Zloty i Spoty - Zlot 2015 - Dyskusje mocno przedzlotowe
Seichan - 06-09-2014, 21:42
Kochani, informujcie nas o tym, co jest nie tak. Jeśli region lubelski po raz kolejny zostanie organizatorem zlotu (o czym Wy ostatecznie zdecydujecie), będziemy negocjować z ośrodkiem ceny i warunki.
Tak naprawdę my niewiele przebywaliśmy w naszych domkach, dla większości organizatorów przeważająca część zlotu to były wycieczki plenerowe po innych domkach Dlatego Wasze opinie są dla nas cenne, tym bardziej, że w ciągu najbliższego miesiąca mamy się spotkać z właścicielami i wtedy będziemy mogli przekazać Wasze uwagi.
Co do obiadów - w przyszłym roku (o ile zlot będzie u nas ) zostanie uruchomiona druga kuchnia, więc czas oczekiwania zostanie znacznie skrócony.
Kto będzie organizatorem XIII Zlotu? Póki co nie wiadomo.
Z naszej strony możecie mieć pewność, że gdyby nikt nie wysunął swojej kandydatury, po raz kolejny zaproponujemy Wam Lubelszczyznę
koszmarek - 06-09-2014, 22:20
Renatka, z tego co widzieliśmy i opowiadała ekipa częstochowska to te domki drewbiane były ok.
My mieszkaliśmy od wtorku...
wojzi - 07-09-2014, 00:51
W drewnianych było spoko - mogę potwierdzić.
Dla mnie miejsce spoko i fakt, że macie w lublinie ekipę, która to może fajnie pociągnąć.
sieegurd napisał/a: | Firebee napisał/a:
a... i na następny ZLot przywożę kapelę metalową, która nam pokoncertuje
O nareszcie normalna muzyka |
Pomysł wyrąbisty - jestem pewien że wielu osobom by się spodobał.
mjsystem - 07-09-2014, 09:31
Dobra, dobra. Szkoda klawiszy w kompie, co by w nich tylko klepać i klepać. Wodnik się dowie, co poprawić, zrobi wszelkie konserwacje i wymiany. W kuchni będą kuchenne rewolucje, kelnerki przyprowadzą swoje koleżanki. Muzyka zastąpi umpa-umpa Drugi zlot w tym samym miejscu wychodzi łatwiej, szybciej i zawsze jest doskonalszy. Ekipa "onanizatorów" sprawdzona i zgrana (chętna na dodatek). Co tu jeszcze pisać? Klepiemy Firlej, temat zamykamy i tworzymy tematy typu "lista chętnych Firlej 2015" i już. Taka sytuacja...
Morfi - 07-09-2014, 10:02
Sławek lubię to <yes>
Sycior - 07-09-2014, 11:20
Ja byłem zakwaterowany w pawilonie. Standard= PRL, tylko że ja akurat wysokich wymagań nie mam. Abym miał się gdzie przekimać itd i nara. Bo ja w swoim pokoju spędziłem ledwie kilka godzin a takto ciągle gdzieś łaziłem bo nie przyjechałem po to żeby siedzieć w pokoju, albo żeby spać (co poniektórzy wiedzą że malutko spałem ). Zresztą nie byłem zaskoczony bo kilka razy bywałem w tego typu miejscach. Jak ktoś się spodziewał hotelowego standardu to sorry No i jeśli za rok będzie Firlej, to mam nauczkę żeby nie zdejmować klapek przed wejściem pod prysznic tylko myć się w klapkach :/ Całe szczęście pomogła maść i nie musiałem się udać do lekarza. Z rzeczy do poprawy to żeby ogarnęli czas oczekiwania na posiłki, w barze żeśmy sporo czekali, ale się doczekaliśmy bo w pewnym momencie nie przyjmowali zamówień. A w okrąglaku to na pizzę też się dłuuuugo czekało. Jak dla mnie za rok może być Firlej, dość blisko (dla mnie), wszystko w kupie, także nie trzeba było robić wielkich dystansów, no ale sam nie jestem
cwaniak - 07-09-2014, 11:47
mjsystem napisał/a: | Klepiemy Firlej, temat zamykamy i tworzymy tematy typu "lista chętnych Firlej 2015" |
Jak dla mnie to i może być pod gołym niebem, jedynie co bym prosił to o zmianę terminu. Nie ostatni weekend ale np przedostatni weekend wakacji, albo zrobienie ankiety z 2-3 datami zlotowymi
Jassmina - 07-09-2014, 13:42
Firlej! Firlej! Firlej! Było super i trzeba to powtórzyć z tą samą Ekipą Szalonych Organizatorów! Jesteście do tego stworzeni!
Poza tym ja bym chciała Zloty 2 albo i 3 razy w roku! Rok czekać, żeby zobaczyć MitsuVariatów to można jajo znieść....
mjsystem - 07-09-2014, 15:37
cwaniak napisał/a: | Nie ostatni weekend ale np przedostatni weekend wakacji, albo zrobienie ankiety z 2-3 datami zlotowymi |
Nie da rady. Klepane od lat, że termin ostatni weekend sierpnia jest niezmienny.
Jaro1974 - 07-09-2014, 15:50
W następnym roku 31 sierpnia przypada w poniedziałek więc tak nie jest źle
fj_mike - 07-09-2014, 16:07
mjsystem napisał/a: | Klepane od lat, że termin ostatni weekend sierpnia jest niezmienny. |
No właśnie, dlaczego?
Jaro1974 - 07-09-2014, 16:10
Myślę że to pytanie należało by skierować do wyższej instancji
cwaniak - 07-09-2014, 16:38
Jaro1974 napisał/a: | Myślę że to pytanie należało by skierować do wyższej instancji |
Albo zrobić glosowanie (ankiete)
Seichan - 07-09-2014, 16:53
Propozycje zmiany terminów już były.
Poza tym w takich ośrodkach jak Wawrzka czy Firlej ciężko jest się wpasować w inny termin niż ostatni weekend sierpnia. Nie wiem czy wiecie, ale dzięki temu, że zlot był w ostatni weekend sierpnia, już tydzień przed zlotem mieliśmy ośrodek do swojej dyspozycji i każdy kto chciał wcześniej przyjechać, mógł zmienić termin nawet na parę dni przed zlotem.
Poza tym w 2015 r. rok szkolny zaczyna się we wtorek, więc w razie czego 31 sierpnia - poniedziałek będzie czasem na powrót do rzeczywistości
cwaniak - 07-09-2014, 17:03
Seichan napisał/a: | Nie wiem czy wiecie, ale dzięki temu, że zlot był w ostatni weekend sierpnia, już tydzień przed zlotem mieliśmy ośrodek do swojej dyspozycji |
No to jednak tydzień wcześniej da się zrobić zlot, i wtedy kto by chciał może zostać na dłużej po zlocie. A tak wszyscy musza w niedziele opuścić ośrodek, by w poniedziałek wrócić do rzeczywistości
|
|
|