Nasze Miśki - Powrót po latach do Gala;)
bialyjayz - 11-06-2014, 22:29
eremita napisał/a: | Jak Gal pójdzie do lakiernika felunek będzie odświeżony i tak się zastanawiam czy nie zmienić koloru, co sądzicie jak lepiej? |
zdecydowanie standard
tak w ogóle gratulacje za ujęcie Gala prezentuję się naprawdę świetnie
Misiek :) - 11-06-2014, 23:50
Pytanie co chcesz osiągnąć?
Jeśi dostojną sportową limuzynę, lepiej jednolite felgi w odcieniach szarości (od srebrnego do czarnego)
Jeśli zależy Ci na autku z charakterem sportowym, to druga opcja może być, choć ja bym poleciał w nieco jaśniejszy kolor lub ciemny kolor środek i ten sam, tylko jasny rant.
Generalnie do mnie przemawia 1.
Bartekkita - 12-06-2014, 01:23
też bym się w te mieszane nie pchał. Może jakiś grafit?
Torp12 - 12-06-2014, 09:46
tresorex napisał/a: | Standard |
NUDA!
booohal - 12-06-2014, 19:53
BIAŁY!!
eremita - 13-06-2014, 17:28
Jesłi chodzi o felgi to najbardziej by mi pasowały oryginały mitsu. Prędzej czy później pewnie je sobie sprawie. A parę autek widziałem z felgą czarną w środku i rant srebny i nawet fajnie wyglądało. I dla tego zacząłem się zastanawiać czy przy odświeżaniu tych tak nie przemalować.
A tu listonosz przyniósł nowy prezent dla gala
[URL=http://www.fotosik.pl]
[/URL]
Tylko czasu brak by założyć
A tu jeszcze gal tyłem
i w środku
gołąb - 24-06-2014, 21:15
eremita napisał/a: | i klapeczka pod zderzakiem dobrze że tam zajrzałem bo jeszcze trochę i by odpadał. Zastanawiam się czy jej nie wkleić na stałe, chyba że ktoś ma sposób jak ją zamocować by nie zginęła. |
Ja w swoim nawierciłem otworki małe od spodu i złapałem asekuracyjnie na trytytki....bo wcześniej miałem okazję zaślepkę kupić w Mitasubiszi
dmi - 25-06-2014, 00:01
za niedługo ją zaspawam Gołąb, już mnie denerwuje
sory za OT
eremita - 01-07-2014, 22:52
Parę wolnych chwil wykorzystanych w 100%
-antenka nie dosyć że działa to jest prosta
-zegarek zrobiony czas roboty 10 minut
-olej wymieniony na valvoline maxlife 5w40
-skóry wymyte mydełkiem Avel (jeszcze czekam na specyfik który je zmiękczy i zaimpregnuje)
-filtr kabinowy wymieniony
-klima odgrzybiona
gołąb napisał/a: | eremita napisał/a: | i klapeczka pod zderzakiem dobrze że tam zajrzałem bo jeszcze trochę i by odpadał. Zastanawiam się czy jej nie wkleić na stałe, chyba że ktoś ma sposób jak ją zamocować by nie zginęła. |
Ja w swoim nawierciłem otworki małe od spodu i złapałem asekuracyjnie na trytytki....bo wcześniej miałem okazję zaślepkę kupić w Mitasubiszi |
tak miałem w starym galu teraz myślałem o czymś bardziej eleganckim
fj_mike - 02-07-2014, 12:12
eremita, gratuluje pojazdu. Już od jakiegoś czasu czytam temat.
Osobiście w Galanta jeszcze raz bym nie uderzył
eremita - 02-07-2014, 15:29
fj_mike napisał/a: | Osobiście w Galanta jeszcze raz bym nie uderzył |
No wiadomo
Ja też kolejnego nie kupię bo tego nie sprzedam
Nie wiem co Gal ma w sobie jale jak do niego podchodzę to wyglądam tak lub tak lub tak lub tak lub tak
Normalnie samochód marzeń nawet go zgłosiłem do programu Samochód Marzeń Kup i Zrób. Pewnie nic z tego nie wyjdzie, do końca lipca mają wybrać więc żyję nadzieją
Sejfik - 18-07-2014, 13:30
Zdecydowanie zwykłe srebne felgi lepiej wyglądają.
dmi - 19-07-2014, 22:34
gołąb napisał/a: |
Ja w swoim nawierciłem otworki małe od spodu i złapałem asekuracyjnie na trytytki.... |
dziś na autobanie o mało nie zgubiłem jej na jednej trytytce się trzymała ; p
sory za ot...
eremita - 03-08-2014, 20:50
Galant u mechaniora to w chwili wolnej uwieczniłem najmłodszego MitsuManiaka
gargi12 - 03-08-2014, 22:30
gratki mój jeszcze w brzuszku więc niema się czym pochwalić furka zacna więc szerokości i bezawaryjności na naszych polskich drogach.pozdrawiam
|
|
|