To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Zegary indiglo EA

Anonymous - 23-02-2007, 13:01

Prezętują się naprawde świetnie, tylko jaki będzie mniej więcej koszt tych tarcz ?
Jeżeli w granicy rozsądku to nawet się nie zastanawiam bo efekt jest SUPER !
Pozdrawiam ! :headbang:

Anonymous - 23-02-2007, 13:49

A ile tak z ciekawosci to dla Ciebie jest w granicach rozsadku za cos takiego :?: Dla porownania podpowiem ze zwykle biale tarcze na byle czym kosztuja w granicach 60PLN.
xcracing - 24-02-2007, 09:39

No to pięknie, pysznie, znakomicie! :mrgreen:
Zegary indiglo plus ramki chrom - mazenia się spełniają :biggrin:
Czekam niecierpliwie :mrgreen:

Anonymous - 24-02-2007, 10:59

Simones, pytałem ile to kosztuje a resztę zostawiam sobie do rozwagi czy stać mnie na to w chwili obecnej. Pozdrawiam !

[ Dodano: 24-02-2007, 11:07 ]
A jeżeli chodzi o ceny tarcz to jestem mniej więcej zorientowany ponieważ jestem zainteresowany ich kupnem. Białe są fajne ale INDIGLO supeeeer. I jeżeli chodzi o te drugie to ceny mają sporą rozbierzność i stąd moje pytanie. Jeśli ktoś dysponuje taką informacją to dajcie proszę znać jaka jest cena i gdzie to można zamówć. Dzięki, Pozdrawiam.

Wiktor - 24-02-2007, 12:06

ja mysle ze cena to bedzie około 200 zl, tyle płaciłem za tarcze ingilio do mazdy mx3
Anonymous - 24-02-2007, 12:43

Firma jeszcze nie okreslila konkretnej ceny tarcz, a nalezy pamietac ze same tarcze to nie wszystko, bo do ich swiecenia potrzebny jest inwerter. Z moich obserwacji i doswiadczen wynika, ze pewnie ok. 200PLN za komplet z inwerterem (ok. 140 tarcze + 58 inwerter). Postaram sie zrobic tak, zebysmy sie w tych 200 PLN zmiescili ze wszystkim wlacznie z przesylka, ale jak bedzie to sie okaze.
Anonymous - 24-02-2007, 14:03

Wielkie dzięki za info. Jakby coś się ruszyło w tej sprawie to bardzo proszę dajcie znać. Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam ! :p
Anonymous - 24-02-2007, 16:33

Przyszly dzis obwodki chrom, wiec sie troche pobawilem, a ze mialem wydrukowany na zwyklej kartce papieru w trybie superekono nasz projekt indiglo to poniosla mnie ulanska fantazja i...
foto starych zegarow:

foto namiastki tego co bedzie :biggrin: :

:pirate: :hello1: :wav: :thumbup:

Anonymous - 26-02-2007, 20:13

Już jest dooobrze :wav: :thumbup:

[ Dodano: 26-02-2007, 20:16 ]
Ja poprosze taki zestaw jak bedzie już dostępny ! :-) Już na to choruje :notworthy:

Anonymous - 27-02-2007, 07:55

Obwodki chromowe do Galanta EA juz sa gotowe i do kupienia. Koszt pojedynczego kompletu to 70 PLN, ale jesli zbierzemy 10 chetnych dostaniemy znizke, ile? tego mi nie powiedziano, ale zawsze cos, wiec narazie prosze wszystkich chetnych o wpisywanie sie do TEGO TEMATU.
Anonymous - 09-03-2007, 10:13

Simones, wiadomo już co i jak z tymi obwódkami albo tarczami ? Daj znać jak wiesz już coś w tym temacie. Dzieki i pozdrawiam ! :P
Anonymous - 09-03-2007, 14:30

Obwódki chrom super, zegary brzydkie - wyglądają jak ze skody octavi. Z tym indiglo to ja proponuje raczej mniej białego, tylko cieńkie obwódki i moze napis GALANT(jak w nocy sie takie zegary świecą to po oczach daje)

Nie lepiej zrobić wzór (podróbkę) zegarów high contrast, albo coś podobnego jak w nowym lancerze 2,0 (wszystkie napisy na czerwono)?

Anonymous - 16-03-2007, 02:16

Nie bylo mnie troche, bo mialem awarie kompa. Na obwodki jest ok. 5 chetnych - zapytam czy przy tej ilosci mozemy liczyc na dodatkowa znizke i dam znac w odpowiednim temacie. Ich montaz jest banalny, bo ramki wchodza na "wcisk" i zagina sie tylko po drugiej stronie rant. Czas operacyjny ok. 30 min z wyciagnieciem i wlozeniem zegarow.
Indiglo sie robia i zgodnie z zapowiedzia maja byc gotowe pod koniec miesiaca.

piwkotom - 23-03-2007, 14:10

OK. Pisze sie na tarcze w tej formie i Picior tez. Z tym ze chcielibysmy napis w kolorze niebieskim na obrotomierzu tak jak w preludzie tylke ze GALANT oczywiscie ;) i tak jak wspomnial Simones w miare czcionka zeby byla taka jak standardowa ;)
Jakby sie dalo jeszce to zeby byl znaczek Mitsu chociaz z tym moze byc problem :( ale jek sie da to chetnie :)

P.S. Dopisalem do ramek 2 chetnych, byc moze ze bedzie tez trzeci (to samo z tarczami) ale to dam znac jutro.

Moze dobrze by bylo zrobic zestawienie chetnych na tarcze i ramki i bedzie czarno na szarym co i jak ;)

Pzdr

Anonymous - 23-03-2007, 16:00

Hej Piwkotom, gdzies Ty byl jak Cie nie bylo :?: :wink:
Ze znaczkiem Mitsu nie ma szans - juz pytalem jest to prawnie zabronione, a to ze raz zrobili w jakims projekcie to z rozpedu, ale wiecej juz sie to nie powtorzy.
Jesli chodzi o napis to nie ma problemu - kazdy bedzie mogl sobie napisac na swoich zegarach co mu tylko przyjdzie do glowy w kolorze indiglo - czyli w dzien bialy, a po zapaleniu podswietlenia w wybranym kolorze, czyli niebieski, seledynowy czy jaki tam sobie wybierzecie. Miesiac powoli mija, wiec mysle, ze na dniach bedziemy mogli juz skladac zamowienia.