To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II Ogólne - [II 3.0 V6] JA4MT31X97Z016168 - perełka z salonu samochodów

Bartek - 12-12-2014, 15:03

Hubeeert napisał/a:
klocki,

tyyy ale NOWE były :mrgreen:

paweldm fakt, że drutów do powyciągania nawsadzanych przez poprzednich właścicieli pewnie wyjdzie wincyj - my oglądaliśmy go ok. godziny i zobaczyliśmy tyle, że odpuściliśmy

elmundialo - 13-12-2014, 11:48

Witam.Od niedawna jestem na forum i doszedłem do wniosku że ładne auta to od was można kupić.Sporo z Was kupiło auto nowe z salonu.Większość dba i szanuje.Śledząc wasze wpisy można całą historie auta poznać.Czy trzeba coś więcej,a i przebiegi roczne malutkie.Warunkiem tylko to czy będzie ktoś sprzedawał :D
pozdawiam

i9i - 13-12-2014, 12:09

elmundialo napisał/a:
Warunkiem tylko to czy będzie ktoś sprzedawał

Jak tu ktoś zagości na dłużej to do sprzedaży mu nie spieszno. Jak już się pozna własne auto, auta innych, a później obejrzy "perełki" z "second hand dealer", to choćbyśmy mieli najgorszego wałacha w powiecie to lepiej jest jeździć do jego zgonu niż oddać za bezcen (czyt. średnie ceny z allegro).
Bartek zaproście jegomościa do klubu, albo sami opisujcie co się dziś drutuje. Niech ludziska wiedzą na co zwracać uwagę.

elmundialo - 13-12-2014, 12:27

i9i napisał/a:
elmundialo napisał/a:
Warunkiem tylko to czy będzie ktoś sprzedawał

Jak tu ktoś zagości na dłużej to do sprzedaży mu nie spieszno. Jak już się pozna własne auto, auta innych, a później obejrzy "perełki" z "second hand dealer", to choćbyśmy mieli najgorszego wałacha w powiecie to lepiej jest jeździć do jego zgonu niż oddać za bezcen (czyt. średnie ceny z allegro).
Bartek zaproście jegomościa do klubu, albo sami opisujcie co się dziś drutuje. Niech ludziska wiedzą na co zwracać uwagę.

święta racja :lol:

Bartek - 13-12-2014, 20:02

Natenczas (imię Wojskiego ;) ) robimy przegląd pozakupowy - tarcze, klocki rozrząd i jakieś drobiazgi typu niedziałający kierunkowskaz lewy przód (ciekawe dlaczego ;) ) czy weryfikacja istnienia poduszek ;)

elmundialo, chyba źle zrozumiałeś moje zdanie - musimy wywalić druty jakie zostawili po sobie poprzedni wlaściciele (np. do dziś nie ma pióra tylnej wycieraczki i głębokie rysy w szkle tylnej szyby z tej przyczyny..... a piórko z Tesco nie kosztuje nawet 10 zł, ale do przyjazdu do nas nikomu się tego braku nie zachciało uzupełnić)

elmundialo - 13-12-2014, 20:36

odnośnie tych słów
,,Jak tu ktoś zagości na dłużej to do sprzedaży mu nie spieszno. Jak już się pozna własne auto, auta innych, a później obejrzy "perełki" z "second hand dealer", to choćbyśmy mieli najgorszego wałacha w powiecie to lepiej jest jeździć do jego zgonu niż oddać za bezcen (czyt. średnie ceny z allegro). "