, 13:25

Kurcze troche mi nie pasował ten wczorajszy termin, a chcialem się wybrać 8)

demoniszcze, czy Ty przypadkiem nie chcialeś sprzedać gala? :wink:

demoniszcze - 06-04-2014, 14:19

Za rok będzie zamiast tego spotu będzie zlot aut japońskich :) ogarniemy coś prędzej i pojedziemy ekipą reprezentacyjną :)

Kolega z Norymbergi wyjeżdża za wielką wodę i zaoferował mi bardzo okazyjnie przejęcie jego dopieszczonego EVO 5, mało teraz jeżdżę - praktycznie samo miasto - także cały czas to rozważam, z tym że w Gala już trochę włożyłem, w związku z czym nie chciałbym sprzedać go za bezcen... A wszyscy chcą kupić tanio i dobrze, także raczej nic z tego nie wyjdzie ;) Pozatym muszę na spokojnie przekalkulować czy najzwyczajniej w świecie stać mnie na eksploatacje EVO przez 1,5 roku (do czasu aż kolega wróci i odkupi), bo tu nie chodzi tylko o paliwo ;)