Gadzety - Oficjalna bluza mitsumaniaki !!!
Matejko - 30-01-2007, 00:12
borecki napisał/a: | a sorry juz sie poprawiam |
a wez mnie jeszcze wrzuc w indigo blue, bo rozumiem ze ten to light blue
hahahahhahahaha
[ Dodano: 29-01-2007, 23:13 ]
Grześku napisał/a: | Mateusz - masz piersi ! |
ta i drewniana noge
Anonymous - 30-01-2007, 00:20
Matejko napisał/a: | borecki napisał/a: | a sorry juz sie poprawiam |
a wez mnie jeszcze wrzuc w indigo blue, bo rozumiem ze ten to light blue
hahahahhahahaha
|
mowisz i masz jak na moj gust to cos w ten desen a nawet troche ciemniejszy i bardziej stonowany
Matejko - 30-01-2007, 00:20
1. borecki Black, XL
2. Cezar
3. Matejko, Light blue (chcialem indigo, ale coz kolor narzucono mi "z gory" ) eeee niech bedzie indigo , XXL -
4. Chooper (po miłych doswiadczeniach ze sprzedającym ) a nie ma "Bahama Yellow", przeciez to byl "Yellow Bahama" ?? Black, XL
5. Grześku NAVY, XL
igi - 30-01-2007, 08:52
Chooper napisał/a: | borecki napisał/a: | a sorry juz sie poprawiam
|
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
CZYśCISZ MI MONITOR |
Mi też hahahahahahahaha
Pierwsza modelka była zdecydowanie ładniejsza
Gene - 30-01-2007, 09:32
no to lista czy sklep?
jesli lista to:
1. borecki Black, XL
2. Cezar
3. Matejko
4. Chooper (po miłych doswiadczeniach ze sprzedającym ) a nie ma "Bahama Yellow" ?? Black, XL
5. Grześku NAVY, XL
6. Gene [sports gray\XL]
p.s. Miejsce i wielkosc mi pasuja tylko nieco wyzej logo. Moze jeszcze daloby sie sam napis walnac na kapturze. Po prawej stronie tuz pod szwem lub centralnie. To znaczaco nie zwiekszy ceny a bluze zyska na atrakcyjnosci. Noszac ja pod kurtka czy kufajka bedzie widac napis na kapturze.
Anonymous - 30-01-2007, 10:43
Gene napisał/a: | p.s. Miejsce i wielkosc mi pasuja tylko nieco wyzej logo. Moze jeszcze daloby sie sam napis walnac na kapturze. Po prawej stronie tuz pod szwem lub centralnie. To znaczaco nie zwiekszy ceny a bluze zyska na atrakcyjnosci. Noszac ja pod kurtka czy kufajka bedzie widac napis na kapturze. |
dowiem sie co i jak
Matejko - 30-01-2007, 12:07
aktualna lista
1. borecki Black, XL
2. Cezar
3. Matejko, Light blue (chcialem indigo, ale coz kolor narzucono mi "z gory" ) eeee niech bedzie indigo , XXL -
4. Chooper (po miłych doswiadczeniach ze sprzedającym ) a nie ma "Bahama Yellow", przeciez to byl "Yellow Bahama" ?? Black, XL
5. Grześku NAVY, XL
6. Gene [sports gray\XL]
yaro1976 - 30-01-2007, 15:57
Dopisuję się:
1. borecki Black, XL
2. Cezar
5. Grześku NAVY, XL
6. Gene [sports gray\XL]
7. yaro1976 [black\XL] - może jeszcze jakiś dodatek na pleckach - większe logo, o ile to nie podniesie ceny
Gene - 30-01-2007, 17:15
wieksze logo napewno podniesie koszt i to odczuwalnie
Anonymous - 30-01-2007, 17:36
logo na kapturze podniesie cene o 5,00 zł
Gene - 30-01-2007, 17:52
Jak dla mnie to podwyzka akceptowalna, pisalem o samym napisie. Czy cena dotyczy logo czy napisu? Nie wiem czy jest sens wstawiac cale logo. Literki ustawi sie wdluz szwow i to powinno wytrzymac. Nie mowiac o tym, ze latwiej bedzie miejsce na kapturze zlokalizowac hafciarni.
Anonymous - 30-01-2007, 18:20
pisalem o logo ale dowiem sie jak to bedzie w przypadku napisu
[ Dodano: 30-01-2007, 23:01 ]
taki maly popyt na luzny styl? moze krawaty mitsumaniakow by sie lepiej sprzedawaly?
Gene - 31-01-2007, 15:59
Czuje, ze w takiej sytuacji (7 osob) nie bedzie bluz. Szkoda, szkoda...
Zaczynam rozumiec Borecki twoj sceptyczny stosunek do dzialan kreatywnych na rzecz klubu.
Anonymous - 31-01-2007, 16:02
a tak ladnie sie zapowiadalo ;] 7 osob w 2 dni
dla mnie to naprawde nie problem cos wyprodukowac..
... jesli tylko beda chetni
moze powinienem zrobic ankiete co ludzie by chcieli? ;] albo czy cos wogole hehe
Gene - 31-01-2007, 16:06
mowie Ci (pisze) wezma wszystko ... za free
|
|
|