To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.5 V6, srebrny Avance, kombi, Pabianice

Paweł84 - 05-02-2015, 23:24

McCoy
jeszcze jeden popis wiedzy, i ciśniecie po koledze tucci w dziale nasze miski , ładne auto kupił pewnie w miejscowości na ce zet , a to sól w oku McCoy a, naszego strażnika i skarbnicy wiedzy
:badgrin: :badgrin: :badgrin:

[ Dodano: 05-02-2015, 23:35 ]
McCoy napisał/a:
czyli jednak sie zgadzasz z moim nędznym wywodem.
Paweł84 napisał/a:

jakie to wielkie szczęście ,ze jesteś na forum, taki specjalista, z takim autem kupionym z RFN, którego zazdrości większość forum , pewnie od prawdziwego Niemca z blitzkriegu ,
powiem Ci tak...popychacze nie klepią,antena działa,hamulce nie biją,kielichy nie rdzewieją,nic nie telepie na drugim biegu,na śniegu nie rzuca tyłem,silnik oraz skrzynia działa poprawnie...szyby nie parują nawet gdy dmuchawa jest na jednej kresce.

nie no , to super masz kozacki sprzęt , jedyne słuszne auto na forum
reszta zajechane trupy na dyskotece- mogłem Cie zacytować ?

misza116 - 05-02-2015, 23:44

McCoy napisał/a:
powiem Ci tak...popychacze nie klepią,antena działa,hamulce nie biją,kielichy nie rdzewieją,nic nie telepie na drugim biegu,na śniegu nie rzuca tyłem,silnik oraz skrzynia działa poprawnie...szyby nie parują nawet gdy dmuchawa jest na jednej kresce.

No to igła panie....
Szkoda zaśmiecać wątku, i tak zaraz mod usunie wszystko, i słusznie. McCoy wyluzuj, chyba nie ma tu auta pod którym nie miałbyś spinki, to kosztuje niepotrzebne nerwy.

McCoy - 05-02-2015, 23:54

Masz racje...nie moje małpy i nie mój cyrk.Pozdrawiam serdecznie.p.s.jezeli ktos nie ma możlowości sprowadzniea sobie galanta we własnym zakresie,to dobrą alternatywą jest jechać do chłopaków z czapli.z tego co czas pokazał,to czasami mają naprawde dobre auto do sprzedania.
Paweł84 - 06-02-2015, 01:29

McCoy
może odstaw już tego stumbrasa , bo chyba złe działa na Ciebie , totalnie Ci się pomieszało

fj_mike - 06-02-2015, 10:30

Zamykam.

Paweł84, używaj funkcji "cytuj", trudno się czyta twoje posty.