MitsuManiaki.com - ...@mitsumaniaki.com - czyli rozdajemy prezenty :)
Efa! - 25-10-2005, 02:16
Dziękujemy, Firkołaju!
Kofi - 25-10-2005, 15:06
arekp napisał/a: | Halo halo ... po co przeciazac serwer skrzynkami 3MB ?? Kazdy z klubowiczow prawdopodobnie ma skrzynke, ktorej uzywa na co dzien. Nie lepiej utworzyc aliasy przekierowujace poczte na prywatne skrzynki klubowiczow?? |
Uwazam ze jest to rewelacyjny pomysl. A nawet jak ktos nie ma to proponuje zalozyc skrzynke na gmail.com i mitsumaniaki wykorzystac tylko jako alias. 3MB skrzynka to sie nadaje tylko na korespondencje, a do tego mamy forum i PW.
Hubeeert - 25-10-2005, 15:17
Ale ładnie brzmi nie uważasz stopspamKofi@mitsumaniaki.com
arekp - 25-10-2005, 19:28
Hubert, przeciez alias nadal bedzie ladny ... tylko poczta bedzie bezposrednio przekazywana na skrzynke konkretnej osoby zamiast ladowac na serwerze.
Po co obsluga tych skrzynek, co z antyspamem, zapomnianymi haslami, webmailem? Po co robic sobie problemy?
Juz wczoraj Firkowi pisalem, ze aliasy od zawsze robia najwieksze serwisy wiec chyba ma to jakis sens. Dla przykladu niech bedzie @irc.pl @debian.pl @php.net Pewnie wiekszosc z Was zna przynajmniej jedna z tych domen.
EDIT: literowka
raddex - 25-10-2005, 20:20
rzeczywiscie ladnie wyglada konto, aczkolwiek mi alias by wystarczyl, z tym ze jeszcze w sumie to ja na nic nie zapracowalem moimi postami.
chyba ze moderator bedzie tak wspanialomyslny i mi przydzieli konto
Ja nie pisze jak nie mam nic do powiedzenia, albo sie nie znam, bo nie chodzi mi tutaj o nabijanie licznika postow. Pisze jak sie chce cos dowiedziec itp.
Kofi - 25-10-2005, 20:35
Pamietaj ze nabijanie licznika postow zostalo wylaczone w dzialach o rozmowach oftopic itp.
badz dumny ze swoich 34 postow bo te nabiles najprawdopodobniej w konkretnych tematach.
Ja jestem za przekierowaniem i o przekierowanie poprosilem.
kofii@mitsumaniaki.com >>>EKSTRA.
hubeeeeert@mitsumaniaki.com tez fajnie brzmi
Karwoś - 25-10-2005, 20:42
Wydaje mi sie że przekierunkowanie do starych naszych wypróbowanych adresów będzie lepsze i łatwiejsze i praktyczniejsze.
TNT - 25-10-2005, 20:43
mysle ze to ulatwi nam zycie zamiast szukac jakis adres wpisujemy nicka i gotowe ja juz mam i bardzo mi sie podoba
Hubeeert - 25-10-2005, 21:01
a ja chciałbym zwrócić kolegom uwagę na tzw skan-boty czyli programy spamerów przeszukujące fora internetowe w poszukiwaniu adresów e-mail. Prosze żebyście nie pokazywali ich tak publicznie albo wstawili przynajmniej napis stopspam przed nickiem żeby tym sqr****** nie ułatwiać pracy
raddex - 25-10-2005, 21:11
w nawiazaniu do Huberta, informuje, ze jak ktos chce od teraz wyslac do mnie maila to niech usunie napis NOSPAM sprzed e-maila
a z adresu raddex @ mitsumaniaki . com bylbym bardzo zadowolony, ktory by przekierowywal na moj adres z profilu
Hubeeert - 25-10-2005, 21:19
To jeszcze tytułem wyjaśnienia - profil użytkownika forum jest widoczny dopiero po zalogowaniu się na forum. Tego program nie zrobi. Mi chodziło o adresy które pokazywaliście w treści wiadomości.
JCH - 25-10-2005, 21:54
Hubeeert napisał/a: | a ja chciałbym zwrócić kolegom uwagę na tzw skan-boty ... żeby tym sqr****** nie ułatwiać pracy |
No to może przeedytujcie każdy swoje posty poczynając od pana panie Hubeeert
Hubeeert - 25-10-2005, 22:04
Panie na Pana to trzeba mieć wygląd i pienądze Juz przeedytowałem - dzieki za przypomnienie
Firebee - 25-10-2005, 22:52
tak czy inaczej macie wybór skrzynka albo przekierowanie.. a im wiecej osob bierze przekierowanie tym wieksze robia sie skrzynki:P
Pozdro
Firuś..
Efa! - 26-10-2005, 03:06
A tam jest taka opcja w ustawieniach: prześlij dalej na konto: i tu ramka do wpisania... Czy to działa?
I jeszcze raz dzienks
|
|
|