Galant - Ogólne - Dywaniki welurowe do Galanta EA
alex87 - 17-02-2014, 19:31
Witek vel Mysza, co z tymi zdjęciami ?
jeśli dałeś 140 zł to tanio przecież.
czy taka możliwość nadal jest ?
szczególnie chodzi mi o tylne aby nie były to regularne prostokąty tylko właśnie dopasowane pod te zwężęnia między szynami ..
gołąb - 17-02-2014, 19:57
Za 170 w aso do gala można było na sam przód kupić , naprawde fajne grube dywany (tył przeważnie się nie niszczy), np teraz do grandisa chciałem i w/g katalogu sam przód występuje tylko w "gumie" a welur tylko w kpl. Za 500 stówek niestety...
Tomek - 17-02-2014, 20:06
gołąb napisał/a: | Za 170 w aso do gala można było na sam przód kupić , naprawde fajne grube dywany (tył przeważnie się nie niszczy), np teraz do grandisa chciałem i w/g katalogu sam przód występuje tylko w "gumie" a welur tylko w kpl. Za 500 stówek niestety... |
co??
mówię przecież, że za 169 zł jest w ASO cały komplet welurów
Witek vel Mysza - 18-02-2014, 06:25
Postaram się zrobić dziś fotki.
[ Dodano: 18-02-2014, 21:41 ]
Oto tak wyglądają:
Tomii - 19-02-2014, 21:42
Witek vel Mysza napisał/a: |
Oto tak wyglądają:
|
Daj namiar gdzie je kupiłeś, widzę że b.dobrze wycięte, zwłaszcza przód
bialyjayz - 19-02-2014, 22:42
no to ja mam chyba takie same w moim tylko dodatkowo wydziargane "GALANT" na czerwono
Witek vel Mysza - 20-02-2014, 06:35
bialyjayz napisał/a: | no to ja mam chyba takie same w moim tylko dodatkowo wydziargane "GALANT" na czerwono | Też takie miałem, tylko cieńsze i już zużyte. Dlatego na zamówienie skopiowano mi wzór i zrobiono dywaniki z grubego weluru o kształcie pasującym do gala. Mogłem zrobić więcej dlatego pytałem. Nikt nie chciał więc zamówiłem 2 komplety dla siebie. Mam jeszcze czarne ale czekają na drugiego galanta. Gdyby zebrała się dłuższa lista chętnych to pewnie można wznowić zamówienie.
bialyjayz - 20-02-2014, 07:24
Witek vel Mysza napisał/a: | Też takie miałem, tylko cieńsze i już zużyte. Dlatego na zamówienie skopiowano mi wzór i zrobiono dywaniki z grubego weluru o kształcie pasującym do gala. Mogłem zrobić więcej dlatego pytałem. Nikt nie chciał więc zamówiłem 2 komplety dla siebie. Mam jeszcze czarne ale czekają na drugiego galanta. Gdyby zebrała się dłuższa lista chętnych to pewnie można wznowić zamówienie. |
To już masz Pierwszego chętnego chyba, że chcesz odsprzedać te które są do nowego Gala
Witek vel Mysza - 02-03-2014, 16:21
Może jeszcze ktoś? Bo słaba cena wyjdzie przy jednostkowym zamówieniu, a swoich póki co nie sprzedaję.
|
|
|