Nasze Mi¶ki - najzwyklejszy galant Wlodara:))
wlodek93 - 10-05-2015, 12:28
no wciaga wciaga mial byc alus teraz na wiosne ale oponki zimowe juz na nastepna zime sie nie nadaja wiec postanowilem jeszcze lato na nich zjezdzic zebym z czystym sumieniem mogl je zutuylizowac a narazie jakies drobiazgi bd robil
wlodek93 - 10-05-2015, 12:32
i wiadomo z milosci do marki to kazdy detal zrobiony zachwyca wiec warto pchac kazdy grosz w pasje
Lipa - 14-06-2015, 21:43
Ładny rekinek, felgi bardzo mi się podobaj±! Oby służył jak najlepiej
wlodek93 - 24-07-2015, 18:24
Niedlugo moj misiak dostanie nowy gadzet ;DD niedługo bd aluski )
wlodek93 - 29-03-2016, 13:21
czas odswiezycc moj temat i pokazac nowe modyfikacje i wyglad miska;)
dla porownania jak kupilem ;p
a tak oto wyglada moj galant na dzien dzisiejszy
ostatnio robione modyfikacje to zawieszenie na nizsze amorki Koni sprezyny H&R troszke w dol poszedl i jest sztywniej
Wymiana :
* amortyzatory Koni sprezyny H&R
* wachacze przod gorne i dolne proste (banany wymienialem niedawno byly sztywne wiec postanowilem je zostawic)
*koncowki drazkow
*stabilizatory komplet przod tyl
*regeneracja zaciskow hamulcowych i pomalowanie ich( kolor wybrany dla mojej Kobiety taki sb zazyczyla wiec jest fiolet ale mi osobiscie podoba sie )
ogolnie samochod teraz sztywny i bez zadnych luzow a i jeszcze konserwacja podwozia i uzycie migomatu zeby usunac kilka dziurek a ponizej mala galeria
A TU ZDJECIA mniej przyjemne czyli efekty korozji podwozia
a tu dzieki pomocy tescia i jego migomatu problem zostal zazegnany
gdyby ktos sie dopatrzyl ze gdzies niedomalowane to zdjecie jest robione zaraz po zamalowaniu pospawanych wstawek ktore byly a konserwacja zostala dokonczona pozniej
Wszystkie czesci zawieszenia ktore wstawialem byly firmy yamato i ctr juz nie pamietam dokladnie co ale napewno koncowki drazkow ctr stabilizatory yamato wachacze dolne yamato a gorne firmy trw takze mysle ze tragedii z czesciami nie ma.
a tutaj taki maly prezent jaki dostalem od mojej ukochanej na wszystkie tegoroczne okazje )
jest to blaupnkt san diego 530. moze nie jest to wysoka polka ale spelnia moje oczekiwania co do radia i mimo poczatkowych trudnosci polubilem to radio:) wszystko co najwazniejsze dla mnie posiada czyli bluetooth navi itp. narazie nie jest na gotowo zrobione czeka jeszcze na zamontowanie i dobre spasowanie kamerka cofania do podlaczenia ale tym zajme sie w najbliizszych dniach.
W najblizszym czasie planuje zmienic klape tyl poniewaz mialem niemila przygode i z wgnieciona jezdze juz ponad rok a trafia mi sie w kolorze zakup obuwia letniego ;p nie wiem jeszcze czy beda to aluski na lato czy narazie same opony okaze sie w najblizszym czasie i oczywiscie odswiezenie lakieru wiosna idzie to i samochod tez niech nabierze blasku:P
|
|
|