[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Bardzo szybko wycierająca się tapicerka
mjsystem - 13-11-2014, 14:09
Swoją drogą urwał mi się suwak z tyłu fotela
RalfPi - 13-11-2014, 14:16
mjsystem napisał/a: | ZygZak napisał/a: | Apropos siedzenia jak siedzenia ale skóra na kierze i gałce ściera się straszliwie. Macie podobnie? |
Tak. Masakra. Trzeba się do tego przyzwyczaić, że nowe auta nie będą wieczne. BA!. Po kilku latach będą wyglądały jak kilkunastoletnie. |
Przesadzasz Sławek - nowe fury są jak najbardziej spoko.
Nie można demonizować - moja furka ma przeszło 4 lata i 82kkm i oprócz łożyska ślizgowego w MCPhersonie (które hałasuje) i paru drobiazgów nic nie wymieniałem, a samochód wygląda naprawdę dobrze.
Uwex - 13-11-2014, 15:40
ZygZak napisał/a: | skóra na kierze i gałce ściera się straszliwie |
bo "to" obok skóry nawet nie leżało.
lobuzek - 13-11-2014, 20:59
Właśnie przymierzam się do obszycia kierownicy i gałki PRAWDZIWĄ skórą.
ZygZak - 13-11-2014, 22:03
A może się ktoś wypowiedzieć na temat jakości skór na siedziskach w wersji intense? Przymierzałem się do wymiany tapicerki na skórzaną ale teraz mam wątpliwości czy jest sens.
mkm - 17-11-2014, 14:06
ZygZag, z tego co oglądałem tapicerki w Lancerach i Outlanderach - kilka z niewiadomym przebiegiem, ale na pewno "sporym" to jest bardzo dobrze.
Można napisać, że starzeje się godnie
lobuzek napisał/a: | Właśnie przymierzam się do obszycia kierownicy i gałki PRAWDZIWĄ skórą. |
To teraz napisz jaki rodzaj tej PRAWDZIWEJ skóry tapicer Ci polecił. Skóra taka jaka idzie na siodło czy na damskie rękawiczki?
Ile będzie kosztowało takie obszycie PRAWDZIWĄ skórą?
|
|
|