Nasze Miśki - C66A Bartka
MitsuMarcin - 08-02-2015, 15:19
bartman, No masz bardzo ciekawy egzemplarz trochę pracy i będzie git.Z tego co mi napisałeś nie ma m takich częsci lecz jak coś będziesz kiedyś potrzebował to pisz.Co do stanu wizualnego jak i prania tapicerki to szkoda że masz do mnie tak daleko bo ja zajmuje sie auto detailingiem to by się go odświerzyło.Pozdrawiam
Wojciech Bogacz - 13-02-2015, 14:44
Heh - jak dorobię się kolejnego wozidła, to mój Lancer też chyba wyląduje gdzieś na jakiejś kuracji upiękrzającej, wosk, polerka i te sprawy
bartman - 16-02-2015, 02:51
Lancer pare dni temu wrocil od mechanika, cale szczescie sprzeglo jeszcze pojezdzi, posypal sie wysprzeglik.
teraz jest zupelnie inna bajka przy zmienizmienianieu biegów.
dodatkowo uciążliwe były hałasy z tłumika, gdy o 5 odpalalem autko wszyscy wokół sie budzili
wymienione zostalo zlacze elastyczne, wstawione zostaly nowe uszczelki i tlumik zostal pospawany, teraz chodzi idealnie az chce się go wkrecac na obroty powyżej 4tys
niestety podejrzewalem ze progi sa w kiepskiej kondycji i o tym mnie też poinformowal mechanik wiec od marca zbieramy sie za blacharke:) zastanawiam sie tylko czy sa jakies reperaturki progów do Lancera , albo czy pasuja od jakiegos innego wozidelka czy bedzie trzeba sztukować
bartman - 08-03-2015, 19:45
tak na świeżo po 1 ładnym dniu marcowym
umyty, wysprzątany, ale co z tego jak zamiast być srebrnym jest bardziej rudym
ale co zrobić ,bede rozglądał się za ładniejszym egzemplarzem albo łatwiejszym do odratowania pod względem blacharki, dodatkowo wełszy pionierki w tylne mocowania głośników ,z tym że trzeba mimo wszystko zabudować bagażnik tymi plastikami bo jest gra tak jak grać powinno
filll - 08-03-2015, 20:14
bartman napisał/a: | bede rozglądał się za ładniejszym egzemplarzem albo łatwiejszym do odratowania pod względem blacharki |
Łatwo nie będzie... Trzymam kciuki!
bartman - 08-03-2015, 23:41
doskonale zdaje sobie z tym sprawę, ale wybór poszerzymy o colta c50, ew lancera cb0 od biedy moze byc CA0 głównie zdrowy egzemplarz, do poprawek też może być, głównie pod swapa na 2.0
ciekawi mnie tylko czy atrapa grilla z CB0 podejdzie do C66?
bartman - 16-03-2015, 19:10
wiosenny
Hugo - 16-03-2015, 22:24
Z tym zderzakiem Lancerek jakiś taki uśmiechnięty się wydaje
owiecs - 17-03-2015, 20:32
ha! o pytanie o progi mogę się podłączyć, bo blacharz jak krzyknął cenę za dorabianie to mi włosy na głowie stanęły
bartman - 17-03-2015, 22:39
zapytam z ciekawości, ile ?;>
owiecs - 17-03-2015, 23:09
zobacz mojego miśka na forum:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=90242
Ja liczyłem, że zmieszczę się do 2000, blacharz powiedział, że niekoniecznie. Może wyjść 2500-2800, oczywiście zależy co z progami wewnętrzną warstwą - oczywiście mówimy o dorabianiu progów w komplecie (prawy + lewy).
Ale na oko, mój Lancelot bardziej przygnity.
|
|
|