To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Techniczne - [MSS ALL] KOŁA Rozstaw śrub

MariuszZ - 11-11-2005, 12:59

Gotek napisał/a:
A więc co nastąpiło... kupiłem alu felgi i do tego udało mi sie jeszcze znaleść orginalne mitsubishi 15" bardzo mi sie podobają i jestem zadowolony. Na poczatku załozyli mi 65 i obcierały o nadkola i zmienili na 55 i jest dobrze... gość mowił ze to znaczy ze auto było obinżane czy to prawda??:> mozna na takiej podstawie powiedziec ze auto bylo obnizane? Jak chcecie to wysle wam zdjecia moich "nowych" kół.
Pozdrawiam

W Spejsie profil 55 (przy szerokości 195) to standard dla felg 15", więc nie wydaje mi się, aby założenie wyższego profilu świadczyło o obniżaniu auta.
A fotki wrzuć- chętnie popatrzę :)

Bartek - 11-11-2005, 14:39

Sprawdzilem fakture: DOTZ Imola 7"x16". Ich podstawowym problemem jest mieciusienkie alu z ktorego sa odlane - wszystkie mialy pogiete obrecze po wewnetrznej stronie przy oponach 205/55r16 na nowym Fordzie Mondeo
piotras - 11-11-2005, 15:50

To dziwne bo ja mam DOTZ Jarama i są zajebiście wytrzymałe. Przy 80km/h wpadłem na cegłe(kamień) tak z 30 cm wysokości przednim i tylnym lewym kołem no i przy oponach profil 50 lekko od strony wewnętrznej wygieła mi sie ta co była na przodzie. Wyprostowali i ją i jest cacy