Nasze Miśki - Więcej niż Invite, mniej niż EVO
Sunderland86 - 15-11-2014, 22:08
Ja również spodziewałem się egzotyki a tu taka historia...
Gratulacje i zadowolenia z nabytku
jacek11 - 15-11-2014, 22:14
Fajna bryka lewa tylna lampa ok.
Gratulacje,i zadowolenia z auta
sveno - 15-11-2014, 22:14
Matejko napisał/a: | jakbyś galanta opisał | Galant ma inne wady no może korozja się pokrywa.
tyku napisał/a: | sveno, Jest zazdrosny. | nope. Jakby tam jakaś V-ka była to może jeszcze trochę i by niewiele brakowało do zazdrości
Seiji napisał/a: | chciał bym kolegę oficjalnie powitać w XXI wieku | no właśnie nie. Sąsiad siostry ma Astre IV. Porównywaliśmy auta mając je obydwa na podjeździe. Różnica jest znaczna: blacha jest blachą a nie tekturą, lakier nie rysuje się aż tak od paznokci, pod klamkami, środek ładniejszy i miększy. Na szybko jakiś kolosalnych niedociągnięć jak klapa w Lancerze nie znalazłem. Nie wiem jak tam silnik, dynamika i spalanie, bo nie jeździłem.
Matejko - 15-11-2014, 23:10
dla mnie najlepszym testem jest:
-opuscic szybe w drzwiach do połowy i je zamknąć,
zawsze podobało mi się to że w jakimkolwiek audi dźwięk był głuchy, w galancie - jakby wewnątrz drzwi była zbita butelka, niestety lancerowi bliżej do audi
ale spokojnie mam go dopiero 1 dzien, przejechalem 80km, dajcie chwile porównam do galanta, spokojnie
miałem galanta fajny był, ale każdy kto sprzedał wskazywał te same wady, których nie widział gdy posiadał auto...
a jeśli chodzi o korozje - biężących focusów już nie będzie, jak lancery będa jezdziły, więc nie jest tak źle
jacek11 - 15-11-2014, 23:22
Matejko napisał/a: | a jeśli chodzi o korozje - biężących focusów już nie będzie, jak lancery będa jezdziły, więc nie jest tak źle |
I to mi się podoba
sveno - 15-11-2014, 23:56
skubany, ładny jest
Seiji - 16-11-2014, 02:05
mam ostrą chrapkę na białego :>
sveno - 16-11-2014, 08:16
Matejko, będą jakieś mody?
Uwex - 16-11-2014, 09:03
Matejko - gratuluję , będzie pan zadowolony !
Fragu - 16-11-2014, 10:13
Nooo z tymi spojlerami wygląda zacnie! Niech się sprawuje!
Matejko - 16-11-2014, 10:18
sveno napisał/a: | Matejko, będą jakieś mody? |
Nie bardzo jest z czym, chce go odchromic, I zrobić czarno pod tablica rejestracyjna z przodu, stojak na flaszke z tyłu ma, plug z przodu też,18 na pewno zostaną na zimę, bo w śmiesznych pieniądzach mam nowe opony(taniej niż bym kupił Opony na 16"), końcówkę wydechu mam do wymiany mimo że to oryginalny gadzet mitsubishi, no i sam nie wiem co jeszcze.
Wiem... mialem to w bmw compakcie z mpakietem, którego miałem przez miesiąc: czarna podsufitka!
sveno - 16-11-2014, 11:49
Matejko napisał/a: | stojak na flaszke z tyłu ma | wielofunkcyjny robi także za uchwyt do otwierania klapy
Matejko napisał/a: | chce go odchromic, I zrobić czarno pod tablica rejestracyjna z przodu, | dobry pomysł. Zmień lampy na poliftowe, albo LED https://www.youtube.com/watch?v=tv_FjdSo520
Matejko napisał/a: | końcówkę wydechu mam do wymiany mimo że to oryginalny gadzet mitsubishi, | no właśnie, o tym zapomniałem. Oryginalny gadżet a wygląda jak z chińskiego bazaru. Czy jest tak samo mocowana jak w Invite? Na trzy śrubki?
tyku - 16-11-2014, 11:58
Matejko, Zapomniałem , zapraszamy do działu : http://forum.mitsumaniaki.pl/index.php?c=48
londolut - 16-11-2014, 14:39
Fajny transporter Zadowolenia i szerokości
krzychu - 16-11-2014, 15:59
Początkowo miałem się nie odzywać, ale dziwi mnie taki zachwyt tym tematem. A co mnie dziwi? Że Lancer CY jest na rynku od 7 lat? Co prawda ten jest w ładnym dla tego modelu kolorze i w jednym z 2 sensownych wyposażeń (Intense/Instyle). Jest podobny opisany już na forum i tam ledwo 5 postów od 2010 z czego jeden mój.
Więc model ani egzotyczny (za takim bym uznał np. wersje 2,4 AWD), żadne tam EVO, A jeszcze jak tytuł brzmiał "więcej jak Lancer" ..... Rozumiem, że wszystko to koledzy więc warto coś tam napisać. Ja też gratuluję chociaż jakoś się nie znamy, niech służy.
A co do modelu. Zdziwiło mnie, że jak to stwierdziłeś jest cichszy od Alfy Wszyscy narzekają, że głośno, co tam na forum Alfy piszą? Podobno mój jeszcze cichszy jest więc jest 2 razy cichszy od Alfy?
Druga sprawa do dziwi mnie post sveno, zalatuje mocno stylem rezona. W każdym razie ja znam co najmniej jednego zadowolonego użytkownika Lancera CY zaraz go poproszę o zweryfikowanie czy mówię prawdę.
A co do spalania, sveno pokaż mi proszę samochód w bezynce o podobnej mocy ze stajni Mitsubishi który pali mniej. Pokaż mi. Bo np. mój poczciwy 4G63 pali litr więcej, a jakby patrzeć na suche dane to ma ponad 10 koni mniej, jest też prawie 100kg lżejszy.
A co do korozji to pojechałeś, na razie nie widać takich problemów, a (cytat) "zakładać" można dużo.
|
|
|