To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - I Górski Zlot Miłośników Japońskiej Motoryzacji

Rebelias - 28-03-2014, 21:00

pawe2605, serdecznie zapraszam :D
adt81 - 28-03-2014, 21:44

Rozumiem, że wstęp jest wolny bo nie widzę informacji o jakichś opłatach ?
Rebelias - 29-03-2014, 23:56

adt81 napisał/a:
nie widzę informacji o jakichś opłatach

tak oczywiscie wstep na zlot jest bez opłat kazdy uczestnik dostanie smycz i naklejkę. W tym roku koszty pokrywamy sami organizatorzy mam nadzieje ze przyszłe edycję bardziej przyciągną sponsorów

adt81 - 30-03-2014, 09:00

Jeśli będzie ładna pogoda to możliwe, że wpadnę na weekend bo w tych okolicach ostatnio byłem 14 lat temu :P .

P.S. Będzie Evo ? - chętnie rzucę okiem :-)

Rebelias - 30-03-2014, 16:23

adt81 napisał/a:
Będzie Evo ?

EVO aktualnie jest u lakiernika i robione jest od zera także mam wielką nadzieje że będzie gotowe na zlot bo zaraz po zlocie jedzie na rewizję sprzętu :D

adt81 - 03-04-2014, 19:44

Coś nie wiele dzieje się na profilu - praktycznie brak konkretnych informacji itp. Ja chętnie przyjadę ale jak mam jechać taki kawał drogi to tylko na cały weekend więc nie chciałbym aby na miejscu okazało się, że to zwykły lokalny spocik na kilka aut a nie zlot. Co będzie w razie gorszej pogody - odwołają w niedzielę rano jak ja już tam będę od soboty ? Na niedzielę 13-go zapowiadają od przelotnego deszczyku po burze więc przydałoby się więcej info. Na forum jednego z organizatorów przeczytałem, że jednak nie zdołali zebrać odpowiedniej kwoty i będą zbiórki w klubach - 10zł od auta ?
Rebelias - 03-04-2014, 20:30

adt81, jak pogoda nie wypali to uwierz mi jest tam co robić :D Przede wszystkim są termy nie wiem jak ty ale ja mógłbym tam siedzieć cały dzień. Co do innych udogodnień czyli namiot w razie złej pogody to ciężko mi powiedzieć ale coś słyszałem że właściciel Term ma nam użyczyć takiego namiotu ale niestety nie wygodnie zarządza się taką imprezą z zagranicy :roll:

treść od organizatora.
UWAGA !!!
jeżeli należycie do klubów a macie klubowe banery, weźcie je ze sobą na rozpoczecie jest mozliwość rozwieszenia !!!

czy ktoś posiada w/w baner ??

adt81 - 03-04-2014, 21:09

Ok czyli coś już wiem - w takim razie wyjazd aktualny :-) Banera niestety nie posiadam. Ktoś jeszcze się wybiera ??
Rebelias - 03-04-2014, 21:29

Własnie skontaktowałem się z organizatorem i potwierdził że NIE BĘDZIE pobierana żadna opłata za wjazd!!

Co do obaw o złą aurę w czasie zlotu przy parkingu znajduje się duża karczma mieszcząca do 600 osób..

adt81 - 03-04-2014, 21:35

Super to w sobotę obskoczę sobie Zakopower i okolice a w niedzielę wpadnę na zlocik :-) . Mam nadzieję, że będzie Nas trochę więcej.
Rebelias - 03-04-2014, 22:56

Ja będę w sobotę na miejscu zlotu z organizatorem także możesz podjechać zobaczyć co i jak.
mjsystem - 04-04-2014, 08:03

adt81 napisał/a:
Mam nadzieję, że będzie Nas trochę więcej.

Przyjedź, poznamy się, będą fajni ludzie :wink:

adt81 - 04-04-2014, 13:49

Ja przyjadę bo już sobie zaklepałem termin i nocleg w Zakopanem - pewnie jeszcze dwóch kumpli zabiorę to może ich naprostuję z francuskiej na japońską markę :P

Rebelias jeśli mi powiesz jak Ciebie tam znajdę to może w drodze do Zakopanego wstąpimy ale nie obiecuję.

Rebelias - 05-04-2014, 16:40

Jest możliwość zamówienia klubowego baneru o wymiarach 2mx1m w cenie 70zł jeśli są chętni z któregoś województwa to można zamówienia składać u mnie na PW do środy i banery będą do odebrania w czasie zlotu. Ja już zamówiłem dla Małopolski :D
wojzi - 05-04-2014, 18:30

Rebelias napisał/a:
Ja już zamówiłem dla Małopolski :D

Super Łukasz :)