Outlander III GEN Techniczne - Jak wyłączyć automatyczne składanie lusterek
sebowy - 21-02-2017, 00:21
tokyo napisał/a: | dodatkowy modul |
kurde... myślę ze wersja którą kupiłem powinna to mieć no wyższej już nie mogłem wziąć...
są to pierdoły , jakieś tam drobiazgi ... ale tworzą opowieść/legendę modelu, ba nawet markii.
wielas - 23-10-2018, 20:52
Witam
Mam dopiero od tygodnia Outandera 3 . Czy ktoś z klubowiczów bardziej doświadczonych może napisać, jak się sprawują składane lusterka w zimie. Chodzi mi o to czy nie uszkadzają się podczas otwierania/zamykania od mrozu, lodu śniegu itp.
I drugie pytanko - mam radio z ekranem dotykowym ale bez nawigacji, czy tam jakaś opcja wyłączająca funkcję składania lusterek.
z góry dzięki za info
wielas
arokub - 24-10-2018, 07:49
Mam za sobą dopiero jedną zimę, ale na oba pytania odpowiem: nie. Nie uszkadzają się, opcji wyłączania nie ma (rok modelowy 2017, więc możliwe, że w nowszych się coś zmieniło).
rajan - 24-10-2018, 22:03
wielas napisał/a: | Chodzi mi o to czy nie uszkadzają się podczas otwierania/zamykania od mrozu, lodu śniegu itp. |
Raczej się nie uszkadzają, choć automatycznie otwieranie miałem chyba jedną zimę.
wielas napisał/a: | I drugie pytanko - mam radio z ekranem dotykowym ale bez nawigacji, czy tam jakaś opcja wyłączająca funkcję składania lusterek. |
Wyłączanie masz w radiu z nawigacją (MMCS) - poza tym możesz poprosić o to w ASO (przez komputer). Ja mam ustawione, że lusterka otwierają po odpaleniu pojazdu i składają przy gaszeniu.
tokyo - 02-11-2018, 00:47
mozna zaprogramowac tak zeby skladaly i rozkladaly sie po drugim nacisnieciu przycisku w pilocie
|
|
|