Carisma - Techniczne - [Cari 1.8 GDI] Przyciemnianie szyb i przednie lampy
carisma2000 - 20-02-2014, 09:27
faktycznie macie racje chlopaki! Wlasnie dzwonilem do dosc dobrej firmy i na folie daja 7lat a montaz dozywotnia gwarancje i to wszystko w cenie 400zl! ale mozna zaplacic i 1000-1500 tylko to jest inna metoda, w piecu czy jakos tak.. takze odpuszczam samodzielne oklejanie.
Co do reflektorow takze bede szukal profesjonalnego warsztatu zajmujacego sie czyszczeniem bo jesli rzeczywiscie to tak nieduzo kosztuje to niema sensu sie za to brac a efekt napewno gwarantowany.
pablito85 - 02-03-2014, 10:06
witam
Panowie a czy którys z was orjętuje sie czy reflektory lampy przednie w carismie 1 są takie same jak w carismie 2? tzn czy jak kupie od cari 2 to bedą pasowały do mojej cari 1? Pomuzcie
robertdg - 02-03-2014, 10:20
Nie są takie same
pablito85 - 02-03-2014, 10:43
dzieki
remi - 05-03-2014, 18:31
powinny być umocowane w taki sposób lub sporządzone z takiego tworzywa, aby w razie konieczności istniała możliwość wyjścia na zewnątrz pojazdu co najmniej przez jeden otwór okienny z każdej strony pojazdu
to wyczytałem w linku podanym wyżej. Właśnie min. z tego powodu można mieć problemy i z policją i z przeglądem. Kolega miał przyciemnione i nie chcieli mu podbić przeglądu. Diagnosta właśnie czepiał się tego przepisu, twierdząc, że szybkie wybicie szyby w stopniu umożliwiającym opuszczenie pojazdu graniczy z cudem.
Nie wiem..nigdy nie wybijałem.
|
|
|