To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero Ogólne - [Pajero] problemy z odpaleniem po przestanej nocy i lekkim p

Anonymous - 08-02-2007, 01:51
Temat postu: mam swiece
ja mam dostep do swiec NGK i tanio wiec zakupilem sobie 2 komplety.a niedodalem ze mieszkam teraz w luton w anglii wiec kupuje tanio i dlatego pytalem o te samochody
tutaj cale autko kupujesz za 200 funtow i mozna rozebrac.ps przekaznik tez rozbieralem od zazenia i jest w stanie idealnym w srodku wyczyscilem i umalowalem obudowe ale styki w kostce laczacej z instalacja byly w fatalnym stanie i wymienilem na nowe a rano proba generalna wszystko wyczyszczone swiece przygotowane.zyczcie mi powodzenia mam nadzieje ze od pierwszego odpali he he :mrgreen:

[ Dodano: 09-02-2007, 14:46 ]
dziekuje wszystkim za pomoc autko od pierwszego zapalilo i smiga jak trzeba.teraz walcze z wychodzaca rdza szpachla zakupiona autko czesciowo porozbierane czesci sie dorabiaja i konserwuja wiec niedlugo bedzie jak nowe.a mam jeszcze jedno pytanie a mianowicie czy 1wszy bieg tam jest taki slabiutki??bo wsumie to mozna ruszac z 2jki i dopiero tam ma moc i idzie a jedynka ma strasznie krotki rozbieg.moze to poprostu tak jest skrzynka biegow zbudowana[img][/img] to moje autko

Gene - 12-02-2007, 10:49

To raczej tak jest z tym 1-m biegiem. :wink: