To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Windows 10

viader - 13-08-2015, 15:13

Zainstalowałem i jestem zadowolony. Wcześniej miałem 7 64bit i miałem problem z dyskiem ssd, który zamrażał system. Win 10 chodzi bez problemu, nie musiałem bawić się w żadne dodawanie sterowników. Po aktualizacji jest możliwość powrotu do poprzedniego systemu bo jest on zapisany w katalogu windows old i jest normalnie opcja przywrócenia. Jeśli nie chce się powrotu to można te dane usunąć (u mnie zajmowały 30GB). Wszyskie programy, które miałem zainstalowane na 7 dalej działają na 10.
Obywatel - 14-08-2015, 11:01

Zastanawia mnie ta zmiana strategii Microsoftu - do tej pory nigdy tak nachalnie nie wciskali żadnych swoich produktów. Ja mam "7" i jestem zadowolony. Jeśli coś działa, to nie widzę potrzeby, żeby to zmieniać. Kopanie się z przywróceniem do życia komputera i dochodzenie z nim do ładu przez najbliższe tygodnie brzmi dla mnie jak koszmar senny więc ja na pewno systemu nie zmienię. Jeśli już, to przy okazji wymiany komputera.

apg2312 napisał/a:
stara, dobra Vista ;) Która nie wiem czemu jest uważana za nieudaną...

Dokładnie! Mi bardzo przypadła do gustu Vista - miała całe mnóstwo usprawnień w porównaniu do XP. Siódemka jest jeszcze lepsza - po prostu uwielbiam ten system :D Ósemka to dla mnie skaranie boskie :| W żadnym systemie w odruchu bezradności nie używałem tak często funkcji "szukaj". Ostatnio np. pytanie za 100 punktów - gdzie jest kosz? Po prostu nie ma [cenzura] kosza :shock: :!: Poddałem się...