To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - Dywaniki welurowe do Galanta EA

alex87 - 17-02-2014, 19:31

Witek vel Mysza, co z tymi zdjęciami ?
jeśli dałeś 140 zł to tanio przecież.
czy taka możliwość nadal jest ?
szczególnie chodzi mi o tylne aby nie były to regularne prostokąty tylko właśnie dopasowane pod te zwężęnia między szynami ..

gołąb - 17-02-2014, 19:57

Za 170 w aso do gala można było na sam przód kupić , naprawde fajne grube dywany (tył przeważnie się nie niszczy), np teraz do grandisa chciałem i w/g katalogu sam przód występuje tylko w "gumie" a welur tylko w kpl. Za 500 stówek niestety...
Tomek - 17-02-2014, 20:06

gołąb napisał/a:
Za 170 w aso do gala można było na sam przód kupić , naprawde fajne grube dywany (tył przeważnie się nie niszczy), np teraz do grandisa chciałem i w/g katalogu sam przód występuje tylko w "gumie" a welur tylko w kpl. Za 500 stówek niestety...

co??

mówię przecież, że za 169 zł jest w ASO cały komplet welurów

Witek vel Mysza - 18-02-2014, 06:25

Postaram się zrobić dziś fotki.

[ Dodano: 18-02-2014, 21:41 ]
Oto tak wyglądają:

Tomii - 19-02-2014, 21:42

Witek vel Mysza napisał/a:

Oto tak wyglądają:

Daj namiar gdzie je kupiłeś, widzę że b.dobrze wycięte, zwłaszcza przód

bialyjayz - 19-02-2014, 22:42

no to ja mam chyba takie same w moim :D tylko dodatkowo wydziargane "GALANT" na czerwono :)
Witek vel Mysza - 20-02-2014, 06:35

bialyjayz napisał/a:
no to ja mam chyba takie same w moim :D tylko dodatkowo wydziargane "GALANT" na czerwono :)
Też takie miałem, tylko cieńsze i już zużyte. Dlatego na zamówienie skopiowano mi wzór i zrobiono dywaniki z grubego weluru o kształcie pasującym do gala. Mogłem zrobić więcej dlatego pytałem. Nikt nie chciał więc zamówiłem 2 komplety dla siebie. Mam jeszcze czarne ale czekają na drugiego galanta. Gdyby zebrała się dłuższa lista chętnych to pewnie można wznowić zamówienie.
bialyjayz - 20-02-2014, 07:24

Witek vel Mysza napisał/a:
Też takie miałem, tylko cieńsze i już zużyte. Dlatego na zamówienie skopiowano mi wzór i zrobiono dywaniki z grubego weluru o kształcie pasującym do gala. Mogłem zrobić więcej dlatego pytałem. Nikt nie chciał więc zamówiłem 2 komplety dla siebie. Mam jeszcze czarne ale czekają na drugiego galanta. Gdyby zebrała się dłuższa lista chętnych to pewnie można wznowić zamówienie.

To już masz Pierwszego chętnego :) chyba, że chcesz odsprzedać te które są do nowego Gala :P

Witek vel Mysza - 02-03-2014, 16:21

Może jeszcze ktoś? Bo słaba cena wyjdzie przy jednostkowym zamówieniu, a swoich póki co nie sprzedaję.