To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant kombi 2,5v6,2000r,kombi, srebrny, Poznań

mati_z - 29-01-2015, 16:56

Co to za żona co woli paszczura od miśka? :oops: :evil: :mrgreen: :P
angela400 - 29-01-2015, 16:59

McCoy napisał/a:
angela400 napisał/a:
Chcialem brac ale zona chciala passata a wiecie jak to jest z kobietami, ze za duzo spali ze duze oc bla bla bla.

To po co cały ten cyrk?

Rozumiem ze chodzi tobie o sprawdzenie auta ?
chcialem pokazac zonie ze w galu bedzie sie lepiej czula i myslalem ze da sie przekonac. JednaK nadzieja matka glupich, uparla sie i pojechalismy po passata. Ale postanowilen ze za pol roku jak bedzie kasa sprawie sobie Gala dla siebie:)

W kazdym razie dzieki za pomoc wszystkim uzytkownikom.

czapelka - 29-01-2015, 17:04

mati_z napisał/a:
Co to za żona co woli paszczura od miśka? :oops: :evil: :mrgreen: :P

Z tego co zauważyłem, przeważyły(jak u chyba każdej kobiety) sprawy ekonomiczne- z rozmowy wynikało że passat był za 10 tys. ;)

Pozdro, życze aby nowy nabytek się sprawował.

McCoy - 29-01-2015, 23:13

Wieś wagen pasiok to dla mnie temat nie do przejścia.Za 10tys.pln ,pewnie tdi z przebiegiem pół mln km.ekonomia wyjdzie z czasem....turbo,wtryski.dwumas,wielowahacz podobnie jak w galu.Moze blachy ma wagen lepsze i tyle jego zalet.Posopolity i oklepany, tyle ze czesci wiecej na szrotach niz do mitsu i byle źgoj toto naprawi.
Bartekkita - 30-01-2015, 03:12

McCoy napisał/a:
Wieś wagen pasiok to dla mnie temat nie do przejścia.Za 10tys.pln ,pewnie tdi z przebiegiem pół mln km.ekonomia wyjdzie z czasem....turbo,wtryski.dwumas,wielowahacz podobnie jak w galu.Moze blachy ma wagen lepsze i tyle jego zalet.Posopolity i oklepany, tyle ze czesci wiecej na szrotach niz do mitsu i byle źgoj toto naprawi.

Ale dzięki temu wszystkie części nowe, czy ori używki dostaniesz w żabce za rogiem. Co z tego, że do Galanta też znajdziesz, ale o tym większość nie wie. Poza tym nawet Kaziu naprawi. Co do blach popatrz na klapy w kombi. Tyle już widziałem zżartych chyba, że połowa walonych w zad :P

Co do kielichów to nie uwierzę, że nie zżarło ich od dołu. Nie ma takiej opcji jak dla mnie. A to, że Ci tak powiedzieli, no to cóż wcale się nie dziwie. Cena za robotę kielichów jest niska, a roboty przy tym jest sporo.