To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Oficjalna bluza mitsumaniaki !!!

Matejko - 30-01-2007, 00:12

borecki napisał/a:
a sorry juz sie poprawiam :twisted:

a wez mnie jeszcze wrzuc w indigo blue, bo rozumiem ze ten to light blue :D

hahahahhahahaha

[ Dodano: 29-01-2007, 23:13 ]
Grześku napisał/a:
Mateusz - masz piersi !

ta i drewniana noge :D

Anonymous - 30-01-2007, 00:20

Matejko napisał/a:
borecki napisał/a:

a wez mnie jeszcze wrzuc w indigo blue, bo rozumiem ze ten to light blue :D

hahahahhahahaha

mowisz i masz ;-) jak na moj gust to cos w ten desen a nawet troche ciemniejszy i bardziej stonowany

Matejko - 30-01-2007, 00:20

1. borecki Black, XL
2. Cezar
3. Matejko, Light blue (chcialem indigo, ale coz kolor narzucono mi "z gory" :) ) eeee niech bedzie indigo :) , XXL -
4. Chooper (po miłych doswiadczeniach ze sprzedającym :D ) a nie ma "Bahama Yellow", przeciez to byl "Yellow Bahama" ?? :mrgreen: Black, XL
5. Grześku NAVY, XL

igi - 30-01-2007, 08:52

Chooper napisał/a:
borecki napisał/a:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

CZYśCISZ MI MONITOR :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi też hahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pierwsza modelka była zdecydowanie ładniejsza :P :P

Gene - 30-01-2007, 09:32

no to lista czy sklep?

jesli lista to:

1. borecki Black, XL
2. Cezar
3. Matejko
4. Chooper (po miłych doswiadczeniach ze sprzedającym ) a nie ma "Bahama Yellow" ?? Black, XL
5. Grześku NAVY, XL
6. Gene [sports gray\XL]

p.s. Miejsce i wielkosc mi pasuja tylko nieco wyzej logo. Moze jeszcze daloby sie sam napis walnac na kapturze. Po prawej stronie tuz pod szwem lub centralnie. To znaczaco nie zwiekszy ceny a bluze zyska na atrakcyjnosci. Noszac ja pod kurtka czy kufajka bedzie widac napis na kapturze.

Anonymous - 30-01-2007, 10:43

Gene napisał/a:
p.s. Miejsce i wielkosc mi pasuja tylko nieco wyzej logo. Moze jeszcze daloby sie sam napis walnac na kapturze. Po prawej stronie tuz pod szwem lub centralnie. To znaczaco nie zwiekszy ceny a bluze zyska na atrakcyjnosci. Noszac ja pod kurtka czy kufajka bedzie widac napis na kapturze.

dowiem sie co i jak

Matejko - 30-01-2007, 12:07

aktualna lista

1. borecki Black, XL
2. Cezar
3. Matejko, Light blue (chcialem indigo, ale coz kolor narzucono mi "z gory" :) ) eeee niech bedzie indigo :) , XXL -
4. Chooper (po miłych doswiadczeniach ze sprzedającym :D ) a nie ma "Bahama Yellow", przeciez to byl "Yellow Bahama" ?? :mrgreen: Black, XL
5. Grześku NAVY, XL
6. Gene [sports gray\XL]

yaro1976 - 30-01-2007, 15:57

Dopisuję się:
1. borecki Black, XL
2. Cezar
3. Matejko, Light blue (chcialem indigo, ale coz kolor narzucono mi "z gory" ) eeee niech bedzie indigo , XXL -
4. Chooper (po miłych doswiadczeniach ze sprzedającym ) a nie ma "Bahama Yellow", przeciez to byl "Yellow Bahama" ?? Black, XL
5. Grześku NAVY, XL
6. Gene [sports gray\XL]

7. yaro1976 [black\XL] - może jeszcze jakiś dodatek na pleckach - większe logo, o ile to nie podniesie ceny :lol:

Gene - 30-01-2007, 17:15

wieksze logo napewno podniesie koszt i to odczuwalnie :|
Anonymous - 30-01-2007, 17:36

logo na kapturze podniesie cene o 5,00 zł
Gene - 30-01-2007, 17:52

Jak dla mnie to podwyzka akceptowalna, pisalem o samym napisie. Czy cena dotyczy logo czy napisu? Nie wiem czy jest sens wstawiac cale logo. Literki ustawi sie wdluz szwow i to powinno wytrzymac. Nie mowiac o tym, ze latwiej bedzie miejsce na kapturze zlokalizowac hafciarni.
Anonymous - 30-01-2007, 18:20

pisalem o logo ale dowiem sie jak to bedzie w przypadku napisu

[ Dodano: 30-01-2007, 23:01 ]
taki maly popyt na luzny styl? moze krawaty mitsumaniakow by sie lepiej sprzedawaly? :twisted:

Gene - 31-01-2007, 15:59

Czuje, ze w takiej sytuacji (7 osob) nie bedzie bluz. Szkoda, szkoda...
Zaczynam rozumiec Borecki twoj sceptyczny stosunek do dzialan kreatywnych na rzecz klubu. :(

Anonymous - 31-01-2007, 16:02

a tak ladnie sie zapowiadalo ;] 7 osob w 2 dni

dla mnie to naprawde nie problem cos wyprodukowac..
... jesli tylko beda chetni

moze powinienem zrobic ankiete co ludzie by chcieli? ;] albo czy cos wogole hehe

Gene - 31-01-2007, 16:06

mowie Ci (pisze) wezma wszystko ... za free :|