Pajero II - [3.5 V6] DOHC24V
Heilsberg - 16-11-2014, 01:21
Ta trójka przygotowana ale nie jeżdżona. A ten zderzak z tyłu to się odłamał pod marketem.
Marcus65 - 16-11-2014, 02:36
Przygotowana, żeby się lepiej sprzedać (czyt. robić wrażenie na potencjalnym nabywcy). Więc zakładałbym raczej, że to jakaś próchnica. Ale mogę się mylić
Pozdro
Marcus
TangoKK - 16-11-2014, 08:47
Marcus65 napisał/a: | Przygotowana, żeby się lepiej sprzedać (czyt. robić wrażenie na potencjalnym nabywcy). Więc zakładałbym raczej, że to jakaś próchnica. Ale mogę się mylić
Pozdro
Marcus |
Jakoś nie chce mi się wierzyć żeby ktoś wydał około 10 koła (bo tyle pewnie kosztowały bajery typu lift, wyciągarka, snoorkel, bagażnik, drabinka) na przygotowanie samochodu do sprzedaży. Coś musi być nie halo
darektr - 16-11-2014, 10:47
Jeszcze pytanie, jak sprawdzić stan pompy, co mnie trochę martwi jak jest załączony tylko tył to nie świecą kontrolki jak zapnę 4l zapala się tylko przód. Proszę jeszcze o poradę na co zwrócić uwagę bo zamierzam go kupić.
[ Dodano: 16-11-2014, 10:50 ]
Jeśli by był ktoś z okolicy zapłaciłbym za pomoc w oględzinach.
piotr277 - 16-11-2014, 19:32
darektr napisał/a: | jak sprawdzić stan pompy |
Jeśli jest rachunek za wymianę zbiornika i pompy - była zmieniana. Jeśli nie ma - to nie była.
darektr napisał/a: | jak jest załączony tylko tył to nie świecą kontrolki jak zapnę 4l zapala się tylko przód |
Prawdopodobnie przepalone żarówki sygnalizujące napęd 2H.
darektr napisał/a: | Proszę jeszcze o poradę na co zwrócić uwagę bo zamierzam go kupić. |
Lepiej faktycznie poszukaj pomocy i opinii kogoś kto się zna na tego typu samochodach (4x4). I sprawdź działanie napędów w praktyce (czyli jakiś lekki teren). Powodzenia!
|
|
|