To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - Radary i Fotoradary

Anonymous - 07-06-2007, 17:49

Rzeczywiście w na wysokości Hermanic... stoi atrapa na ograniczeniu 70 :!: Znaki ostrzegawcze! Mimo, że atrapa, trzeba uważać, niejedną stłuczę tam widziałam...
Trzeba jeszcze zdjąć nogę z gazu w Harbutowicach :!: Tam też ograniczenie do 60! Na stacji bęzynowej często stoją z radarem czerwonym Fiatem Palo :shock: , a radiowóz stoi jakieś 300 m dalej.
A ten radar w Ustroniu, o którym pisałam wcześniej jest na skrzyżowaniu drogi Skoczów - Wisła, Ustroń - Cieszyn
To wszystko na trasie w stronę Wisły...
Mam nadzieję, że się pzydadzą te info. Wiele osób jeździ na wekendy w te strony

Anonymous - 31-07-2007, 22:11

No a mnie sotatnio pstrykneli na wylotowce z Katowic na Żory. Skrzyzowanie Kosciuszki i Ak przy Orlenie ladna swietlna 50 a ja 100 :/ chyba nie musze nic wiecej mowic. Z tego co wiem to tam dosc czesto stoja.
Anonymous - 01-08-2007, 23:13

Widziałem trzy nowe maszty w miejscowości; BIAŁA na wlocie od Częstochowy (50 km/h), PORAJ długa prosta na wylocie w kierunku Częstochowy (50 km/h), CZĘSTOCHOWA na ulicy Jagiellońskiej na północnej nitce za nowym wiaduktem.
Pozdrawiam

Anonymous - 01-08-2007, 23:19

thx:)
misjonarz. - 04-09-2007, 18:12

stoi też fotoradar na trasie z Katowic na Bielsko między Tychami a Pszczyną, w miejscowości Piasek na pasach.
Anonymous - 05-09-2007, 08:31

misjonarz., a za nim, jadąc do Pszczyny, jest łuk w prawo, a na nim skrzyżowanie i tam często stoją z suszarką ;) . Już tam uważam :mrgreen:
misjonarz. - 05-09-2007, 09:20

conti64 napisał/a:
misjonarz., a za nim, jadąc do Pszczyny, jest łuk w prawo, a na nim skrzyżowanie i tam często stoją z suszarką ;) . Już tam uważam :mrgreen:

no tak a jeszcze do tego przy wjeździe do bielska od strony Katowic lubią sobie postawić przenośny fotoradar na zielnym pasie na środku. no i jest jeszcze jeden jak się jedzie z Mikołowa przez lasy na Kobiór. miejscowości niestety nie pamiętam ale tam jest 50km/h

waldi-1 - 06-09-2007, 19:35

A u mnie niema fotoradarów i naszczęscie jeszcze niewiem co to jest , mam nadzieje ze sie niedowiem........
Anonymous - 24-09-2007, 10:35

A ja wiem gdzie są jeszcze dwa miejscowośc Przegędza- kawałek przed skrzyżowaniem na Leszczyny jadąc od rybnika w stronę orzesza i już potem w samym orzeszu a dokładnije w dzielnicy zawiść kawałek za znakiem uwaga szkoła. Aha i jeszcze przenośny bardzo często na tej drodze gdzie pierwszy foto stacjonarny na długości od wyjazdu z lasu w przegędzy aż po rondo w stanowicach. Wygląda to jak piec centralnego ogrzewania lub kubeł na śmieci
Anonymous - 28-09-2007, 16:21

Może komuś się przyda taka mapka fotoradarów, Warto zerknąć jak się planuje jakąś podróż. http://www.antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/
Anonymous - 01-10-2007, 08:50

Esio Witamy i zapraszamy w jakiś dzień na małego spota lokalnego (Czerwionka-Leszczyny) pod sklepem rowerowym. Wstąp jak będziesz widział 2 czerwone Colty CAO
Tybek - 03-10-2007, 11:57

A możemy się spotkać w orzeszu na parkingu koło ronda? W sumie jest to w połowie drogi :)
Anonymous - 04-10-2007, 11:42

Tybek możemy ale tam jest mało miejsca. Napisz w 2 temacie co myślisz o lokalizacji którą tam podałem
Anonymous - 04-10-2007, 16:07

Witam. Napewno wstąpie moje mitsu teraz stoi bo Bartek reanimuje moje ECU. Pozdrawiam Esio.
Anonymous - 11-12-2007, 19:28

Kozy, prawie w centrum, ul.Krakowska. Ładna puszka ustawiona na światłach koło szkoły, skierowana na kierunek Bujaków. Nie wiem czy to atrapa ale jadąc od Kobiernic, Bujakowa, proponuję uważać bo wyjeżdża się przed nią zaraz za zakrętu (koło supermarketu).