To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galancik sedan TD Radom

ViBeZ - 26-10-2014, 10:43

Kurcze :x Wkurza mnie że przez bandycki wygląt mojego auta wszyscy chcą sie ze mną ścigać, a to jeee diesel nie wyścigówka :roll: może jakaś naklejka z tyłu 'to diesel - nie ścigam się' :biggrin: :biggrin:
milo - 28-10-2014, 14:56

ViBeZ napisał/a:
Wkurza mnie że przez bandycki wygląt mojego auta wszyscy chcą sie ze mną ścigać, a to jeee diesel nie wyścigówka

Jeżdzisz jak emeryt :?:

awas - 28-10-2014, 21:15

Dobry człowieku - skąd masz te przednie przeciwmgłówki?
Ja też mam przedliftowy zderzak i zastanawiałem się co można by wsadzić w miejsce tych (niezbyt ładnych) seryjnych świateł przeciwmgłowych. Mógłbyś zapodać foto z bliska?

Sunderland86 - 29-10-2014, 13:05

awas napisał/a:
Ja też mam przedliftowy zderzak i zastanawiałem się co można by wsadzić w miejsce tych (niezbyt ładnych) seryjnych świateł przeciwmgłowych. Mógłbyś zapodać foto z bliska?

To są seryjne przeciwmgłowe montowane tylko w dieselu.

tresorex - 29-10-2014, 14:20

W dieslu montowali soczewki a w benzyniakach zwykłe halogeny? :roll: dziwnie

To chyba takie:

ViBeZ - 29-10-2014, 18:57

milo napisał/a:
Jeżdzisz jak emeryt :?:

Oczywiście że nie. Ale to nie jest typowe auto do bardzo szybkiej jazdy Gdybym takie chciał to bym jeździł Galantem 2.5 benzyna ;)

awas napisał/a:

Koledzy już odpowiedzieli ale i ja powtórzę - to seryjne lampki :P

Dzisiejszy gadżet - końcówka tłumika ulterek:

Edit: Wulgaryzm wykropkowany nadal jest wulgaryzmem.

ViBeZ - 12-11-2014, 11:02

Takie zabaweczki :roll:

W poprzednim aucie miałem suba i bardzo mi brakowało tego 'ciśnienia' dlatego na pierwszy ogień poszła skrzynka, dopiero następnym krokiem będą głośniki przód. Prawdopodobnie poleci HERTZ bez wzmaka. We wcześniejszym tyłkowozie byłem zadowolony z tych głośników na samym radiu i na wygłuszonych drzwiach więc i tu powinno być spoko.

Uprzedzając: Tak, wiem że wzmak jest słabszy niż głośnik. Wzmacniacz miałem kupiony wcześniej i ukryty w szafie z zamiarem podłączenia do czegoś innego ale za namową paru osób zdecydowałem się na kupno takiej skrzynki.

Nie żałuję :lol:

Zawsze jakieś klocki można pozamieniać gdyby się znudziły :wink:

eggforever - 12-11-2014, 18:53

Ja u siebie zrobiłem tak

Projekt w trakcie ale skrzynia nie wiele zabiera z bagaja, po drugiej stronie będzie zabudowany wzmacniacz. Generalnie na podobnych gratach widzę to robisz. Tylko nie wiem czy dobrze zrozumiałem, chcesz zasilić subwoofer z radia?

ViBeZ - 13-11-2014, 08:48

eggforever napisał/a:
Ja u siebie zrobiłem tak

Obrazek

Projekt w trakcie ale skrzynia nie wiele zabiera z bagaja, po drugiej stronie będzie zabudowany wzmacniacz. Generalnie na podobnych gratach widzę to robisz. Tylko nie wiem czy dobrze zrozumiałem, chcesz zasilić subwoofer z radia?

No ja nie bawie się w żadne zabudowy i wolę żeby stało wszystko jak stoi w tej chwili. W razie sprzedaży auta (której nie planuje) wyciągam i wsio :D Nie nie! Sub już jest podłączony pod wzmak natomiast głośniki z przodu chce wymienić i pozostawić pod samym radiem. Myślę tylko jeszcze co zrobić z fabrycznymi głośnikami w tylnej półce. Czy je wywalić całkowicie czy wstawić nowe? Chyba ta druga opcja bo słabo żeby puste miejsca zostały, a z ładnym zamaskowaniem tego w razie skasowania też za dużo roboty. Leniwy jestem :mrgreen:

eggforever - 13-11-2014, 17:42

Ja też mogę to wymontować, sprzedać jako seria bo oryginalna tapicerka leży w garażu. Ja takie rzeczy lubię robić dlatego sobie czasem dłubie. Jeśli chodzi o głośniki z tyłu to najlepiej odłączyć. Nie wnoszą nic do muzyki, grają w szybę i dają taki efekt echa. Faq Nazara zapewne znasz i tego raczej bym się trzymał. Dobry, wygłuszony przód i sub załatwi sprawę.
ViBeZ - 03-04-2015, 19:16

Pooozmieniało się troszkę :mrgreen:

+ pytanie:

czy ma ktoś przednie boczki z taką tapicerką w dobrym stanie? Bo moje jak widać strasznie wyglądają. Tył jest bdb tylko ten przód :? Nie moge dostać nic godnego uwagi, a może ktoś z forum zmieniał na skóre np. ;)

sveno - 03-04-2015, 19:22

ja mam ,ale trochę inny wzór tapicerki chyba. Sprawdzić mogę dopiero 19.03
ViBeZ - 03-04-2015, 21:55

sveno napisał/a:
ja mam ,ale trochę inny wzór tapicerki chyba. Sprawdzić mogę dopiero 19.03

To czekam na info i dalej sam się rozglądam. Są właśnie dwa rodzaje bardzo podobne :doubt:

Tomii - 03-04-2015, 22:09

ładnie siedzi :)

też mnie razi ten wytarty welur, na tapicerce Sport i Avance tak tego nie widać.

Kylu - 05-04-2015, 00:12

Ja mam w domu takie:

http://images34.fotosik.p...6b89d0995a4.jpg

http://olx.pl/oferta/cale...D5-ID8g3bB.html